2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Daha ligin başlamasına 1 ay var. Şu an fazla savunma-hücum taktikleri çalışıldığını düşünmüyorum. Daha çok kondisyon-güç ağırlıklı bir çalışma programı vardır. Ki yoğun maç programı, darbeye bağlı olmayan sakatlıklar ve oyuncuların ufak şikayetleri de bunun göstergesi. Şu programdan az kazayla çıkarsak iyi takımı çok erken izleriz. Takımın kalibresi belli zaten, 3 ay sonra Euroleague'de herhangi iç saha maçında 80 sayıyı zor gösterecektir bu takım. Biraz sabır, biraz şans. Çok iyi bir Galatasaray izleyeceğiz.

Ergin hocanın eksikleri gördüğünü ve gerekli önlemleri alacağına inanıyorum. Hazırlık maçlarında alınan skorları önemsemiyorum.

Bu arada ogrendigim kadariyla mac baya full salonda oynanmis. Yenilgi hic muhim degil ama yenen 92 sayi sikinti gibi duruyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar belki yeri ve zamanı değil ama bu sene kış saati uygulamasının yapılmayacak olması, bizim euroleague maç saatlerimizi değiştirir mi sizce

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar belki yeri ve zamanı değil ama bu sene kış saati uygulamasının yapılmayacak olması, bizim euroleague maç saatlerimizi değiştirir mi sizce

Deplasman maçlarını etkileyen bir durum olduğunu düşünmüyorum, içerdeki maçlarımız da 20de idi çoğu, 21 oluyor çok geç olmuyor değiştirmeyebilirler.

Benim merak ettiğim nokta da o zaten 20:00 da başlayan maçlar 21:00 olacakmı olursa şahsım adına kötü olur

Tabii Galatasaraylı olduğumuz için genlerimizde var,hangi maç olursa olsun kazanmak istiyoruz.

Ama kişisel olarak özellikle hazırlık dönemi maçlarındaki galibiyet mağlubiyetlere çok fazla takılmıyorum. Herkesin hemfikir olduğu konu yediğimiz sayıların fazlalığı. Arkadaşlar artık bu sene buna alışmamız lazım. Önemli olan artık yediğimizden fazlasını atabilecek miyiz atamıyacak mıyız.?Bu sene en çok kafa yoracağımız konu bu olacak sanırım.

Bu sene rotasyonu bol geniş kadromuzun oynayacağı oyun beni açıkçası hem meraklandırıyor hem de heyecanlandırıyor. Şimdilik herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum ligin başlamasını.

Güzel günler görmemiz ve basketboldan keyif olacağımız günlerin çok fazla olması dileğiyle...

İyi bayramlar...

6 hazırlık maçı boyunca tüm oyuncularımız bir şekilde devreye girdi.
Bir tek Schilb hariç.
Kendisine bir şekilde teşekkür edilip yollanmalı.
Ordan gelecek para ile sezon içersinde gerekli görülürse bir hamle daha yapılabilir.
Düşünüyorum da Schilb yerine Honeycutt olsaydı enfes bir takım olacaktık.
Yenilen sayılar umrumda değil.
Şu anda takım güç, kuvvet,kondisyon ve birlikte oynama gibi kazanımlar elde etsin yeter.

Bir tek Schilb hariç.
Ordan gelecek para ile sezon içersinde gerekli görülürse bir hamle daha yapılabilir.
Şu anda takım güç, kuvvet,kondisyon ve birlikte oynama gibi kazanımlar elde etsin yeter.

Esasın da sıkıntı schilb, emir ve diebler'in ayni anda varligi gibi duruyor. Emir olayinin boyle spontan ve bu kadar ucuz maliyet ile olacagi onceden belli olsaydi, jon ve blake yerine 1 milyon usd civarina cok daha ust seviye ve komple bir 2/3 numara alabilirdik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir tek Schilb hariç.

Keşke Honeycuttı alsaydık yaza yaza bir hal oldum yazın..Şu an kadro yapımız çok daha değişik bir hal olabilirdi..