2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Fall ile Barca ve Turk takim ya da takimlari ilgiymis yanlis anlamadi isem fransadan biri onceligi Turk takimi demis

Furkan'in twitini menajer Omer Yalcinkaya favorilere eklemis.

Boatright, Sant Ross, Minnerath, Pelle, Fall(Barcaya gidecek sanirim) tarzi NBA gitme ihtimali olmayan oyunculardan heyecan veren, merak uyandiran, gelecegi olan bir takim kurulmali.

Bu oyuncular ne kadar ister bilmiyorum ama atiyorum Boatright, Sant Ross, Minnerath, Pelle'nin yanina Hendrix ve kisa rotasyonuna butce ile orantili kaliteli bir swingman ile iyi seyler cikarabilir ortaya Erman Kunter.

Valla biz görevimizi yaptık gerisi onlara kalmış. :) Bu arada Fall'ın önceliği Türkiye'ymiş okuduğum kadarıyla. Umarım biz istiyoruzdur. Bence bir yıl EC oynayıp daha sonra ileriye gitmeli. Sant Ross, Boatright, Fall/Pelle mutlaka alınmalı. Cory Jefferson'un da ciddi işler yapacağını düşünüyorum

Ryan boatright'ın maçını izlemişliğim yok ama videolarından russ smith'in bedenine hapsolmuş justin dentmon izlenimi aldım. iki oyuncuyu da sevmem normalde ama mevcut bütçeyi düşününce bu tarz oyuncularla yola çıkmaya çok da itiraz etmem.

McCaleb vasat bir sezon geçirdi. Zaten Canaria da öyle dişe dokunur bir sezon geçirmedi. Eurocup çeyrek finalinde H.Jarusalem'e karşı dağılmışlardı. Jerrels şov yapmıştı. Oldukça vasat bir hamle.

uzun zamandır bir şey yazmıyorum. resmen içim deki denizi kuruttu bu basiretsiz yönetim. konuşulan isimleri okuyunca iyice içim sıkılıyor. sezon başlamadan bitti resmen. yazıklar olsun.

Bir zamanlar en sevdiğim, Avrupa'nın en hızlı ve delici, Siena'yı, Makedonya'yı tek başına taşımasına hayran olduğum oyuncu şimdi bize gelmiş. Eski hali var mı meçhul, karışık duygular içerisindeyim. Hayırlısı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Richard Hendrix transferinden sonra bulabildiğim kadar Canaria maçı izledim ..Hendrix'i çok severdim eskiden , özellikle Kuban senesinde, ama şu anda oldukça bitik gözüküyor. En önemli silahları olan , atletizm ve yüksek enerjiyi geçen sene özelinde göremedim. Biraz Eurocup top 16'daki maçları fena değil ama o maçlar bile izlenildiği zaman defoları göze çarpıyor. Sezon sonuna doğruda oldukça gözden düşmüş zaten. Savunma tarafında da oldukça ağırlaşmış. Yanından rahatça turnike atan kısaları bolca gördüm. Oldukça umutsuzum Hendrix'ten ama umarım yanılırım.

Bu vesileyle , Bo'yuda izlemiş oldum ve tabii eski Bo gibi olmasa da sağı solu doğru oyunculardan oluşturulursa hala iş yapabilecek kıvamda gördüm. Yani rakip takımın gömülmesini sağlayacak , tehditleri hala var. İyi şutörler alınması şartıyla , kötü bir transfer olmaz bana göre.

Mccalebb bu bütçe ile alınabilir bir risktir. Evet, kariyeri düşüşte, ancak ciddi bir sakatlık geçmişi yok. 2015 Ocak ayında baş parmağı kırılmış ve ameliyat olmuş. Bunun dışında bir sağlık problemi yaşamamış görünüyor. Henüz 32 yaşında ve form tutarsa fark yaratabilir. Zaten böyle oyuncular formdayken alamayız. Burada mühim olan, Bo'nun yanına kim gelecek? Onun defolarını kapatacak bir guard alınırsa, Mccalebb transferi anlamlı olur. Aksi takdirde, topu Bo'nun eline verip tek başına skor üretmesini beklersek, bu yaştan sonra o yükü kaldırması çok zor olur.

McCaleb eskisi gibi değil. Zaten eskisi gibi olsa alamazdık. Mecbur defolu, kariyerinin son demlerini yaşayan oyuncuları alacağız. Ama benim içime hiç sinmedi transfer olursa.

Eski halinde bile 1 numarada oyunu gereğinden fazla tıkarken şu durumda tek başına çok verimli olması çok zor. Umarım bu düşünülüyordur.

İki pg alacaksak, sezona 7 yabancı başlayacağız demektir. Bu durumda ikinci guard olacaksa eğer, Mccalebb yerine Van Rossom'u tercih ederim. En azından alması daha mantıklı bir risk. Tutarsa takım oyununa daha faydalı olur. Diğer pg ise yukarıda bahsedilen Boatright tarzı birisi olur. Ama bence tek pg alacağız ve o da Mccalebb olacak gibi görünüyor.