Boungou-Colo'ya çökmek gerek
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslinda Goudelock gecen sene geliyordu. Ne olduysa son anda Maccabi'ye gitti.
Oyle kadrolar yaziliyor ki sanirsiniz 4 milyon usd degilde 10 milyon usd butcemiz var. 4 milyon usd gercegine yakin kadrolar yazabilirsek daha anlamli olabilir diye dusunuyorum. Ornegin Goudelock hayal bile degil bu butceyle !!!
Cem Hocam selam, Oyle guzel ve aciklayici yazmissiniz ki begeneyim dedim begen butonu kaldirilmis tskler
Valla %100 başarı beklemiyorum ama %0 da beklemiyorum. Risk nasıl alınır biliyor musunuz NBA'de şansını denemiş ama tutunamamış oyuncuya alınır. Örn; Ekpe Udoh, geçen yılki kontratı 900 bin dolardı. D-League'de bu adamların kontratları maksimum 200 bin dolarken nerdeyse 5 katını bir gelişim ligi oyuncusuna vermek benim için başarısızlıktan daha önce sorumsuzluktur. Kızdığım nokta bu.
Sakat diye bahsettiğim oyuncu Krstic, sadece bize iyi oynadığı için alınan oyuncu da Deon Thompson. Bir türlü role uyduramama sebebi de buydu. Krstic daha 1.haftasında dizleri patladı sanırım burda da abartı bir yorum yok? Bu arada Çin 2.Ligi 3 aylık bir lig bu paraları orada alması imkansız.
Eğer vizyon denilen şey söylediğim gibi araştırmadan sadece sağdan soldan duyulan oyuncuları almaksa, ben bu tanımdaki vizyonlu bir insan olmak istemem dedim.
Vizyon sahibi insanı spor içerisinde konuşursak, her zaman bir B planına sahip olmalıdır. Bırakın B planını koca sezon A planı bile olmayan bir hocadan bahsediyoruz. Bir takım 2.5 milyon dolar harcadığı bir mevkiden gram verim alamıyorsa bizim bunu eleştirmemiz kantarın topuzunu kaçırmak olmamalı bence.
Beni bilen biliyor, geçen yıl oyuncular konusunda ne yazdıysam hepsi sezon sonuna kadar tek tek çıktı. O yüzden bazen öfkelenmekte haklı olduğumu düşünüyorum. Benim gördüğümü koca staff göremiyorsa sanırım sorun sanıldığından daha büyük.
Kısa forvet için Nobel Colo ve S.Hopson isimleri çıkmış. Colo'yu hiç izlemedim ama Hopson şu şartlarda fena değil gibi.