Maç uzadı. Topla alakası olmayan hack a vidmarda, direkt rakibe yönelik sert faulde neden sportmenlik dışı çıkmadı anlamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ondan önceki pozisyonda kenardan topu oyuna sokarken top Vidmar'ın elinde kaldı. Vesely de hemen yapıştırdı faülü ve Vidmar 2/0 attı. Son dakikalarda üst üste fahiş hatalar...Banvitli Taylor 8 saniye kala 2. serbest atisi kacirinca mac gitti. maci kazanmadigi surece hicbir hikayenin onemli olmadigini dusunuyorum. Tamam basarili bir mac cikartmis olabilir banvit ama, top son 8 saniye kala en iyi serbest atis atan adaminda olmasi gerekirken (Angelo) Serbest atis ozurlusu taylorda oluyorsa koc kusura bakmasin.
Galatasaray ile sikecilerin bayan baskette yuroligde toplam 8 maci vardi son baktigimda. Bizim 1 galibiyetimiz sikecilerinse 7 galibiyeti var. 1 buyuktur 7 diyebiliyoruz burda 2014 yurolig finalinde 8 yabancili kadrolarini yenerek ulkeye ilk yurolig kupasini getirdigimiz icin.Yalnız bugünkü hakemler gibi bir hakem üçlüsü fhs göremez Banvit. Ben istatistik mezunuyum. Her maç hakemlerin hatalarını çıkartırım.
Fener in lehine 3 hatası oldu hakemlerin, Banvit in lehine 5. İsteyen maçın tekrarını izlesin. Anelizlerimde yanılmam %0,00 dır.
Peki Vesely ye çalınan faul artı sportmenlik dışı faul sizce doğrumuydu? Yorumcular da o anın tekrarını izledikten sonra Vesely temiz müdahale etmiş dediler..
Ali Muhammed in yaptığı steps in aynısını son çeyrek Routins yaptı hakem çalmadı. Tekrar diyorum Banvit için harika bir hakem üçlüsü vardı sahada. Tam deplasman hakemleri. Hakemlik bir durum yok bence.
Hemen suclamayalim arkadasi. Fener sikecimidir diye soralim verecegi cevaptan ortayacikar. Uefa fifa cas isvicre hepsi fener sikecidir dedi butun dunya kabul etti sadece objektif olamayan fenerliler biz sike yapmadik diyor. Ordan anlariz."Hakemlik durum yok" diyen ya kördür, ya da fblidir. Bunun başka izahı yok kusura bakmayın.
1-2 saçma postunuz vardı, emin olmadığım için bir şey demedim ama size antu yaraşır.
Tam iftar saatine geldi iki maç, hafta içi.. Yüzde yüz dolması imkansız zaten salonun
Farklı pozisyonları konuşuyoruz o zaman, benim söylediğin pozisyon, Banvitli oyuncunun çizgiye basma tartışması sonrasında topu oyuna sokarken Vidmar a verdiği topda yapılan faul.Banvit'in hakemden şikayet etmemesi hakemlerin maçı bir taraftan alıp bir tarafa verdiği gerçeğini değiştirmiyor. Maç sırasında yorumcular bile Vidmar-Vesely pozisyonunda sportmenlik dışı geveleyebildi sonra çabuk kestiler seslerini. O pozisyon sportmenlik dışıdır çünkü topsuz alanda yapılmıştır.
http://www.tbf.org.tr/docs/default-...rı/basketbol-oyun-kurallari-2017.pdf?sfvrsn=4 madde 37.1.1
Ben zaten Obra'nın bu dokunulmazlığını hiç anlamıyorum. Asla ve asla koçluğuna lafım yok lakin bu kadar agresif bir kenar yönetimi yapan biri neredeyse hiç teknik faul almıyor.
Edit: yeni bilgi nedeniyle. Belli ki Obra gidişin yolunu yapmaya çalışıyor.