Bu arada Harangody ismi neden düşünülmüş anlamadım 8-/ Kurulmaya çalışılan kadro için pek oturtamadım..
Son düzenleme:
Renfroe-Mehmet
Hardy-Göksenin
Hopson-Emir
x-Ege
Semih-Hendrix
Şimdilik yukarıdaki gibi bir kadro çıkıyor ortaya. Sezona 6 yabancı ile başlamak lazım bence. Alınacak 4 numaranın durumuna göre pota altı veya 2-3 oynayabilen biri daha transfer edilecektir. Hendrix dışındaki hamlelerimiz hoşuma gitti açıkçası. Hendrix baya düşüşte olan bir oyuncuydu. Eski haline toparlaması zor ama belli düzeyde katkı alınabilirse o da kötü transfer değil. Onun dışında Hardy, Hopson falan hep potansiyelli, üst seviyeye çıkabilir gözüyle bakılan oyunculardı. Elimizdeki bütçe ile yapılabilecek güzel hamleler. Renfroe da oyun kurucu olarak işimizi fazlasıyla görür bence. Arkasında da Mehmet Yağmur olduğunu düşününce beni tatmin eden bir transfer olur. Yaz liginden de iyi bir 4 numara bulabilirsek bütçe doğrultusunda beni tatmin eden bir kadro çıkar ortaya. Hoca orada boşuna maç izlemiyordur inşallah. Tabii İsmail Şenol'a göre Semih'i Beşiktaş da istiyormuş. Orayı tercih etmesi daha olası sanki. Milli takım hocası ile çalışmak isteyebilir. O zaman sağlam bir uzun bulup 7 yabancıya çıkılabilir.
X dahil 5 yabancı var kadroda sağlam uzunu şimdiden eklemek mümkün
Udoh un yerini dolduramazlar. Yok çünkü alınacak adam. FB nin en büyük artısıydı, onu kaybettiler.
Pleiss'le ilgilenirler. CSKA da Hunter ile anlaştı. Muhtemelen Pleiss'den vazgeçtiler
Jamar Smith ve Minnerath'ı riskli görüp Hardy ile anlaşıldı, Harangody'ye gidildi, yoksa iki isme de karşı değilim özellikle Jamar'ı kaçırmak üzücü benim açımdan. Hardy varken Hopson'a girmek çok gerekli değildi sanki hele o ikisi varken Bo bence saçmalık olur, inşallah Renfroe teklifi kabul eder, hoca yaz ligine gitti de ilgilendiğimiz isimler hep bilinen yaşı belli seviyede adamlar, oradan çaylak riskine girmek istemiyomuş o zaman niye gitti ki Yerli olarak Semih olmazsa Deniz Kılıçlı'ya bakılacak gibi ama ekstradan yabancı da oraya bakılıyor o enteresan. Şu an için gözüken kadro:
Renfroe (Bo) - Mehmet
Hardy - Göksenin
Hopson - Emir
X - Ege
Hendrix - X
Enteresan bir tercih olmuş jamar smith oldukça iyi oyuncu, hardy ile kıyaslandığında kesinlikle onu seçerim. Renfroe da çok beğendiğim bir oyuncu onda durum nasıl..? Sence olur mu bu iş Tanju..?Jamar Smith ve Minnerath'ı riskli görüp Hardy ile anlaşıldı, Harangody'ye gidildi, yoksa iki isme de karşı değilim özellikle Jamar'ı kaçırmak üzücü benim açımdan. Hardy varken Hopson'a girmek çok gerekli değildi sanki hele o ikisi varken Bo bence saçmalık olur, inşallah Renfroe teklifi kabul eder, hoca yaz ligine gitti de ilgilendiğimiz isimler hep bilinen yaşı belli seviyede adamlar, oradan çaylak riskine girmek istemiyomuş o zaman niye gitti ki Yerli olarak Semih olmazsa Deniz Kılıçlı'ya bakılacak gibi ama ekstradan yabancı da oraya bakılıyor o enteresan. Şu an için gözüken kadro:
Renfroe (Bo) - Mehmet
Hardy - Göksenin
Hopson - Emir
X - Ege
Hendrix - X
Jamar Smith ve Minnerath'ı riskli görüp Hardy ile anlaşıldı, Harangody'ye gidildi, yoksa iki isme de karşı değilim özellikle Jamar'ı kaçırmak üzücü benim açımdan. Hardy varken Hopson'a girmek çok gerekli değildi sanki hele o ikisi varken Bo bence saçmalık olur, inşallah Renfroe teklifi kabul eder, hoca yaz ligine gitti de ilgilendiğimiz isimler hep bilinen yaşı belli seviyede adamlar, oradan çaylak riskine girmek istemiyomuş o zaman niye gitti ki Yerli olarak Semih olmazsa Deniz Kılıçlı'ya bakılacak gibi ama ekstradan yabancı da oraya bakılıyor o enteresan. Şu an için gözüken kadro:
Renfroe (Bo) - Mehmet
Hardy - Göksenin
Hopson - Emir
X - Ege
Hendrix - X
1 sezonu neredeyse ölü geçti. oyun kuruculuk yeteneği ve saha görüşü tartışılır. karar mekanizması ha keza öyle. eurocup'ta rol oyuncusu olabilir ama takımın 1. guardı olamaz bence.
Ben tam olarak anlamadım Jamar Smith ile Hardynin maliyeti aynı mıydı ki ve istesek kesin gelicek miydi ?
Muhtemelen maliyeti de etkendir tercihte Smith ile Hardy'nın isteyeceği yıllık ücret arasında ciddi fark olur o bütçeyi baska pozisyonda kullanmayı tercih etti demek tabi öyle bir bütçe varsa .Orelik en son bir İtalyan takımı ile görüşüyor deniyordu piyasası düşmüş anlaşılan atletik olmayan 4 numarada olabiliyorsa o olsun