2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

En son Trtspor açmadığından Strasbourg'la final maçımızı bu kadar takılarak izlemiştim, nostalji gibi oldu resmen. :) Daha futbolu bırakıp yeni geldim, sözleyebileceğim tek şey formalarımızın çok sempatik olduğu. :) Eskiden ne güzel Pınar Cup filan olurdu takımı açıp bir kanaldan izlerdik. Adını hatırlamadığım 2. lig İtalyan takımıyla yaptığımız maç hariç bir maçı da açıp ağız tadıyla izleyemedik. Wilco'nun toprakta yemek pişirdiği yere 2 kamera yollayıp takımımızın maçını yayınlatamıyoruz demek ki, o da iyiymiş. Neyse birazdan GSTV'de Kenan İmirzalıoğlu çıkacakmış, açıp onu izleyeyim.

Diebler şuta kalktı sonra dondu sonra açılmadı :) neyse kapattım açmıcam artık. Russ ve pleiss de takıma katılsa artık.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten bu sezon öncesinde takımdan hiçbir şey anlayamadık sağ olsunlar izleyemedik doğru düzgün!! Yayının donmasını geçtim arada bir patlıyor yayın iğrenç bir ses çıkıyor :S 2016 yılındayız ama imkanlar taş devri gibi hadi bizimkiler yapamazlar bu yayın işini de italyadakiler bari doğru düzgün yapsınlar!! Eleştirmekten bıktım artık da fb tv bu hazırlık maçlarını oradaki yayından alarak yayınlamıyor mu sonuçta bizim magazin tv neden bu verilen yayınları almaya tenezzül etmiyor çok merak ediyorum doğrusu!!

9 sayı öndeyken geriye düştük. En son 6 sayı öndeyken Schilb hücumda topu kaptırdı, üstüne basket faul yaptırdı. Ardından kenara geldi. Hoca Emir ve Schilb'i aynı anda sahada tutarak neyi amaçlıyor, bilemiyorum.