Pangos - Engin
Kane - Göksenin
Hopson (D. Smith) - Preldzic
Lasme - Ege
Alex Kirk - Hendrix - Sertaç
Kane - Göksenin
Hopson (D. Smith) - Preldzic
Lasme - Ege
Alex Kirk - Hendrix - Sertaç
Haklısınız ama ben kendimi vasat bir kadro ihtimaline hazırladım. Bu yüzden öyle yazdım.Hocam şartlar aynı değil ama maalesef... Geçen sezon takımın iyi kötü bir iskeleti vardı. Sinan-Schilb-Göksenin-Micov-Ege gibi isimlerle devam edeceğimiz belliydi. Thompson ve Tyus ile de belli görüşmeler yapmıştık (hatırlıyorum "Daye'den sonra Thompson ve Tyus da imza atabilir" tweetlerini) Ve para vardı her şeyden öte. Krstic sakatlandı gittik 700 bin verip Pleiss'ı getirdik örneğin... Bu yaz ise en az 6 yabancı ve 1 de yerli transferi olmak üzere toplam 7 transfer yapmamız lazım. En az o da. 8 ya da 9'a da çıkabilir yapmamız gereken takviye sayısı.
Ek olarak bir de şöyle bir durum var; oyuncu piyasasını bir piramit gibi düşünelim. Bütçemiz belirli isimlere yeteceğinden zaten bu piramidin üst kısmı kafadan gidiyor. Piramidin orta kısımlarındaki belli başlı isimler ise yeni kulüplerini buldu. Piramidin alt kısmına kalırsak sezona kafadan yenik başlarız... Yani yavaş yavaş hareketlenmemiz gerekiyor artık. Zamanı geldi ve hatta biraz da geçiyor.
Hendrix ile beraber Lasme de gelecek deniyor. 2.03'lük iki pivot riskli olmaz mı? Ben Alex Kirk'ü tercih ederim.
Boatright - Zizis - Engin
B. Paul - Goksenin
Hopson - Preldzic
Bircevic - Ege
Lasme - Hendrix - Sertac
Hendrix bence de iyi bir seçim değil, mike green de iyi oyuncu ama bize daha iyisi lazım. İkisi de çok iyi tercihler olmaz kanaatindeyim.
4 milyonluk bütçeye Mike Green fena tercih değil. Unutmayalım , Fitipaldo gibi oyuncular bu formayı giydi...