2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Baska takımlar için de yaptı ise tamam ama aksi takdirde bir nedeni olmalı bunun o da pek husnü niyet olamaz

Renfroe parça olarka çok ieal bir oyuncu cidden bu standartlarda iyisini bulacağımızı sanmıyorum ama takım lideri arıyorken oraya gidip Alex Renfroe gibi parça oyuncuları lider diye yazıp yapı patlayınca neden böyle oldu diye sormayın. Hardy, Hendrix, Hopson'a tamam dedik de Harangody, Bo ve Renfroe şuan için kabul edilebilir oyuncular değil. Eğer Semih gelecekse 2 guard alınır o zaman 1'i Renfroe olabilir.

Renfroe çok yetersiz kalır diyeceğim ama diğer adayların daha kötü olması çok muhtemel.

Renfroe' yi açıkçası istemiyorum.Oyun tarzını beğenmiyorum.Geçtiğimiz sene Barcelona'da sıkça izledim.Çok ağır ve baskılı savunmaya karşı b planı yok.Sıkı savunmaya karşı çoğu top 24 sn oldu ya da airball attı. Bo' ya razıyım o geleceğine.

Fenerbahce'nin Ekpe'yi kaybetmesi euroleage kadrosu için sorun değil bütçe ve Gerhardini ile Obra olduğu süreçte benzer oyuncu bulurlar. Sorun GS'ın bütçesinin olmaması ve durumu. Bundanda ders çıkaramıyoruz.

Renfroe - Mehmet Yağmur

Sam Van Rossom/Ponitka - Göksenin - Can Maxim Mutaf

Hopson - Emir

Minnerath/Harangody - Metecan - Ege

Hendrix - Michael Eric

Ne düşünüyorsunuz kadro hakkında?

Fenerbahce'de Ekpe ve Veselly yerine bütçe ve Gerhardini, Obradovic olduğu süreçte benzeri oyuncu bulunur. Alexander Raskovic NBA ve euroleage'de en iyi oyuncuların ajanı ve Fenerbahçe'nin anlaşması devam ediyor. Raskovic 2016 Kasım ayından itibaren Bogdan, Ekpe ve Veselly'nin gitme olasılığı ile kadro yapılanmasını sürdürdü. Ama burada esas üzülmesi gereken GS ve şu an bütçe yok, oyuncular ikinci sınıf bile değil. Bunu düşünmek lazım.

Fenerbahce'de Ekpe ve Veselly yerine bütçe ve Gerhardini, Obradovic olduğu süreçte benzeri oyuncu bulunur. Alexander Raskovic NBA ve euroleage'de en iyi oyuncuların ajanı ve Fenerbahçe'nin anlaşması devam ediyor. Raskovic 2016 Kasım ayından itibaren Bogdan, Ekpe ve Veselly'nin gitme olasılığı ile kadro yapılanmasını sürdürdü. Ama burada esas üzülmesi gereken GS ve şu an bütçe yok, oyuncular ikinci sınıf bile değil. Bunu düşünmek lazım.

Öyle bakarsak FB'lilerin de tüm bunları bırakıp neden şikeciyiz diye üzülmesi lazım renktaş

Renfroe ve onun profilde birisi umarım olmaz. O bölgeye oynayandan çok takımı besleyen, oynatan birisine ihtiyacımız var. Arroyo'dan beri planlı, yaratıcı hücumlar göremiyoruz. Sürekli bireysel oyunlardan sayı bulmaya çalışıyoruz. Renfroe 2 numaraya olabilir ama saha içi lideri olarak alınacaksa geçen sezon Dentmon ve Smith faciasının bir benzerini yaşarız.

Şu dar guard piyasında Renfroe'yu alabildik de beğenmediğimiz kaldı inşallah daja iyisini alırız tabi de

Koç Erman Kunter acaba amerikada ne yapıyor. Yaz liginde bu bütçeyle alabileceğimiz elbet sağlam savaşacak adam varken renfroe falan geçiyor.

Huertas yoklanabilir. Yaşı ilerledi ancak tecrübesi ve kalitesiyle hala bu seviyede iş yapar. Piyasasının düstüğü de göz önüne alınırsa gerçekleşmeyecek bir transfer değil

Reinfroe neye gore begenilmiyor yada istenmiyor. Lutfen basketbol normlari icinde begenmeyen ve istemeyen arkadaslar bana aciklayabilir mi?? Aciklamaya ek olarak alternatif isimler kimler mesala ???

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Reinfroe neye gore begenilmiyor yada istenmiyor. Lutfen basketbol normlari icinde begenmeyen ve istemeyen arkadaslar bana aciklayabilir mi?? Aciklamaya ek olarak alternatif isimler kimler mesala ???

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 sezonu neredeyse ölü geçti. oyun kuruculuk yeteneği ve saha görüşü tartışılır. karar mekanizması ha keza öyle. eurocup'ta rol oyuncusu olabilir ama takımın 1. guardı olamaz bence.

Renfroe transferine tek açıdan bakmamak lazım..Yanına bir guard ile alınırsa iyi transfer, sadece guard bölgesi için Renfroe düşünülüyorsa kötü transfer olur..Bence eleştirmek için dahaca erken önce kaba taslak bir takımı görmek lazım ama şunu da belirtmek gerekirse geçen seneye göre daha iyi bir takım kimyamız olacaktır..

Renfroe-Mehmet
Hardy-Göksenin
Hopson-Emir
x-Ege
Semih-Hendrix

Şimdilik yukarıdaki gibi bir kadro çıkıyor ortaya. Sezona 6 yabancı ile başlamak lazım bence. Alınacak 4 numaranın durumuna göre pota altı veya 2-3 oynayabilen biri daha transfer edilecektir. Hendrix dışındaki hamlelerimiz hoşuma gitti açıkçası. Hendrix baya düşüşte olan bir oyuncuydu. Eski haline toparlaması zor ama belli düzeyde katkı alınabilirse o da kötü transfer değil. Onun dışında Hardy, Hopson falan hep potansiyelli, üst seviyeye çıkabilir gözüyle bakılan oyunculardı. Elimizdeki bütçe ile yapılabilecek güzel hamleler. Renfroe da oyun kurucu olarak işimizi fazlasıyla görür bence. Arkasında da Mehmet Yağmur olduğunu düşününce beni tatmin eden bir transfer olur. Yaz liginden de iyi bir 4 numara bulabilirsek bütçe doğrultusunda beni tatmin eden bir kadro çıkar ortaya. Hoca orada boşuna maç izlemiyordur inşallah. Tabii İsmail Şenol'a göre Semih'i Beşiktaş da istiyormuş. Orayı tercih etmesi daha olası sanki. Milli takım hocası ile çalışmak isteyebilir. O zaman sağlam bir uzun bulup 7 yabancıya çıkılabilir.