2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Bu Videolina tv bizim ilk hazırlık maçını yayınlayan kanal değil mi? Rezalet bir açıdan çekim yapıyorlardı gerçekten. Tabii hiç yayınlanmamasından iyidir yine de. Umarım yayın olur.

İlk maçımızı yayınlayan kanal nettuno tv idi ve rezaletti gerçekten.

Şu anda maça 10dk kaldı, iki kulübün twitter hesabında da yayına dair post göremedim ve videolina'nın sitesinde saçma sapan bir program var.
Yayınlarının görüntü kalitesi çok iyi, maçı yayınlarlarsa çok iyi olur ama umudumu kesmek üzereyim.

İlk maçımızı yayınlayan kanal nettuno tv idi ve rezaletti gerçekten.

Şu anda maça 10dk kaldı, iki kulübün twitter hesabında da yayına dair post göremedim ve videolina'nın sitesinde saçma sapan bir program var.
Yayınlarının görüntü kalitesi çok iyi, maçı yayınlarlarsa çok iyi olur ama umudumu kesmek üzereyim.

Videolina'da yaşlı bir teyzenin konuştuğu bir program var. Maçı vermeyecekler mi? AYrıca Bugün bir Efes maçı seyrettim rezaletti. Nettuno tv deki ona bin basar.

dinamo sassari emekli kurtların maçını yayınlıyor. onların da hazırlık maçı varken böyle önemsiz bir maçı fıstık gibi canlı yayınlamaları kendi adlarına skandal olmuş. hazırlık maçı yayını bir yerde verilmiyorsa tabii.