Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzun suredir takip etmiyordum bugun şoyle bi goz attıgımda schilb hakkında yazılanlara oldukça şaşırdım. Bu seneki mevcut transferler içerisnde belki daha atletik kuvetti birinin tercih edilmesi daha doğru olabilirdi ama geçen seneki performansının eleştirilmesi oldukça şaşırtıcı.
Geçen seneki istatistikleri ortada. ve istatistikler dışında topu bi çok maçta topu getiren ve micov ile oyunu yonlendiren iyi bir performans gosterdi. Micov ve schilb in eline gelmeden başlayan hucumlarda pek skor uretemedik (mccollum un yuklenmeleri hariç). sezon sonuna dogru fazla sure almasındada dolayı sut yuzdesi biraz duştu ama yinede genel yuzdesi ortalama ustündedir. (istatistiklerine burdan bakabilirsiniz. SCHILB, BLAKE - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL )
Bu seneki kadro yapısında guardlarımızın oyunu yonlendirmeden çok skor opsiyonları guclu oldugunu dusunursek yine sahada oyun gorusu ve bilgisi yuksek oyunculara ihtiyacımız var. Burda da krstic, micov ve schilb dusunuldu diye dusunuyorum. Krsticin gittgine gore burda iki isim kalıyo(emir uyunu yonlendirmedeki tercihleri ve becerileri bence yetersiz. Bu bakımdan bakarsak bu senede schilb çok ihtiyacımız olacak. 3. numarada eleştireceğimiz biri varsa oda dibler olması lazım. 3. atabilmesi dısında hiç bi ozelliği yok ki bence buyuk takım oyuncusu deil..
schilb eleştiren arkadaşlara maçları izlemişlerse bile istatistiklerine bir daha bakmasını rica ediyorum.
Saygılar
Genel olarak çok sayı yiyoruz. Takımı hiç izlemedim ve maçı izlemeden de yorum yapmak yanlış biliyorum, hoca değişik varyasyonlar deniyor olabilir, ama sasariden 80 küsür sayı yemek, ve bu sayıların çoğunu kısalarından yemek ciddi sıkıntı gibi duruyor. Gecen seneye benziyor bence takim, cok rahat seri yakaliyip ama bi anda seri verebilir. Kavga edecek oyuncu sayisi az.
Ps: Duzeltiyorum sasari den 92 sayi yememiz gerek...
Hazırlık maçlarının sonucu önemli değildir lakin yaptığımız 6 hazırlık maçında çok sayı yedik!! Maçları izleyemedik belki de hoca değişik varyasyonlar deniyor olabilir ama bu kadar sayı yemek pek iç açıcı değil..Takım savunmamız dahaca oturmadı normal gelebilir gerçi Milano dışında pek dişimize göre takımla da maç yapmadık!!!
Şu ana kadar oynadığımız hazırlık maçlarındaki yediğimiz sayılar;
6.maçımızda 3. mağlubiyetimiz oldu. Hazırlık maçlarında kazanmak çok ta önemli değil ama yediğimiz sayılar biraz fazla gibi. Maçları izleyebilsek daha iyi tahliller yapabilcez.
Umarım sakatlarımız bir an önce düzelir ve iyi bir pivot alırız. Resmi maçlara kadar hazır hale geliriz.
İlk 8 yapmasi cok zor olan Milano, iki 2. Lig takimi, bir playoff yapmasi imkansiz TBL takimi, bir Eurocup da esamesi okunmayan italyan takimi. 5 mac ortalama 85 yiyerek kaybettik. Tamam izlemeden yorum yapmayalimda bu tablo hic iyi sinyaller vermiyor.