2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Hocam şartlar aynı değil ama maalesef... Geçen sezon takımın iyi kötü bir iskeleti vardı. Sinan-Schilb-Göksenin-Micov-Ege gibi isimlerle devam edeceğimiz belliydi. Thompson ve Tyus ile de belli görüşmeler yapmıştık (hatırlıyorum "Daye'den sonra Thompson ve Tyus da imza atabilir" tweetlerini) Ve para vardı her şeyden öte. Krstic sakatlandı gittik 700 bin verip Pleiss'ı getirdik örneğin... Bu yaz ise en az 6 yabancı ve 1 de yerli transferi olmak üzere toplam 7 transfer yapmamız lazım. En az o da. 8 ya da 9'a da çıkabilir yapmamız gereken takviye sayısı.

Ek olarak bir de şöyle bir durum var; oyuncu piyasasını bir piramit gibi düşünelim. Bütçemiz belirli isimlere yeteceğinden zaten bu piramidin üst kısmı kafadan gidiyor. Piramidin orta kısımlarındaki belli başlı isimler ise yeni kulüplerini buldu. Piramidin alt kısmına kalırsak sezona kafadan yenik başlarız... Yani yavaş yavaş hareketlenmemiz gerekiyor artık. Zamanı geldi ve hatta biraz da geçiyor.
Haklısınız ama ben kendimi vasat bir kadro ihtimaline hazırladım. Bu yüzden öyle yazdım. :)

Emirin kontrat nedir acaba? Yazilanlar dogru ise (700-800 bin) butcenin beste biri gitti bile.
ilk besi gectim all star gibi oynamasi gerek bu rakamlar dogru ise.

Lasme gelsinde Hendrix kalsin bir zahmet, hataliydi su bu ama kalbiyle oynadi, takimda bu tarz oyuncularin eksikligi digerlerininde uyusukluguna sebep oluyor.

Karşıyaka'da bile yetersiz kalan Mike Green ve kariyeri iyice düşüşe geçen Hendrix'le sezona başlayacaksak işimiz var demek. Hendrix en iyi yıllarında ortalama bir tamamlayıcı parçaydı. Herdrix'e gelene kadar birçok uzun bulunurdu. Çok mu aradılar acaba!

Hendrix bence de iyi bir seçim değil, mike green de iyi oyuncu ama bize daha iyisi lazım. İkisi de çok iyi tercihler olmaz kanaatindeyim.

Hendrix bence de iyi bir seçim değil, mike green de iyi oyuncu ama bize daha iyisi lazım. İkisi de çok iyi tercihler olmaz kanaatindeyim.

Hedef playofa girebilmekse iyi transferler.

Hedefimiz Eurocup'ta şampiyonluk olacaksa(en azından biz taraftarların beklentisi bu) yetersiz transferler, hadi Hendrix'i bir nebze anlarım, yedek pivot olsun, tamamlayıcı parça olsun diye alırsın, ama Mike Green anlaşılması güç bir transfer olur.

Ömer Yalçınkaya'nın söylemiyle ortada 4 milyon euro bütçe var, Eurocup'ta şampiyonluğa oynayacak, ligde zirveyi zorlayacak takım kurmak için gayet yeterli bir bütçe.

Hendrix'in kariyerinin düşüşte olduğu bir gerçek. Fakat Avrupa basketbolunda uzun süre EL havası solumuş bir isim, ayrıca sırtı dönük oyunu ve zaman zaman kullandığı orta mesafeleriyle fark yaratabilir.

Iverson - Hendrix uzun rotasyonu kurmamızı isterdim.

Aykut Kadıoğlu , sizin beklentiniz nedir bilemem. Umarım bu vizyonsuz yönetim tarafından yapılacak transfer keşke Mike Green'i alsaydık dedirtmez.

Uc kupada en ust derece hedefi bu paralarla zor. Hedefleri degistirip parayi tutalim. Uc sene para harcamaz, para biriktirirsek iyi bir butce yapariz. Sonra gene uc sene para biriktiririz. Boylece uc senede bir iddiali takim kurabiliriz..

150bin euro bonservis verilerek alınan ve İtalyan liginin en iyi guardı diye lanse edilen fitipaldo değil strickland, maliyet/verim analizinde şuacan pişkin ile bile kıyas kabul etmez. Gecen sene yapılmış olan yanlış ötesi oyuncu tercihleri zaten sonuclarda kendini gosterdi. Bu arada strickland nasıl Özyer'in ana gidiş nedeni ise, geçen sene ki pg rezaletide bence Atamanın gidiş nedenidir.

Hendrix bence de cok parlak bi sezon gecirmedi Canaria'da, şahsen tercih etmezdim. Tecrübesi bence esas alınma nedeni. Tek başına anlamı olmayan bir transfer. Doğru kimya olursa katkı verir. Yoksa kapasitesi ve yapabilecekleri belli bir oyuncu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Hendrix transferi bitene kadar ne anaakım yayın organlarında ne sosyal medyada yer aldı iş bittikten sonra da sosyal medya duyumcularına değl NTVspor gibi medya organlarına servis edildi zaten sosyal medya her zaman guvenılmezdi ama bu sene genelde daha buyuk gizlilik özellde de sosyal medya duyumcularına bir tavır var gibi o yuzden Hendrix dısındaki isimleri tartısmak pek anlamlı değil su saatten sonra sosyal medyada konuşulan bir isim olurda gelirse bile atılmış-tutulmuştur.