2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Böylece toplamda 9 tane genç yatırım yapılabilecek oyuncu ortaya çıkmış oldu. Şöyleki ;

PG : Josh Adams , Pierria Henry, John Roberson , (Aaron Craft)
SG: Chris Babb
SF: James Bell
PF: Suleiman Braimoh , Dyshawn Pierre
C:: Moustapha Fall

Altı çizili oyuncular hala boşta, tecrübeli point guard isteniyorsa da, Gergory Vargas kariyerinin en formda dönemini yaşıyor.Geçen yılda, Güney Amerika Şampiyonası MVP'si olmuştu. Bunları tekrar bir hatırlatmak istedim.

Bircevic için Bonn ile çekişme halindeyiz. Bakalım Bonn'un elinden alabilecek miyiz, çok da diyecek bir şey bulamıyorum..

Sizin duyumunuz mu yoksa herhangi bir sitede mi geçti acaba?

Bu arada Jamar Smith de şu an boşta olan isimlerden. Eğer bütçe ayırabilirsek mutlaka düşünmeliyiz, en azından zorlamalıyız transfer için. Önemli bir fırsat.

Birceviç olayına inamıyorum ben. Tüm çıkan haberler, oyuncu ve Sırbistan kaynaklı ve haberlerde dengesizlik var. Hiç bir oyuncu Bonn ile Galatasaray arasında düşünmez. Bir defa öncelikle , TBL ile Alman Ligi kıyaslanacak durumda değil. Ayrıca, Erman Hocanın açıklamalarıyla da uyuşmuyor. Once takımı üzerine kuracağımız 1 ve 5 bakacağız demişti. Bircevic'i bahsi geçen 5 numara olarak düşündüğümüzü sanmıyorum. Oyuncuyu pazarlama çabası gibi gözüküyor.

Gal Mekel'i düşünmemiz lazım.Kendisine şuan Euroleague takımlarının ilgisi yokken 500 k civarı gibi güzel bir ücrete kendisini transfer edebiliriz.

Mehmet Yagmur keske olsa ama gecen sene basi iki senelik anlasma yapmisti Dacka birakmaz bize hic birakmaz ayrica o anlasma yapildiginda Dacka.para saciyordu Dacka biraksa biz karsilayamayiz

:) Herkes kendisine göre güzel kadrolar, oyuncular yazıyor. Ama ben öyle tahmin ediyorum ki bu vizyonu olmayan ve iş bilmeyen liseli abiler ile (yönetici diyemiyorum, çünkü yöneticilik bir vasıf ister) bütün takımlar kadrolarını kurduktan sonra kontrat bulamayan oyunculardan bir takım kurulacak.

15 temmuza kadar mı belli olur bu NBA FA oyuncuları ? Avrupa basketbolunda çok fazla f/p olarak fark yaratacak oyuncu bulamayız.

[video=youtube;aa24O0ctNy8]https://www.youtube.com/watch?v=aa24O0ctNy8[/video]

josh adams tam izlemek istediğim tarzda bi guard kaçırılmaması lazım 1:11 den sonraki 360 smacına dikkat eddin ve boyle atletik bi adam ..

[video=youtube;aa24O0ctNy8]https://www.youtube.com/watch?v=aa24O0ctNy8[/video]

josh adams tam izlemek istediğim tarzda bi guard kaçırılmaması lazım 1:11 den sonraki 360 smacına dikkat eddin ve boyle atletik bi adam ..

2.42'deki smacı da çok iyi. Ama bu arkadaş hakkında şunu merak ediyorum: Tamam, top kontrolü, cross-over'ları, atletizmi falan iyi gözüküyor ama saha içi liderlik ve organizatörlük konusunda nasıl acaba? Hoca önce 1 ve 5 numaraları alıp takımı onların üzerine kuracaklarını söylemişken pg seçiminde çok risk almaz, bildik, tecrübeli bir oyuncu getirir diye düşünüyorum. Hele ki son yıllarda bu konuda büyük sıkıntılar yaşamamız ve o sıkıntılar yüzünden takımın organizatörü yapılmak zorunda kalınan Sinan Güler de gitmişken ne vereceği belirli ve lider bir guard alınır bence. En azından öyle almalı. En az riskli ve dolayısıyla en yüksek maliyetli oraya alınmalı.