2017/2018 transfer dönemi ve kadro yapılanamaması
Tek cümlede işi özetlemiş Oğuzhan helal olsun.
2017/2018 transfer dönemi ve kadro yapılanamaması
Geçen sene Russ Smith'i 27 Temmuz'da, Justin Dentmon'ı 18 Ağustos'ta, Tibor Pleiss'ı 12 Eylül'de açıklamışız. Bunlar 1 ve 5 numarada en kritik transferler... 12 Temmuz'da da Tyus, Diebler ve Thompson açıklanmış. Sadece Daye Haziran'da transfer edilmiş. Üstelik bu takım Eurocup şampiyonu apoleti olan, Euroleague'de mücadele edecek bir takımdı ve hatırı sayılır bir bütçesi vardı.
Sözün kısası, neden hala transfer yapılmadı diye yakınmanın bir anlamı yok. Geç olsun, güç olmasın.
Hala şu forumda twitter goygoycuları itibar görüyor resmen. Yemin ediyorum sosyal medyanın gücü korkunç boyutlara ulaşmış.
Hala şu forumda twitter goygoycuları itibar görüyor resmen. Yemin ediyorum sosyal medyanın gücü korkunç boyutlara ulaşmış.
Dedikodular dogruymus seneye kalmiyomus. Bi eurolig takimindan arayip istemisler ailesinin gelecegi icin avrupaya sicak bakiyomus.
Eurolig takimlarinin koclari oyle dusunmuyo. Iyi oyuncu az bulunuyo hem iyi hem karakterli oyuncu cok az bulunuyo. Hele eurocup oynayacakken cok is yapardi.
Kesin gitti
Barselona maccabi milano bamberg efes sezon devamederken ilgilendiklerini iletmislerdi hatta biri resmi teklif yapmisti. Micov ve ailesi cocuklarinin gelecegi icin avrupa istiyomus. Biz eurocup oynuyoruz diye kalmasi cok zormus efesi tercih etmesi zormus. Taa 2 ay once sordugumda kesin gidiyor demislerdi. Her dedikleride dogru ciktigina gore kalmasi mucize olur. http://gsbasket.org/forum/galatasar...imi/10168-5-vladimir-micov-28.html#post716519
Ben bu duyumculardan rahatsızım daha doğrusu buraya taşınmasından rahatsızım.Her transfer dönemi 20-30 oyuncu yazıp birkaçı transfer yapınca bakın ben demiştim tavırları itici olmaktan başka bir şey değil.