2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bu Fall&Sakarya haberleri oldukca ilginç Pick falan rakam vererek(500k) anlaştılar diyor ama Sakaryanın kesinleşen diğer dört yabancısına bakınca ortalama 200k civaridır onlar diye düşünuyorum.Böyle bir durumda bir oyuncuya 500k vermek pek mantıklı gelmiyor.Oyuncu açısından bakarsak da pek mantıklı bir transfer değil.Menejer oyunları olmasın diye düşunmuyor değilim.Biz iki uzunu bitirmek üzere idik biri bitti biri kaldı mesela.Tüm bunlara ek olarak basketfaul haberi girmedi ayrıca haberin twitterdaki ilk kaynağı da hem transfer bitmiş gibi haber verip bir süre sonra baska bir bağlamda bu sefer kesin değil dedi.Birşeyler dönuyor ama...

Son düzenleme:
Mustafa fall 3-4 kez tam sure izledim , o bir pota alti canavari o bir ucak kulesi o bir atletizim dehasi, abartmiyorum adamin sakaryada bustunu yaparlar yilin sonunda. nba de olsa adamin 3-4 yillik kontrati 50-60 milyon usd olur. uzun suredir radarimda bu adam. fena sayida bulmuyor, 1-2 ay once de yazdim keske alabilsek.

Ligimizden Gill-Denmon-Mejia-Armand-Crocker-Summers gibi oyuncular bu sezon iyi iş çıkardılar.Özellikle Gill çok iyi oyuncu.Sözleşme durumları nedir, bir takımla anlaştılar mı bilmiyorum.

Anthony Gill, Khimki ile anlaştı diye bir haber görmüştüm. Hendrix konusunda ah vah etmek bana fazla karamsar olmak gibi geldi. Bo ve Hardy içinse 3 ve 4 numaralar alındıktan sonra sağlıklı yorumlar yapılabilir şu an için yaptığımız yorumlar havada kalır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligimizden Gill-Denmon-Mejia-Armand-Crocker-Summers gibi oyuncular bu sezon iyi iş çıkardılar.Özellikle Gill çok iyi oyuncu.Sözleşme durumları nedir, bir takımla anlaştılar mı bilmiyorum.

Gill, yaz liginde güzel performans sergiliyor.Bize bırakmazlar bu saatten sonra.Hoş bizimkilerde almaz zaten böyle yetenekli oyuncuyu.

Hardy geçen seneki takımda bile oynayabilirdi tribünde en azından Avrupa maçları için. Hardy winner bir oyuncu. Sadece Trabzon her branşta olduğu gibi 3.sınıf oldukları için kadroları Hardy tek başına bu kadar katkı verebildi.

Bütçeye orantılı şu an için gidişatımız fena değil. Vasıfsız yöneticilerden Teodosic veya Singleton hamlesi beklemiyorsunuz sanırım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Renfroe-McCalebb-Engin
Dwight Hardy-Göksenin
Scotty Hopson-Emir Preldzic
Nick Minnerath-Ege Arar
Lasme-Hendrix-Semih

Böyle bir kadro kurabilirsek hem Eurocup'ta hemde ligde iyi işler çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

Renfroe-McCalebb-Engin
Dwight Hardy-Göksenin
Scotty Hopson-Emir Preldzic
Nick Minnerath-Ege Arar
Lasme-Hendrix-Semih

Böyle bir kadro kurabilirsek hem Eurocup'ta hemde ligde iyi işler çıkarabiliriz diye düşünüyorum.

Keşke buna yakın bir kadro kurabilsek özellikle Fall transferini kaçırmamak gerek..Ayrıca Minnerath transferi de bizim için önemli..Bu arada mesaj kutun doluymuş kardeşim :)

Son düzenleme:
Keşke buna yakın bir kadro kurabilsek özellikle Fall transferini kaçırmamak gerek..Ayrıca Minnerath transferi de bizim için önemli..Bu arada mesaj kutun doluymuş kardeşim :)

Moustapha Fall'ın Sakarya ile anlaştığını David Pick'de yazdı ama bugün Barcelona'nın daha ön planda olduğunu okudum, bizim listede olduğunu düşünmüyorum, bir Türk takımından teklif var denildiğinde umutlanmıştım.

Nick Minnerath'ı alabilsek iyi olurdu, Hendrix'in yerine Iverson ya da Alex Kirk'den biri gelsin isterdim.

Moustapha Fall'ın Sakarya ile anlaştığını David Pick'de yazdı ama bugün Barcelona'nın daha ön planda olduğunu okudum, bizim listede olduğunu düşünmüyorum, bir Türk takımından teklif var denildiğinde umutlanmıştım.

Nick Minnerath'ı alabilsek iyi olurdu, Hendrix'in yerine Iverson ya da Alex Kirk'den biri gelsin isterdim.

Evet o Türk takımı biziz diye umutlanmıştım bende Sakarya'nın adı çıktı :confused: Alex Kirk iyi bir seçim olabilir bizim için..

Travis Peterson boşa çıkmış.

McCalebb geldi mi anlamadım ben açıkçası. Umarım gelmemiştir. Parayı basar Dyson ı alırsın anlarım ama yıllardır ortada olmayan atletizminden ekmek yemiş ve 32 yaşına gelmiş McCalebb pek mantıklı gelmiyor. Oyunu kafasıyla oynayan bir oyuncu olmadığı için tecrübe faktörü de pek muteber değil onun özelinde.

Hardy kesinleştiyse iyi transfer. Hem skorer hem de takım oyununa yatkın. Savunmasının da kötü olduğunu düşünmüyorum.

Esasen cok fazla Nba maclari izleyince insan, diger basketbolculara Alex Maric muamelesi yapiyor, olmadi bi tik ustu Mavro Alikefalidis diye dusunuyor. Edirne yagli gureslerinde Alex ile Mavroyu haydi bre pehlivan nidasiyla gorsem zerre sasirmam. Demek ki basketbolun temelinde uzun boylu iri yapili olmak var.

O kadar transfer yapiliyor aciklaniyor bir tek bizim klub sessiz, Erman hocanin istifa haberlerini duyarsak sasirmam bu isin sonunda. Cunku gelmis gecmis ne basiretsiz yonetim var klubun basinda.

Acikcasi 2 yol var onumuzde ya alel acele transferler yapilip yola koyulunacak ya da eldeki ve altyapida ki genclerle devam edilecek. Psikolojik olarak sanirim en berbat yili yasiyoruz basketbolda, en azili rakibin Ispanyol EL"sini kaldirmis, dogus sporsor olmus 15 milyon euro, en ciddi rakibinin en onemli adami Nba gitmis ( Teo ) ve bir dunya daha baska sayilacak negatif nitelikteki olaylar sinsilesi bizi en dibe cekebilir.

Size supriz gelmesin ama ben istifa ederse sasirmam Erman Kunter Hoca.

Travis Peterson boşa çıkmış.

McCalebb geldi mi anlamadım ben açıkçası. Umarım gelmemiştir. Parayı basar Dyson ı alırsın anlarım ama yıllardır ortada olmayan atletizminden ekmek yemiş ve 32 yaşına gelmiş McCalebb pek mantıklı gelmiyor. Oyunu kafasıyla oynayan bir oyuncu olmadığı için tecrübe faktörü de pek muteber değil onun özelinde.

Hardy kesinleştiyse iyi transfer. Hem skorer hem de takım oyununa yatkın. Savunmasının da kötü olduğunu düşünmüyorum.

Bo işi kesin değil bence basketfaul konfirmasyon yapmadan transfer haber girmiyor konfirmasyonu yoksa baskasının haberi ise de alıntı yaptığını belirtiyor ve Hendrix ve Hardy'yi haber yaptıkları halde Bo'yu yapmadılar kaldı ki haberi yapan Sportando'da kesine yakın ama açık kapı bırakan bir ifade kullandı anlaştı demedı de ayrıntıları görüşüyorlar dedi tamamen uydurma haber değil bence ama kesin de değil bence

Mehmet Yağmur iyi transfer.

İyi olurda Daçka ile 1 yıl daha kontrattı vardı bir gelişme mi var ?Almışız galiba süper transfer teknik detaylardan o kadar anlamam ama karakter olarak zaten savaşcıydı son yıllarda çok da olgunlaştı takım takım yapabilecek oyunculardan

Son düzenleme:
Mehmet Yağmur çok çok iyi transfer bence .Alex Renfroe'yu da alsak kimse ile adı geçmiyor totem yapıp yazmıyordum ama Aykut yazmış.

Mehmet yağmur bence de iyi transfer yerli bazında. 3 yerli transferi yapılacak deniyordu. Mehmet gayet iyi transfer bakalım diğerleri kim ve nasıl olacak