2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bir takımdaki oyuncuları insana benzetirsek doğuş resmen beynini (Bogdanovic) ve kalbini (Udoh) kaybetmiş oldu. Bakalım obra'nın bunların yerine nakledeceği organlar (oyuncular) vücuda uyum sağlayacak mı?!

Scotty Hopson 14-15'te parasını alamayacağı korkusuyla bizim teklifimizi reddetmişti. Biz de Justin Carter'ı getirmiştik. O dönem gelmesi yanlış zaman olacaktı. Şimdiki doğru zamandır inşallah.

Hopson iyi bir hamle. Savunmada da kafayı taktı mi iyi işler çıkarır.

Pick yanılmıyorsam Hardy, Mehmet, Hendrix ve Hopson ile ya anlaştığımızı ya da anlaşmaya çok yakın olduğumuzu söyledi. O yüzden bunlara oldu gözüyle bakıyorum. Peki McCalebb ile ilgili bir şey dedi mi?

Hardy ve Bo ikilisi seviye anlamında Eurocup hedefinin uzağında. Hardy'e kesin gözüyle baktığımıza göre Bo yerine Rochistie iyi giderdi

Ekpe gittiyse fb bitmistir. Ekpesiz fb, tup takilmis ferrari gibi olur. Sudan cikmis balik ta diyebiliriz //=D

Ne ezik profilleri var bu bazi fblilerin ya - Ekpenin gidisine demis ki birisi, Nba de gidip bench oyuncusu olmak icin degermiydi :) yahu buna kuslar bile gulmez. Bahsedilen adamin Nba de en fazla 6-7 muadili vardir. Avrupada ondan iyisi yoktu. Tabi ki kacan balik buyuk olur. En bastan beri Ekpe gitsin diye dua ettim. En sonunda gerceklesecek galiba. Ekpe go home Ekpe go home *big hug*

Son düzenleme:
McCalebb - Mehmet
Hardy - Göksenin
Hopson - Emir
X - Ege
Hendrix - X şeklinde olacaksa eğer kadro 4 numaramızın çok temiz şutör olması gerekir. Diğer 5 numaramızın ise 4.5 şeklinde olup rim protector olması lazım çünkü yine ön alanımızı undersize adamlarla oluşturduk savunma sertliği konusunda sezon içinde başımız ağrıyabilir. 4 ve 5 numaralara hamleler geldikten sonra takımımız hakkında daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

McCalebb - Mehmet
Hardy - Göksenin
Hopson - Emir
X - Ege
Hendrix - X şeklinde olacaksa eğer kadro 4 numaramızın çok temiz şutör olması gerekir. Diğer 5 numaramızın ise 4.5 şeklinde olup rim protector olması lazım çünkü yine ön alanımızı undersize adamlarla oluşturduk savunma sertliği konusunda sezon içinde başımız ağrıyabilir. 4 ve 5 numaralara hamleler geldikten sonra takımımız hakkında daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ek olarak undersize olmayan,sutör,dengeli,elimde top kalsın diye tuturmayacak bir guard bir de yerli uzun alınırsa 7 yabancı bes yerli gayet dengeli bir kadro olur aksi takdirde Bo,Hardy,Hopson üçlüsünde ve ikili kombinasyonlarının bir kısmında kimyada sorunlar olur gibi

Hopson çok yerinde bir hamle. Hardy'de bence iyi transfer. Ama şimdi bunların yanına açıkçası Bo olmaz gibi ki bencede başkası gelecek. Guard ve 4 numara transferlerini gördükten sonra daha net konuşabiliriz ama şuan için kötü gitmiyoruz.

aslında ekpe yi tartışmamızın yeri değil ama söylemeden edemeyeceğim. Rudy Gobert var Utah ta 5 numarada süre alabileceğine imkan vermiyorum. günümüz basketbolu artık tamamıyla şut odaklı oynanmaya başladı. Lopez- cousins gibi adamlar bile üçlük sokacak kadar kendini geliştirmişken 4 numara için tercih edileceğini de sanmıyorum. Evet malesef gittiği takım değerini gösterebileceği bir takım değil. Yazık olmuş. Yanlış tercih.

Hocam Bsl takimlarinin transfer haberi basligi kapali gorundugu icin yaziyoruz buraya, gelelim soylediklerine, Ekpe oyle bir oyuncu ki bir sekilde kendini kabul ettirecektir takima. Ekpeniz olsunda tastan olsun.

Pangos - Engin
Hardy - Mehmet - Göksenin
Hopson - Emir
Minnerath - Ege
Alex Kirk - Hendrix

Bütçeye göre çok iyi kadro olur. Duruma göre 7. yabancı combo guard olabilir.

arkadaşlar merhaba ;

uzun süredir takip ettiğim siteye yeni üye oldum.

bu sene izlenen transfer politikası ve sonunda kesinleşen isimler sanki geçen yıldan ders alınmışcasına ilerliyor diyebilirim.Bunun yönetim kaynaklı değilde Erman Kunter kaynaklı olduğuna inanıyorum.
çok flaş olmayan ama görev adamı niteliğindeki isimler en azından geçmiş senelere oranla ne oynağımızın biraz daha belli olacağı yönünde izlenim veriyor.
ama ligimizden Ponitka'yı şutu olması ve içeri drive edebilmesi, hemde bunu bir plan çerçevesinde yapabiliyor olmasıyla kaçırmamak gerektiğini düşünüyorum. 25 k euro buy out ta gayet makul.

iyi forumlar.

adı hiç çıkmamış isimleri böyle pat pat diye açıklamak elimizi zayıflatır.İsmail Şenol'u severim art niyetle yapmış olduğunu sanmıyorum ama hoş olmadı.