Bu sene Russ' u canlı izlemedim. Dentmon' u 3 ' ü canlı olmak üzere 4 maçını izledim. Gördüğüm kadarıyla bizim Euroleague için aradığımız oyun kurucu değil, bana göre Collum' un yanından geçemez. Çok başına buyruk,takım oyuncusu olmadığı apaçık ortada.
Halbuki Dentmon transfer edildiğinde,ismini vermek istemediğim, çok sevilen duyumcunun, herkesin istedğini birini, bizi playooff a taşıyacak iyi bir oyuncuyu aldık demesini asla unutmayacağım.5 senede 15-16 kulüp gezen birinin faydalı olacağını düşünmüyordum zaten. Umarım ben yanılırım.
Hazırlık maçları da olsa sonuçta katıldığımız turnuvada finali kazanana kupa veriyorlardır herhalde. Siz anlamışsınızdır, başka da sözüm yok
Şimdi dostum o isim vermediğin arkadaşa tam olarak eleştirin nedir? Bir de hiç unutmayacağını dile getirmişsin bu kindarlık neden? Adam transfer yapmadı farkındasın di mi şu oyuncu alınacak dedi "bence" iyi adam dedi. Yani subjektif olarak yorum yaptı. Şimdi daha hazırlık maçları oynanıyorken kişisel husumetinden dolayı böyle post girmen yakışıksız. Ha dersin bence Dentmon kötü oyuncu tutmayacak, senin fikrindir saygı duyarız. Ama hocam nedir bu sürekli tartışma ve kavga isteği. Yahu sen isim vermedin ama ben vereyim Tanju mu yaptı transferi? Adam senin benim gibi Dentmonla ilgili yorum yaptı bence iyi diye. Hem daha sezon başlamadı. Daha yapıcı olmaya çabalasak bu forum daha güzel olmaz mı?Bu sene Russ' u canlı izlemedim. Dentmon' u 3 ' ü canlı olmak üzere 4 maçını izledim. Gördüğüm kadarıyla bizim Euroleague için aradığımız oyun kurucu değil, bana göre Collum' un yanından geçemez. Çok başına buyruk,takım oyuncusu olmadığı apaçık ortada.
Halbuki Dentmon transfer edildiğinde,ismini vermek istemediğim, çok sevilen duyumcunun, herkesin istedğini birini, bizi playooff a taşıyacak iyi bir oyuncuyu aldık demesini asla unutmayacağım.5 senede 15-16 kulüp gezen birinin faydalı olacağını düşünmüyordum zaten. Umarım ben yanılırım.
Bu arada geçen yılki yaz dönemi 4 numara transferimiz Caleb Green de 400.000 Dolar alıyordu. Sanırım Austin Daye ile de bu paraya anlaşmışız. Caleb Green fast breaklerde süper bir adam olsa da vasat bir oyuncuydu. Daye ile arasındaki kalite farkı ortada ve aynı parayı alacaklar. Daye, Russ Smith, Pleiss gibi potansiyelli ve Ergin hocayla seviye atlayacak oyuncularımız var. Muhtemelen bu arkadaşları sadece 1 yıl izleyebiliriz. Onlar için basamak olacak gibi duruyoruz. Şubenin finansal geleceğinin hep belirsiz olması yüzünden oyuncularla sürekli 1 yıllık anlaşıyoruz bu da iyi potansiyelleri elimizden kaçırmamıza sebep oluyor.
Bu sene Russ' u canlı izlemedim. Dentmon' u 3 ' ü canlı olmak üzere 4 maçını izledim. Gördüğüm kadarıyla bizim Euroleague için aradığımız oyun kurucu değil, bana göre Collum' un yanından geçemez. Çok başına buyruk,takım oyuncusu olmadığı apaçık ortada.