Richard Hendrix transferinden sonra bulabildiğim kadar Canaria maçı izledim ..Hendrix'i çok severdim eskiden , özellikle Kuban senesinde, ama şu anda oldukça bitik gözüküyor. En önemli silahları olan , atletizm ve yüksek enerjiyi geçen sene özelinde göremedim. Biraz Eurocup top 16'daki maçları fena değil ama o maçlar bile izlenildiği zaman defoları göze çarpıyor. Sezon sonuna doğruda oldukça gözden düşmüş zaten. Savunma tarafında da oldukça ağırlaşmış. Yanından rahatça turnike atan kısaları bolca gördüm. Oldukça umutsuzum Hendrix'ten ama umarım yanılırım.
Bu vesileyle , Bo'yuda izlemiş oldum ve tabii eski Bo gibi olmasa da sağı solu doğru oyunculardan oluşturulursa hala iş yapabilecek kıvamda gördüm. Yani rakip takımın gömülmesini sağlayacak , tehditleri hala var. İyi şutörler alınması şartıyla , kötü bir transfer olmaz bana göre.
Aynen katılıyorum abi, yanına iyi şutörler monte edilirse Bo McCalebb Eurocup'ta ve ligimizde hâlâ fark yaratabilecek seviyede. Dediğin gibi Hendrix'in son hali iyi değildi, umarım bizde eski günlerine döner.