2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Biri Engindir diğeri Semihtir keşke diğeri de maxim mutaf olsa. Umarım semih için sinan ve micov için önerilen ücretler önerilmez. Şuanda 350$ den fazlası fazla bonkörlük olur semih için.

Poscastten tekrar dinledim 5. Dakikanın ikinci yarısında 4 milyon euro 4,5 milyon euro gibi rakamlar ifadesini kullanmış baska bir yerde dolar da dedi ise bilemem

Ben zaten bugunu soylemiyorum ki en bastan beri soylenen 4 milyon usd butceyi soyluyorum. sizin mesaji gorunce anladim ki ben yanlis anlamisim. demek ki butceyi arttirmislar beyefendiler

Anlaşılan yabancı uzunlardan biri umarım Lasme'dir. 4 numara için Duje Dukan ve Tomislav Zubcic düşünülebilir. İzleyenler vardır belki önceliğim Zubcic olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lasme'yi alacağımıza kolej liglerinde aynı profilde dolu oyuncu var daha düşük ücretlerde oynuyorlar. Uzunları atletik, sert (Patrick Young gibi) seçip, kalan parayı adam akıllı kısalara versek daha iyi olur bence.

Uzun oyuncu için Richard Hendrix ismi çıktı.Bein sport anlaşmanın yakın olduğunu açıkladı.
Eyüp Yıldız sözleşmenin imzalandığını açıkladı

Son düzenleme:
Hendrix güzel hamle gerek perde sonrası devrilmelerle gerek alçak posttan hem net bitirişleriyle hem de asistleriyle hücumda elimizi sağlamlaştırır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hendrix geldiğine göre diğer uzun Lasme olacak büyük ihtimal her ne kadar Eli Holman ismi de geçsede..Guard pozisyonu çok önemli..Umarım doğru tercih yaparlar bu sefer guard bölgesi için..Guard bölgesi içinde geçen isim Mike Green gibi geliyor..

Eyüp Yıldız'ın tweetlerine bakarsak Mike Green ile ilgileniyoruz

Son düzenleme:
Hendrix'in ismi is bitene kadar tek bir yerde dahi cikmadigina gore cikan duyumlar uzerinden yorum yapmak pek anlamli degil