2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Macabi Iverson'ı kesin aldı mı? Ben transfer sezonu başladığından beri çok istiyorum olursa çok sevinirim vallahi :)

Zaza geçen sezon çok iyiydi keza 8-9M civarı kontrat alması beklenirken 3M e şampiyonluk adayı bir takıma gitmeyi tercih etti. Ancak yeniden lokavt olursa alabiliriz😂

Seneye Nba'de kontratlar iyice abartı olacağından dolayı bu sene hem şampiyonluk yaşamak için hem de seneye daha büyük kontrat almak için yaptı gibi duruyor Zaza. Evet 1.tercih tatmin eder, yarın belli olma ihtimali de var.

Moermann'ın oyununun bu kadar dikkat çekmesindeki önemli faktör Vidmar'ın özellikle savunmada boyalı bölgede yaptıklarıydı. Benzer tipte şutu olan, hareketli top kullanan ama savunma zaafiyeti olan Daye varken alın artık şu Vidmar'ı.

Lasme elimizde olsaydı yanına Vidmar'ı isteyebilirdim. Ama şu kadroya Vidmar yetmez. Daha iyisi olması lazım. Boşta kim var, bilemiyorum.

Moermann'ın oyununun bu kadar dikkat çekmesindeki önemli faktör Vidmar'ın özellikle savunmada boyalı bölgede yaptıklarıydı. Benzer tipte şutu olan, hareketli top kullanan ama savunma zaafiyeti olan Daye varken alın artık şu Vidmar'ı.

Forumda beğeniler genel olarak istatistik kağıdı üzerinden ilerliyor, vidmar gibi oyuncular dikkat çekmiyor. Bu kadar yazıyoruz, şu yüzden kötü almayalım diyen bile yok, bir takım oyununda böyle oyuncuların ne kadar değerli olduğunu umarım arkadaşlar yakın zamanda görürler.

Bir de elimizde tyus var, büyük olasılıkla ana pivotumuz olacak, olmazsa da oyuna ne kadar soğuk kalabildiğini geçen sene gördük. Kısa süreler alıp tepki göstermeyecek, takım dengesini bozmayacak bir yedek arıyoruz, dorsey durumuna düşmeyelim. Forvetler bu kadar yumuşak kalmışken umarım bir kara delik pivot almayız.

1.***Donatas Motiejunas: $2,288,205

2.***Chris Kaman: $5,000,000

3.Hery Sims: $161,633

4.Jeff Ayres: $251,890

5.***Kendrick Perkins:
$ 1,499,187

6. Joel Anthony: $2,500,000

Free Agent listesi imiş...

5.***Kendrick Perkins:
$ 1,499,187

Moti 4 numara oynadı kariyeri boyunca Deniz. Kaman hariç diğer oyuncuların takıma yapacağı katkının çok daha fazlasını Vİdmar çok daha ucuza yapar.

Moti 4 numara oynadı kariyeri boyunca Deniz. Kaman hariç diğer oyuncuların takıma yapacağı katkının çok daha fazlasını Vİdmar çok daha ucuza yapar.
Ben sitede gördüğümü yazdım sadece buraya. Ben de Vidmar tarzı bir adam olsun istiyorum ve hep ilk adayım gelişime daha açık olduğunu düşündüğüm Iversondı. Vidmar'a da fitim ben :)

Justin Dentmon-Russ Smith
Sinan Güler-Jon Diebler-Göksenin Köksal
Vladimir Micov-Emir Preldzic(Blake Schilb)
Austin Daye-Deon Thompson
Alex Tyus-Henry Sims
güzel olabilir

5.***Kendrick Perkins:
$ 1,499,187

Perkins kesinlikle hayal kırıklığı olur sakatlık açısından söylüyorum . Geçmiştede görüldüğü gibi cok kolay sakatlanan biri kendisi .