2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Lasme 10 gun oncenin #nolasmenoparty tweetlerini retweet etti yarim saat once

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Yagmuru hic izlemedim ama arkadaslarin sevincine bakilirsa cok iyi trasfermis izlenimi veriyor, ya gercekten iyi oyuncu ya da yokluktan iyi oyuncu muamelesi goruyor. Ben daha once de soyledim. Bizim takimin herhangibi bir dalda yari final oynamasi durumunda bir daha yazmayacagim.

Ama gercek olan su ki kume dusmemek bizim icin basaridir. Ha sinirlenen olacak su bu, gercekler acidir. Basimizda ki yonetim bakkal bile yonetemeyecek insanlardan olumus. Allah askina bir soru size, Dursun Ozbegi yonetici olarak firmanizda ise alirmiydiniz ? Apartmanda baskan secermiydiniz ? Herseyi gectim ciddiye alirmiydiniz ?

Biz hem Engin hem Mehmet ile mi ilgi idik yoksa sadece birini mi almaya çalışıyorduk bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
50 defa yazdim alin Lasmeyi bu takima yuregiyle oynayan insan lazim. Hem oynayacak hem oynattiracak diye, ama niye almadilar bilmiyorum. Muhtemelen akillari kendilerine yar degil. Alex Maric gelsin. takimi toparlar yurek katar, tabi ki Edirne yagli gures festivallerinde =D

Sevgili Lasme ben 30 yildir GS basketi kimi zaman cok yakin kimi zaman da uzaktan ama hep kalbimle desteklemis bir taraftar olarak, Senin gibisini gormedim ( Paul Dawnkins haric ) , Helal olsun bizden kazandigin paralarin kurusuna bile.

Hirs olmadan kalbini ortaya koymadan hicbir dalda basari gelmez. Lasme sen benim icin bu takima gelmis Paul Dawkinsten sonra en iyi 2. oyuncuydun.

Alex Maric gelsin mustehak bize!!!

Son düzenleme:
Bütçeyi çok akıllıca kullandığımızı düşünuyorum.Savunması sağlam bir uzun,Hardy veya Bo'nun yerine yada bunların yanısıra daha dengeli ve size sorunu olmayan bir guard alırsak gayet dengeli ve potansiyelli bir kadro olabilir.Dört numara için Allah kerim

Bütçeyi çok akıllıca kullandığımızı düşünuyorum.Savunması sağlam bir uzun,Hardy veya Bo'nun yerine yada bunların yanısıra daha dengeli ve size sorunu olmayan bir guard alırsak gayet dengeli ve potansiyelli bir kadro olabilir.Dört numara için Allah kerim
Aynen, Bo-Hardy ikilisi bana çok makul gelmiyor ve ben içlerinden Bo'yu seçiyorum açıkçası

Udoh, Jazz ile anlaşmış deniyor..Bogdanovic ise Sacramento Kings ile anlaştı..

https://twitter.com/Sportando/status/885419995894865920

2 yıl için 6,5 milyon dolar teklif etti Jazz, ama bunu kabul edeceğini sanmam çünkü Türkiye'de kazanacağından daha az bir ücret olacak. Gelir / Harcama endeksi de dikkate alınacak olursa büyük zarara uğrar. Çünkü bu tutarın yarısından fazlası federal vergi (39.6) eyalet vergisi (8) sosyal güvenlik vergisi, işsizlik sigortası vergisi gibi kesintilere gidecek.

Hopson'la imzalamak üzereymişiz. Şöyle adamlarla kursak takım çevresini.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
2 yıl için 6,5 milyon dolar teklif etti Jazz, ama bunu kabul edeceğini sanmam çünkü Türkiye'de kazanacağından daha az bir ücret olacak. Gelir / Harcama endeksi de dikkate alınacak olursa büyük zarara uğrar. Çünkü bu tutarın yarısından fazlası federal vergi (39.6) eyalet vergisi (8) sosyal güvenlik vergisi, işsizlik sigortası vergisi gibi kesintilere gidecek.

ESPN doğruladı haberi.