2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Kusura bakmayın en son 47. sayfayı okumuşum arkasından anormal bir şekilde 12 sayfa geçmiş biri özetleyebilir mi? Kristic kesin gitti mi yeni pivot mu bakıyoruz?

Kusura bakmayın en son 47. sayfayı okumuşum arkasından anormal bir şekilde 12 sayfa geçmiş biri özetleyebilir mi? Kristic kesin gitti mi yeni pivot mu bakıyoruz?

Krstic diz sakatlığından sonra basketbolu bıraktı kesin olarak..Doktoru bırakması gerektiğini söylemiş..Şimdi Krstic'den boşalan paraya bir uzun bakılıyor..5 tercihli bir listeden söz ediliyor ve 1-2 gün içinde netleşecekmiş..Evet bunların hepsi bir günde oldu sanırım 12 sayfa yazılmış olabilir :)

Krstic diz sakatlığından sonra basketbolu bıraktı kesin olarak..Doktoru bırakması gerektiğini söylemiş..Şimdi Krstic'den boşalan paraya bir uzun bakılıyor..5 tercihli bir listeden söz ediliyor ve 1-2 gün içinde netleşecekmiş..Evet bunların hepsi bir günde oldu sanırım 12 sayfa yazılmış olabilir :)
Çok saol hocam ah Lasme diyip durmaktan başka birşey yapamıyorum.

Yarım gün de diyebiliriz. :)

Emir geldiğine göre artık Schilb’e gerek yok.bence gönderilmeli.ondan açılan maaş boşluğu ile de iyi bir pivot alalım.D-leauge den veya Maccabi’ye gitmediyse Colton Iverson,Mavrokefalidis...

Micov,Diebler,Schilb,Emir...gereksiz bir doluluk var o bölgede..Emir takımın hem savunma gücünü arttıracaktır hemde 1-2-3 hatta ve hatta 4 (Micov’un 4 oynadığı gibi geçen sene bazı sıkıştığımız maçlarda) oynayabilir.Hücumda da asist özelliği geniş saha görüşü ile çok faydalı olacaktır.Schilb’in oyun kurma ve saha görüşü özelliğine bence artık gerek yok diye düşünüyorum..onu gönderip Krstic ve ondan oluşan bütçe boşluğu ile pivot aldıktan sonra belki bir de Göksenin’in siyahisi combo alırız..valla iyi bir pivot ve combo gelirse ben euroligde final four olur diyorum ligide bir sakatlık v.s olmazsa alırız,bu sene Baskette tarih yazarız ! :)

Ben de Schilb'e gerek olmadığı kanısındayım lâkin yollar ayrılacaksa da iki tarafın rızasıyla, Schilb mağdur edilmeyecek şekilde olmalı. Yoksa adamla yazın sözleşme uzatıp tam sezon arifesinde git demek büyük saygısızlık olur. Çok beğendiğim bir oyuncu olmasa da, Eurocup şampiyonu takımın parçalarından biri sonuçta.