Fikrine saygi duymakla beraber cogu noktada katilamiyorum. Gecen senesi kotu gecti evet haklisin, lakin koc ve oyuncu bazinda gecen sene barselona'da kotu gecirmeyen yoktu bence. Berbat sezon tum takim icin gecerli.
Bunun disinda reinfroe rolunu belli oldugu takimlar olan Alba ve ozellikle pesic'in Bayern'in de cok iyi sezonlar gecirdi. Oyun gorusu konusunda bence gayet yeterli bir pg, cok iyi p&r ve p&p oynar, savunmasi baya iyidir. 3 luk yuzdesi cok istikrarli olmasada bazi maclar cildirir ki buna en guzel ornek eurocup'ta ceyrek final deki bizim maclar. Dedigim gibi etrafina dogru oyunculari koyarsan takimi oynatan, bence iyi bir point guard Alex Reinfroe.
Ayrica oyuncunun ozellikleri disinda mevcut piyasanin durumuda belli. Nba ve Cin avrupada oyuncu birakmadi. Marcus Denmon yada pierre jackson veya de boost euroleague oyuncusu olmus durumda. Hadi Darius Adams veya Aron Jackson'i gectim, Eric Green bile Cin ligine gidecek. Yani piyasa cok ama cok daraldi. Bu durumda bizim butcemiz ve eurocup takimi olmamiz hasebi ile ben sahsen Reinfroe'dan daha iyi bir opsiyon bulamiyorum.
Ha su denebilir, risk alalim potansiyelli caylak bir oyun kurucuya gidelim. Tercih edelebilir ama ben sahsen pg noktasinda risk alma taraftari degilim. Ne verecegini bildigim garanti bir pg ile riskleri farkli pozisyonlarda alirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi