2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

84-81 kazandık austin daye gerçekten müthiş bir oyuncu. daha 3 tane oyuncumuz takıma katılacak bu sene çok güzel olacak :)

Tebrikler Aslanlar. Umarım biz de bundan sonra Çemişgezek'in deplasman maçına gidemeyen taraftarı gibi, Türkiye'nin en büyük spor kulübünün, en büyük 2. branşındaki maçının sonucunu almak için maça giden arkadaşımızdan gelen telefonları beklemeye devam etmeyiz. Şu kulübün televizyonunun, sanki Wall Street'te yaşıyormuşuz gibi her saat başı aynı spor haberlerini göstermekten fazlasını yapması lazım artık. GSTV, 10 milyon dolara kurulan basketbol takımının maçını 20 bin lira masrafla yayınlamıyorsa, varlığının çok da manası yok demektir. Şu taraftar, takımının maçını hiç yoktan kesintisiz olarak bant yayınında izlemeye hak ediyor.

Daye'in en kritik yerde attıgı üclük sonrası cristiano ronaldo tarzı sevinci muazzamdi .Tam olarak şu oluyor...

[video=youtube;n1NUk7J4vnE]https://www.youtube.com/watch?v=n1NUk7J4vnE[/video]

Bu sene Russ' u canlı izlemedim. Dentmon' u 3 ' ü canlı olmak üzere 4 maçını izledim. Gördüğüm kadarıyla bizim Euroleague için aradığımız oyun kurucu değil, bana göre Collum' un yanından geçemez. Çok başına buyruk,takım oyuncusu olmadığı apaçık ortada.

Halbuki Dentmon transfer edildiğinde,ismini vermek istemediğim, çok sevilen duyumcunun, herkesin istedğini birini, bizi playooff a taşıyacak iyi bir oyuncuyu aldık demesini asla unutmayacağım.5 senede 15-16 kulüp gezen birinin faydalı olacağını düşünmüyordum zaten. Umarım ben yanılırım.

ŞAMPİYON İLK KUPASINI ALDI. Eksiklerimiz var ama zamanda var.

Ekli dosyalar

• 14369907_10154531315829483_7392446766450758998_n.jpg
    14369907_10154531315829483_7392446766450758998_n.jpg
    96.9 KB · Görüntüleme: 50
Bu sene Russ' u canlı izlemedim. Dentmon' u 3 ' ü canlı olmak üzere 4 maçını izledim. Gördüğüm kadarıyla bizim Euroleague için aradığımız oyun kurucu değil, bana göre Collum' un yanından geçemez. Çok başına buyruk,takım oyuncusu olmadığı apaçık ortada.

Halbuki Dentmon transfer edildiğinde,ismini vermek istemediğim, çok sevilen duyumcunun, herkesin istedğini birini, bizi playooff a taşıyacak iyi bir oyuncuyu aldık demesini asla unutmayacağım.5 senede 15-16 kulüp gezen birinin faydalı olacağını düşünmüyordum zaten. Umarım ben yanılırım.

Bu kadar karamsar olmayın. Vücut dili itibariyle bir Dorsey havası var ve şu anki halini ben de pek beğenmiyorum ancak neticede henüz resmi maç oynamamış bir oyuncu. Gerçekten çok sağlam şutu var ve çok güveniyor buna. Bu yönü özellikle deplasman özürlüsü olmaya devam etme ihtimali olan takımımıza, deplasman maçlarında büyük bir katkı sağlayacaktır. Maç alıp gelebilecek bir adam yani. Biraz sabır sadece. Ayrıca konu oyun kuruculuksa Mccollum'la karşılaştırılamaz bile çünkü Mccollum oyun kurucu falan değildi.

Orhan Hacıyeva oynamadı
Emir Preldzic 3 sayı, 1 asist
Alex Tyus 6 sayı, 8 ribaund, 2 asist
Can Korkmaz oynamadı
Deon Thompson 6 sayı, 4 ribaund, 1 asist
Blake Schilb 5 sayı, 4 ribaund, 3 asist
Austin Daye 18 sayı (4/4 üçlük), 2 ribaund, 1 asist
Sinan Güler 17 sayı (2/3 üçlük), 5 asist
Jon Diebler 13 sayı, 3 ribaund
Justin Dentmon 14 sayı2 ribaund, 1 asist
Göksenin Köksal 2 sayı, 2 ribaund

Dentmonı çok beğenirim ben. O kadar lakayt bir oyuncu asla değil can sıkmaya gerek yok. Takımda en çok oynayan oyunculardan biri olacağını düşünüyorum. Bence en doğru transferimiz

Bu arada geçen yılki yaz dönemi 4 numara transferimiz Caleb Green de 400.000 Dolar alıyordu. Sanırım Austin Daye ile de bu paraya anlaşmışız. Caleb Green fast breaklerde süper bir adam olsa da vasat bir oyuncuydu. Daye ile arasındaki kalite farkı ortada ve aynı parayı alacaklar. Daye, Russ Smith, Pleiss gibi potansiyelli ve Ergin hocayla seviye atlayacak oyuncularımız var. Muhtemelen bu arkadaşları sadece 1 yıl izleyebiliriz. Onlar için basamak olacak gibi duruyoruz. Şubenin finansal geleceğinin hep belirsiz olması yüzünden oyuncularla sürekli 1 yıllık anlaşıyoruz bu da iyi potansiyelleri elimizden kaçırmamıza sebep oluyor.

Schilb in aldığı süreyi bilen yazabilir mi ? Geçen gün thompson kötü dendi yaklaşık double double ı vardı bugün dentmon yorumları olumsuzdu 14 sayı atmış buna rağmen. Elbette istatistiksel bazda kastetmiyorsunuz ama kötü günlerine rağmen bu adamlar böyle atıyorsa güzeldir. Benim jokerim Tyus maşallah diyelim. Daye e zaten söze gerek yok.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan, daye, tyus, diebler en hazır oyuncularımız gibi gözüküyor diğerlerinin biraz daha zamana ihtiyacı var gibi, Dentmon böyle bir oyuncu en kötü hali 10 sayı atar ama oynadığı bölge çok kritik takım oyununa biraz daha önem vermeli.

Oynadigimiz bütün hazirlik maclarinı baz alirsak oyuncu performans siralaması assagi yukari böyle olurdu sanirim .

Auistin Daye, sinan güler ,diebler ,dentmon,tyus
Shlibb,Thompson,Emir ve göksenin .

Göksenin biraz kilo almış gibi. Vücut olarak 2-3 numara icin yeterince kalınken dahada hacim almiş vücudu . Bu kamp dönemi tam bir faciaydi. Yine boş turnike atma konusunda sorunları var.

Russ smith , Pleiss yakın zamanda takıma katılacak isimler . 11 kisilik net bir rotasyonumuz oluyor . Assolist ise en son çıkar ; Vladmir micov

Daye taraftarin sevgilisi olur dedim olduda Datomenin veselynin avrupada fark yarattığı yerde nbade dayenin yanindan gecemiyorlardi potansiyel bakimindan allah sakatlık gostermesin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac basinda tyus ikili oyunda orta mesafe sut atti gozumun önünde 13 numara canlandi inşallah tyus iyi katkı verir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tibor İtalya kampından sonra katılacakmış heralde, Russ'ın ciddi bir şeyi olmadığını riski atlatmak için dinlendirildiğini biliyoruz peki Vlado, ameliyat olmuş mu iyileşme süreci tam olarak ne kadar sürecek net bilgiye sahip olan var mı acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi dostum o isim vermediğin arkadaşa tam olarak eleştirin nedir? Bir de hiç unutmayacağını dile getirmişsin bu kindarlık neden? Adam transfer yapmadı farkındasın di mi şu oyuncu alınacak dedi "bence" iyi adam dedi. Yani subjektif olarak yorum yaptı. Şimdi daha hazırlık maçları oynanıyorken kişisel husumetinden dolayı böyle post girmen yakışıksız. Ha dersin bence Dentmon kötü oyuncu tutmayacak, senin fikrindir saygı duyarız. Ama hocam nedir bu sürekli tartışma ve kavga isteği. Yahu sen isim vermedin ama ben vereyim Tanju mu yaptı transferi? Adam senin benim gibi Dentmonla ilgili yorum yaptı bence iyi diye. Hem daha sezon başlamadı. Daha yapıcı olmaya çabalasak bu forum daha güzel olmaz mı?
Sevgiler, iyi forumlar...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada geçen yılki yaz dönemi 4 numara transferimiz Caleb Green de 400.000 Dolar alıyordu. Sanırım Austin Daye ile de bu paraya anlaşmışız. Caleb Green fast breaklerde süper bir adam olsa da vasat bir oyuncuydu. Daye ile arasındaki kalite farkı ortada ve aynı parayı alacaklar. Daye, Russ Smith, Pleiss gibi potansiyelli ve Ergin hocayla seviye atlayacak oyuncularımız var. Muhtemelen bu arkadaşları sadece 1 yıl izleyebiliriz. Onlar için basamak olacak gibi duruyoruz. Şubenin finansal geleceğinin hep belirsiz olması yüzünden oyuncularla sürekli 1 yıllık anlaşıyoruz bu da iyi potansiyelleri elimizden kaçırmamıza sebep oluyor.

Austin Daye'nin kontratında opsiyon var.

Abi merhabalar. Justin Dentmon'un bu kadar kulüp değiştirmesinin sebebi fayda-zarar meselesi değil. Tamamen Justin Dentmon'la alakalı bir durum. Şöyle ki Zalgiris yılında gösterdiği performansla üst seviye dahil her takımdan teklif alabilecek bir yıldı ama 1 milyon dolardan fazla bir kontrat alıp Çin'e gitti. Kariyerini tamamen para yönlendiriyor. Parası ödendiğinde sahada elinden gelenin en iyisini yapar. Bu takım play off yapacaksa Justin Dentmon'un çok büyük katkıları olacak. Hazırlık maçlarıyla kesin yargıya varabiliyorsak takımın yarısını sezon başlamadan göndermemiz gerekir sanıyorum.