2017/2018 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Zorlama yasin idrak edemiyo iste

Siz lafı bırakın da biz bu dönem de ne yaptık? Hadi 6 milyon almadık tüm süre boyunca 6 milyon aldık. Bu parayı gidip futbol takımına harcadık mı?

Bir daha soruyorum Galatasaray yönetimleri bu dallara sponsor buldu da engelleyen mi çıktı?
Pardon Ünal Aysal Samsung ile anlaşma yapacakken kulüp içinde engel çıkaranlar oldu.

Siz lafı bırakın da biz bu dönem de ne yaptık? Hadi 6 milyon almadık tüm süre boyunca 6 milyon aldık. Bu parayı gidip futbol takımına harcadık mı?

Bir daha soruyorum Galatasaray yönetimleri bu dallara sponsor buldu da engelleyen mi çıktı?
Pardon Ünal Aysal Samsung ile anlaşma yapacakken kulüp içinde engel çıkaranlar oldu.
Ben diyom elma sen diyon armut. Ac eski mesajlarimi oku fenere ne artilar saglamis a lisansi ve bu sayede nasil haksiz rekabet olusmus. Tekrar tekrar oku 100 kere 1000 kere oku anlayanlara ozet gecirttir ama ben daha fazla zorlamiycam, valla olmuyo iste seni boyle kabul ettim ben.

Ben diyom elma sen diyon armut. Ac eski mesajlarimi oku fenere ne artilar saglamis a lisansi ve bu sayede nasil haksiz rekabet olusmus. Tekrar tekrar oku 100 kere 1000 kere oku anlayanlara ozet gecirttir ama ben daha fazla zorlamiycam, valla olmuyo iste seni boyle kabul ettim ben.

Bizim yönetimler beceriksizler sen gelmişsin hala a lisansı a lisansı. 20 yıl önce Turgay Demirel'in lafına takılmasaydık ve ULEB'in teklifini kabul etseydik. Real Madrid yıllarca kurucu olmasına rağmen A lisansına sahip değildi bu kadar şikayet etmedi sonunda aldı. Biz almak için doğru düzgün çıktık mı karşılarına? Neyse Calimero'ya laf anlatıyoruz.

Engel içeriden değil dışarıdan geldi, Sühan abinin bahsettiği Kombassan Holding sponsorluğuna kim engel olmuş git öğren. Öyle 0-6 yaş arası "Pardon Ünal Aysal Samsung ile anlaşmaya yaptıda engel oldular yea" tavrı size ayrıca çok yakışıyor. :)

Engel içeriden değil dışarıdan geldi, Sühan abinin bahsettiği Kombassan Holding sponsorluğuna kim engel olmuş git öğren. Öyle 0-6 yaş arası "Pardon Ünal Aysal Samsung ile anlaşmaya yaptıda engel oldular yea" tavrı size ayrıca çok yakışıyor. :)
Kendisi idefix bi arkadas. Ben vazgectim laf anlatmaya calismaktan. Sizede oneririm. Bilgileri lehine geldigi gibi sunup ve yorumluyo. Yillik 6 milyon oldu 5 yillik 6 milyon. Siz arastirip kaynak gostermeseniz hepimizi yiyodu burda. Dackanin kimkinin neler yapipta a lisansi alamadigini goruyoruz. Miras a lisansi olmasa fener 12 senede enfazla 3 kere katilabilcegi kupada a lisansi sayesinde siponsor buldu obradovici getirdi yurolig harici oynamayan elit oyuncular getirdi ve neticede 3 kere finalfor oynadi. Arkadas hala yuroligdeki iyi butceli takimlarin yillik cerez parasi olan 1.2 milyonun futbola kaydirilmasini konusuyo.

Sühan Abi zaten uzun zaman oldu buraya yazmıyor. Özel mesajdan Sühan Abi'ye mesaj atın bakalım Samsung ile olabilecek anlaşma engellenmiş mi engellenmemiş mi bir öğrenin?

Kendisi idefix bi arkadas. Ben vazgectim laf anlatmaya calismaktan. Sizede oneririm. Bilgileri lehine geldigi gibi sunup ve yorumluyo. Yillik 6 milyon oldu 5 yillik 6 milyon. Siz arastirip kaynak gostermeseniz hepimizi yiyodu burda. Dackanin kimkinin neler yapipta a lisansi alamadigini goruyoruz. Miras a lisansi olmasa fener 12 senede enfazla 3 kere katilabilcegi kupada a lisansi sayesinde siponsor buldu obradovici getirdi yurolig harici oynamayan elit oyuncular getirdi ve neticede 3 kere finalfor oynadi. Arkadas hala yuroligdeki iyi butceli takimlarin yillik cerez parasi olan 1.2 milyonun futbola kaydirilmasini konusuyo.

Galatasaray'ın yönetimleri basketbol sponsorlarından gelen parayı futbola harcadı sayın calimero. Takdir edersiniz ki zaten zor bulunan bir parayı bir de gidip futbol takımına aktardın. Yok bunlar olmadı mı diyorsunuz? Real Madrid'în de A lisansı yoktu yıllarca hem de kurucusu olmasına rağmen. Bu arada yıllık 6 milyon euro değil dolar ve ben bir başkasının iddiasına velev ki öyle olsun dedim. sen bu parayı gidip futbola aktardın. 2000'lerin ortasından bahsediyorum ve o dönem ciddi paralardı küçümsediğiniz 1,2 milyon dolar bile.

Bir daha soruyorum bizim kulübümüzü yönetenler ne yaptı? Bir de Khmki gibi 1997'de kurulmuş bir kulübü Galatasaray'la bir tutmayın. Kuralım sağlam bir yapı, yapalım kendi salonumuzu bakalım ULEB bizi alıyor mu almıyor mu?

Haksız rekabet yok bizim başımıza hep iş bilmez basketbolu ikinci sınıf bir spor olarak görenler geldi. Kendi beceriksizliğimizi "haksız rekabet" diye açıklamak utançtır benim için.

Forum yönetiminden ricam birileri lütfen İbrahim Bey'e A lisansı versin .

Forum yönetiminden ricam birileri lütfen İbrahim Bey'e A lisansı versin .
Harika fikir cok tuttum bu oneriyi. Forumun a lisansi olsa bende cok iyi olur. Nasil fbulker/fbdogusun nolursa olsun yuroligde yeralacagi garantiyse benimde etmem ama diyelim kufur etsem bile forumda yeralacagim garanti olur. Busayede ikili yazismalarda karsi taraf kurallara uymak zorunda kalirken ben kurallara uymadan tartismayi surdurebilirim. Boylece yazistigim kisiye karsi bir avantaj elde etmis olurum. Vaybe ne a lisansiymis forumda bile haksiz rekabet yaratiyo.

Sühan Abi zaten uzun zaman oldu buraya yazmıyor. Özel mesajdan Sühan Abi'ye mesaj atın bakalım Samsung ile olabilecek anlaşma engellenmiş mi engellenmemiş mi bir öğrenin?

2010-2011 şike sürecinde şikecilerin savunduğu bir arguman vardı "Emenike'nin para sayma görüntüleri vardı yea" diye :)

Ben size geçen postlarda sporun ruhu, diye bir gerçekten bahsettim anlamaminiza şaşırmadım.

Niye anlamadiginizida anlatayım.

Sühan abi yazmiyor demissiniz. Niye yazmıyor acaba Gsbasket 2013 ten sonra başarı için her yol mübahcilarla bürünüp "karakteri, Galatasaray'liligi" bir kenara koyan insanlarla konuşmak artık zül gelmiş olmalı. Ben bile bu forumu okumayı ne çok severdim artık öylesine bakıyorum.

2010-2011 şike sürecinde şikecilerin savunduğu bir arguman vardı "Emenike'nin para sayma görüntüleri vardı yea" diye :)

Ben size geçen postlarda sporun ruhu, diye bir gerçekten bahsettim anlamaminiza şaşırmadım.

Niye anlamadiginizida anlatayım.

Sühan abi yazmiyor demissiniz. Niye yazmıyor acaba Gsbasket 2013 ten sonra başarı için her yol mübahcilarla bürünüp "karakteri, Galatasaray'liligi" bir kenara koyan insanlarla konuşmak artık zül gelmiş olmalı. Ben bile bu forumu okumayı ne çok severdim artık öylesine bakıyorum.

Ben kendisiyle çok güzel anlaşıyordum. Kendisinden gelen özel mesajlar hala duruyor ben de bu konuyla ilgili. O yüzden bilip bilmeden konuşmayın.

Galatasaray her dalda ekonomik olarak güçlü olsun demek her yol mübah demek mi oluyor?
Galatasaray tanıdıkları işletiyor diye kalamış tesislerinin kirası için baskı yapmayın diyen Hayri Kozak'ı v.b. lerini duayen ilan etmiş. Bunu da sorabilirsiniz Sühan Abi'ye.

Divan kurulu tutanaklarını okuyun ağlarsınız.

Son düzenleme:
Banvit 12-13 e çıkan farktan gelip öne geçti. Son saniye basketiyle fener tek sayıyla önde bitirdi ilk yarıyı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A lisansı o kadar abartılacak bir konu değil. Alamıyorsak suç tamamen yönetimlerin. Murat Bey'in dediği gibi devasa bütçeleri geçtim mütevazi bir salonumuz, standart bir bütçemiz olsa ve oyuncu maaşlarını aksatmayacağımızın güvenini sağlasak Euroleague yönetimi bize rahatlıkla verir A lisansı. Böyle bir markayı ve ateşli taraftar topluluğunu niye reddetsinler?

Banvit tam farkı açmak üzereyken hakemlerin tribünlerin gazına gelip fb lehine Banvit aleyhine çaldığı 1-2 düdük var, önemsiz gibi görünse de maçın bütün gidişatını değiştiriyor.

Her şeye rağmen müthiş direnen, ortaya karakter koyan Banvit'e tebrikler.

Dar rotasyon dolayısıyla nefesi yetmedi Banvit'in. Sonlara doğru çok yoruldular, basit top kayıpları yaptılar. Benchte 1-2 güvenilir elleri daha olsaydı farklı olurdu belki ama bu ligde doğuşspor'un evinde maç vereceğine de pek ihtimal vermiyorum. Oyuncular verse de tbf izin vermez.

Her pozisyonda Obradovic'ten azar yiyen hakemleri de tebrik etmek lazım. Aferin hep böyle el pençe divan durun, saygıda kusur etmeyin.

Fbdogusta 6 yabanci 2 devsirmeden gerikalan 4 turkun toplam katkisi tam 8 dakkada 0 sayi. Banvitte 20 yasindaki ridvanin 19.07 dakikada 7de5 isabetle 12 sayisi var.

Turk basketboluna katkilarin icin tesekkurler banvit.

Ulkeyi avrupada 11 yabanciyla temsil edip turkleri korelttigin 1 sene once eniyi yerli olarak gosterilen sinani bile kadroya almayip neticede milli takima verdigin zararlar icin sana nediycegimi bilemiyorum fbdogus.

Dar rotasyon dolayısıyla nefesi yetmedi Banvit'in. Sonlara doğru çok yoruldular, basit top kayıpları yaptılar. Benchte 1-2 güvenilir elleri daha olsaydı farklı olurdu belki ama bu ligde doğuşspor'un evinde maç vereceğine de pek ihtimal vermiyorum. Oyuncular verse de tbf izin vermez.

Her pozisyonda Obradovic'ten azar yiyen hakemleri de tebrik etmek lazım. Aferin hep böyle el pençe divan durun, saygıda kusur etmeyin.

30 milyon para harcıyor Fb doğuş tabiki de Tbf yönetimi yardımcı olacak.

Lisans meselesi ne kadar para endeksli ise Banvit'in hakkinin yenmesi de aynı. Fb doğuş 30 milyon harcayacak Banvit 5 milyon ile gelip Ülker Arena da Feneri yenecek. Olur mu öyle şey. 30 milyon harcamayan Banvit yönetimini kınıyorum.

Bunun kısa adi nedir biliyor musunuz?

Spor ruhu bunu sadece Galatasaray'i kalbinde yaşayanlar bilir.