2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Mehmet Yagmur
Goksenin Koksal
Emir Preldzic
Ege Arar
Richard Hendrix

5 yabanci, kisa rotasyonuna 1, uzun rotasyonuna 1 olmak uzere 2 yerli daha gelecek sanirim.

300 bin dolara çok çok iyi bir transfer. Bence yerli olarak alınabilecek en iyi guardı aldık. Hayırlı olsun.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ponitka için baskonia diyorlardı ama Hanga'dan sonra o işin olacağını sanmam. İlgilenen diğer takımlar olarak tenerife, ksk ve banvit'in ismi geçiyor. Ben kesin Euroleague yapar diyordum ama sanki biz de zorlayabiliriz?

Mehmet Yağmur'u severim, geçen sene kadroda olsaydı Fitipaldo'dan daha fazla katkı vereceğini düşünüyordum.
Özelliklerini, eksikliklerini biliyoruz. Çalışkan bi oyuncu olduğunu biliyoruz.
Yabancı transferler bi kenara, yerli rotasyonuna lütfen Okben'i de ekleyelim yahu. Adam zaten hasta Galatasaraylı. Elini taşın altına sokmaktan çekinen bi karakteri de yok.
Yapılanma diyorsak oyuncu ve takımın birlikte büyüyeceği birliktelikler lazım. Sözleşmesi 2,5 yıllıkmış. Boy-out için ne isterler, çok mu isterler bilmiyorum. Ama adamı oynatmıyorlar, oynatacağa da benzemiyorlar.

Görünen o ki Engin Atsür ve Oğuz Savaş ile yerli rotasyonu tamamlanacak,fena bir yerli rotasyonu oluşmuyor ancak şu ana kadarki 2 yabancı tercihi pek umut vermiyor

B.McCalebb- R.Boatright/A.Renfroe- Mehmet
D.Hardy- Göksenin
S.Hopson/A.Nader- Emir- Tolga
N.Minnerath- Ege
M.Fall- R.Hendrix

Bu tarz bir kadro ile bütçe aşılmaz ve fena olmayan bir kimya yakalarız..

Son düzenleme:
Mehmet şu ana kadar ki en makul hamle. Bir de Semih olursa iyi bir yerli kadro olur.

Anlaşılan o ki Erman Kunter, Ergin Ataman'ın aksine mütevazi oyunculardan oluşan ama daha geniş rotasyonlu bir takımı tercih ediyor.

Yabancı transferinde öyle flaş isimler beklemeyelim. 400-500 bin dolar civari alır yabancı oyuncularımız. Belki bir oyuncu için 600-700'e çıkarız

Mehmet Yağmur geçen yılki yüksek bütçede dahi benim ve birçok sözlük yazarının en çok istediği yerli oyuncuydu. Açıkçası bu rakamlara geleceğine ihtimal vermediğim için kadrolarıma yazmamıştım. Gerçekten çok sevindiğim bir hamle oldu. 300.000 dolar gayet makul. Burada yazılanların aksine geri kalan 2 yerli oyuncunun yüksek profilde olacağını sanmıyorum. Bana göre olmamalı da zaten.

Mehmet Yağmur bence sorumluluk verilirse Sinan gibi çok büyük bir aşama kaydedebilecek bir oyuncu. Bence Daçka'dan sonra bizim gibi görece düşük bütçeli bir takımda da rahatlıkla o şansı bulabilir.