Hendrix, kötü transfer değil. İstatistiklerinden fazla katkı veren bir oyuncu. 4.5 numara olarak kullanabileceğimizden dolayı, dar rotasyona esneklik de katar. Yalnız diğer uzunun boylu poslu olması şart
150bin euro bonservis verilerek alınan ve İtalyan liginin en iyi guardı diye lanse edilen fitipaldo değil strickland, maliyet/verim analizinde şuacan pişkin ile bile kıyas kabul etmez. Gecen sene yapılmış olan yanlış ötesi oyuncu tercihleri zaten sonuclarda kendini gosterdi. Bu arada strickland nasıl Özyer'in ana gidiş nedeni ise, geçen sene ki pg rezaletide bence Atamanın gidiş nedenidir.
Hendrix bence de cok parlak bi sezon gecirmedi Canaria'da, şahsen tercih etmezdim. Tecrübesi bence esas alınma nedeni. Tek başına anlamı olmayan bir transfer. Doğru kimya olursa katkı verir. Yoksa kapasitesi ve yapabilecekleri belli bir oyuncu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marshall Stricklan'dan ne gibi bir fayda gördük? Kendisi küme düşen Alpella'dan gelmişti, bir bonservis verilmemesi imkansız. O dönemin bütçelerine gayet maliyet-verim olarak bakınca rezil bir transferdi. Zaten elinde ki bütçe düşükse yaptığın tercihler çok daha önemlidir, hata yapma lüxsün olmaz.
Bruno Fitipaldo'da maliyet-verim olarak bakınca rezil transferdi.(Ben kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum, doğru yapılanması olan bir takımda katkı verirdi). Doğru düzgün kullanmaya çalıştığımızıda düşünmüyorum.
Konu Ataman ya da Özyer değil. Konu açık ve net, Mike Green'ı iyi tercih, bu takımda Fitipaldo oynadı mantığının ne kadar doğru olduğu.
Bu takımda çok kötü transferler oldu, iyi transferlerde oldu, ama bu dönem yapılacak transferler için değerledirme yaparken geçmiş esas alınamaz. Misal yetersiz bir guard alınınca bunu savunma argümanı bu takımda Fitipaldo oynadı olamaz.
Ben yukarda Strickland iyi oyuncu mu yazdım ??? Ayrıca şu konuda sana katılmıyorum, konu koclar ve onların tercihleridir, bunun sonucunda profesyonel olarak yola devam edilir veya edilmez. Aynısı Erman Kunter içinde gecerli, oda başarısız olursa oyuncu seçimlerinde aynı sonuç yaşanır.
Ayrıca şu anda alınmış hangi oyuncu ile fitipaldoyu veya strickland'ı kıyasladım, bu yargıya nasıl vardın anlamadım. Tam tersine bu konuda sana katılıyorum, her dönem kendine göre kıyaslanmalı, Ataman'ın geçen sene yaptığı kötü transferler bu sene olası kötü transferlerin sağlaması tabi ki olamaz. Benim bunu söylediğimi nerden çıkardın onu da anlayamadım açıkcası.
Strickland/ fitipaldo kıyasını sen yapmıştın onun üzerine ben şahsi fikrimi yazdım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncelikle benim Fitipaldo-Strickland kıyaslaması yaptığım yok, benim itirazım şu yorumaydı, "Mike Green fena tercih değil, özellikle Fitipaldo gibi oyuncuların bu takımın formasını giydiğini düşününce". Bende Strickland'ı örnek olarak verdim, benzeri fiyasko transferleri her dönemde bulabiliriz. Anlatmak istediğim açıktı zaten, Fitipaldo'dan iyi bir tercih diye Mike Green iyi transfer gibi anlatılmasına itirazım oldu. Sizde bunun üzerine Marshall Strickland ve Fitipaldo'nun transfer sürecini yazıp kıyaslama yaptınız, bende Strickland'ın da farklı bir transfer olmadığını düşündüğümü belirttim.
2017-18 transfer sezonunda yapacağımız transferleri daha önce ki hocaların yaptığı transferlerle kıyaslamanın yanlış olduğunu belirtmek için konu antrenörler değil diyorum, Ergin Ataman'da hatalar yaptı, bunun sonuncunda yollar ayrıldı zaten. Benim en başta itiraz ettiğim mantıkta bu zaten. Bir önceki iletimde de bunu anlattım, sizin böyle birşey dediğinizi söylemedim zaten.
Biz Blake ile 1+1 mi anlaşmıştık .Pick'e göre 100k ödeyerek çıkmışız sözleşmeden
Furkan'in twitini menajer Omer Yalcinkaya favorilere eklemis.
Boatright, Sant Ross, Minnerath, Pelle, Fall(Barcaya gidecek sanirim) tarzi NBA gitme ihtimali olmayan oyunculardan heyecan veren, merak uyandiran, gelecegi olan bir takim kurulmali.
Bu oyuncular ne kadar ister bilmiyorum ama atiyorum Boatright, Sant Ross, Minnerath, Pelle'nin yanina Hendrix ve kisa rotasyonuna butce ile orantili kaliteli bir swingman ile iyi seyler cikarabilir ortaya Erman Kunter.