Keşke Schilbi de gönderse hoca özellikle Emir geldikten sonra Schilb 5-6 dk süre alır gibi geliyor bana..Eğer Schilb giderse elimizde ciddi bir para olur..Şuan 750 civarı bir para var sanırım eğer Schilb giderse 1.2-1.3 civarı para olabilir..
Ben de Schilb'e gerek olmadığı kanısındayım lâkin yollar ayrılacaksa da iki tarafın rızasıyla, Schilb mağdur edilmeyecek şekilde olmalı. Yoksa adamla yazın sözleşme uzatıp tam sezon arifesinde git demek büyük saygısızlık olur. Çok beğendiğim bir oyuncu olmasa da, Eurocup şampiyonu takımın parçalarından biri sonuçta.
Önerilerinize saygı duyuyorum ama Anadolu Efes sezonun başlama arifesinde neden pota altındaki en faydalı oyuncusunu Galatasaray'a versin ? Zaten öyle bir bütçemizde yok. Schilb'i gönderelim diyorsunuz ama öyle basit işler değil ki bunlar ? Krstic'in sözleşmesinde opsiyon olduğu için herhangi bir zorluk çekmeden yolları ayırdık. Schilb'de durum öyle olmaz. Sözleşmesini uzatmışsın sezon öncesi programda kendisine yer vermişsin. Sezon başlamak üzere gönderelim diyorsunuz. Hadi diyelim gönderdik. Öyle bedavaya mı göndereceğiz adamı ? Her türlü zararda olacağız.
Hocam, zaten biz gönderirsek dediğin gibi her türlü zararda oluruz..Yukarıda da söyledim kendi gitmek isteyebilir daha çok süre alacağı bir takıma..Bakalım zaman ne gösterecek yalnız gerçek olan şu ki 3 numara bölgesinde oynayacak Diebler- Micov- Schilb- Emir gibi bir 4lü oluştu bunlardan biri fazla olacak..
Yeni yapılacak transferle birlikte 9 yabancıdan hangisine lisans çıkartmayacağız öncelikle bunun netleşmesini beklememiz lazım diye düşünüyorum. Emir'den daha çok ligde yararlanacağımızı düşünürsek kulvara göre rotasyon ayarlayabilme şansımız var.
Yukarda 3 numarada inanılmaz bir şişkinlik olduğu belirtilmiş. Micov Diebler Emir Schilb. Bence Schilbi tamamıyla 2 numarada oynatmak lazım. 3 numarada bir dakika bile düşünülmemeli.
hic ayibi mayibi yok, schilb 1 dakika bile dusunulmemeli ? bakiniz umut bulut en mulayim en saf diye gorulen adam, sozlesmesini fesh ettirene kadar klubu inletti durdu. acimayin acinacak duruma dusersiniz. schilb 6 numarada oynamali, yani tribunde. gorulen luzum uzerine diye bir isleyis vardir buyuk klublerde- yoksa yonetemezsiniz.
hic ayibi mayibi yok, schilb 1 dakika bile dusunulmemeli ? bakiniz umut bulut en mulayim en saf diye gorulen adam, sozlesmesini fesh ettirene kadar klubu inletti durdu. acimayin acinacak duruma dusersiniz. schilb 6 numarada oynamali, yani tribunde. gorulen luzum uzerine diye bir isleyis vardir buyuk klublerde- yoksa yonetemezsiniz.
Sorun şu abi. Umut yıllardır yüksek ücreti yüzünden gönderilemiyor. Sözleşmesi bitmiş bir oyuncunun sözleşmesini teknik ekip uzatıyor. Ama teknik ekibe laf etmemek için oyuncuya sallanıyor burda. Niye şapkadan tavşan çıkarmıyorsun, niye ağzından ateş çıkmıyor deniyor. E adam kendini burda zorla tutmadı ki? Sözleşmesi bitti. Gitti dediler. İkna ettik dedi teknik ekip. Burda oluşacak her problemin sorumlusu teknik ekiptir.
Sende haklisin Faruk Kardes, bu acidan dusunmemistim yada oylesine on yargiliyim ki sanki adam kendini zorla klupte tutmus gibi davraniyorum surekli