2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bu transferlerle gruptan 3. çıkalım, öpün başınıza koyun. Ataman sonrası bu yönetimle böyle bir sezon yaşayacağımız aşikardı gerçi, kimilerine anlatamasak da.

Taraftar desteğini çektiği anda Ataman'ı gönderip asisti gole çeviren yönetim, bu sayede şubeyi vasatlaştırma operasyonunu başlatmış oldu.

Haaa, diyeceksiniz geçen sezon vasat değil miydik, evet vasattık. Ama yıllardır sezon başında bu kadar hedefsiz kaldığımız olmamıstı. Ataman'ın olduğu yerde - başarıli olur ya da olmaz- hedef vardır ki yönetimin de işine gelmeyen buydu zaten. 2011'den beri bu kadar heyecansız bir transfer dönemi geçirdiğimizi hatırlmayorum.

Mccalebb'in hiç olmazsa bir geçmişi var. EL'de F4 oynamışlığı var. Hardy'in nesi var? Hendrix, Bo ve Hardy gibi bilinen adamları alacaksak Kunter Amerika'da ne yapıyor?

Bu arada tüm bu olumsuz havaya rağmen Ataman'ın gidişini doğru buluyorum. Onun iddiası eksik olsun.

Son düzenleme:
McCalebb - Engin
Diot - Hardy - Goksenin
Hopson - Preldzic
Minnerath - Ege
Lasme - Hendrix

Bana kalirsa ciddi soz sahibi olur bu rotasyon Eurocup'da ama Diot, Lasme, Minnerath, Hopson gibi hamleleri yapabilir miyiz?

Yazmamak için zor tuttum kendimi ama Can Topsakal'ın yapılanmadan anladığının 30-32 yaşında ne oynadığını herkesin bildiği oyuncuları almak olduğunu sanmıyorum. Yaptığı şey çok açık, yöneticiyi suçlamaktan ceza almamak için yazmıyorum.

Ayrıca yeni hocamızın da Summer League takip etmesi de iyi oldu. Summer League'de en beğendiğim oyuncu olan Tutku Açık'ı umarım kaçırmayız.

Bu zihniyetteki yönetimin bütçe ayırmasını metazori sağlayan eski hocamıza hem teşekkür ediyorum, hem de öyle bir yılda odaklanma sorunu yaşadığı için kendisine çok kızıyorum.

Kötü savunmacı bir kısa daha. İstediği kadar iyi skorer olsun, 1-2'yi Mccalebb - Hardy ile geçeceksek işimiz var. Maç başı 80-90 yemeye devam ederiz.

Dwight Hardy benim beğendiğim bir oyuncudur ayrı ama yaz ligini izleyip hardy mccalebb hendrix yapmak nasıl bir kafa anlamıyorum. Erman hoca yaz ligini izliyor, Ömer Yalçınkaya da burada kafasına göre transfer yapıyor gibi bir hava var:)

Bo McCaleeb süper olur.Sonunda yani istediğim transfer inşallah olur.Bu takımdan gitmesi gereken basketbolun B'sini bilmeyen Can Topsakal ve çevresindekilerdir. Bu bütçe ile Mccaleeb cidden çok iyi transfer. Bo,Hendrix.. Euroleague menşeili oyuncular.

Dwight Hardy de çok iyi bir transfer.Cidden kötü değil.Fitipaldo'ya 1234 basar. Hardy Türkiye liginde All star yapmış bir oyuncu. Unutmayın..Zamanında Karşıyakaya gelen Dixon'ın şu an 33 yaşındaki hali ortada. Hardy'nin Dixon'dan farkı yok. Burada önemli olan takım kimyasının oluşması. Erman Kunter'e bu konuda ne kadar güveniyorum şu an için susuyorum. Ama bu yönetimle bu bütçe ile Erman Kunter klass bir coach ortama göre.

Efes'in Ledo'yu aldığı bir ortamda,Hardy'ye burun kıvrılmamalı..

Alınanların hepsi vasat. Bu bütçe bizim için düşük ama Avrupa'da yine kağıt üstünde iddaalı kadro kurmaya yeterdi. Erman vizyonsuzu neden Amerika'da bu bilindik çöpleri getirecekse? Yalancı hainler. Armamız büyük çok şükür yine en büyük biziz bu günler de geçecek elbet. Şubemizi doğuşa ülkere satmadık ortalık malı gibi. Galatasaray arması olarak şirketleşmeden başarılara yine devam edecegiz elbet.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sırada Semih Erden alınmalı... Bo-Emir-Semih :) Eski febe kadrosu...Karşı tarafta bizi nasıl kovarsınızın intikamını eski dostları ile vurmak lazım :)

12 milyona deon thompson, russ smith, fitipaldo alinan yerde 4 milyona richard hendrix'in beğenilmemesi enteresan olmuş
Russ smith tavanı oldukça yüksek bir oyuncuydu bence Ataman kullanamadı, yeterince şans vermedi. kendisinden hala umutluyum, oyununu olgunlaştırırsa çok farklı bir oyuncu olabilir Avrupa basketbolu için. Deon Thompson ve fitipaldo ise oldukça düz oyunculardı. Yine Ataman'ın yanlış tercihleri diyebiliriz.

hendrix ise kötü oyuncu değil ama kariyer olarak düşüşte, mccalebb da keza öyle. Hardy beğendiğim bir oyuncu çok soğuk bakmam ama şu ana kadar daha iyi tercihler yapılabilirdi bence.