Arkadaşlar siteye girdigimde virüs tehditi algılıyorum . Devam etmek istiyor musunuz sorusu soruyor ? Bu problem yalnizca bende mi oluyor merak ettim . Bu hatayi sadece bu sitede aliyorum .
Arkadaşlar siteye girdigimde virüs tehditi algılıyorum . Devam etmek istiyor musunuz sorusu soruyor ? Bu problem yalnizca bende mi oluyor merak ettim . Bu hatayi sadece bu sitede aliyorum .
Dün Yaz Ligi'ni takip ederken Jabari Bird isimli şutör guard baya dikkatimi çekti. Boston tarafından 52. sıradan seçilmiş. Celtics kontrat yapmazsa adını ileride Euroleague'de çok sık duyabiliriz. Hardy transferini yapmsaydık takımda görmek isterdim açıkçası.
Celtics alt sıralardan seçtiği rookileri genelde en az 1 yıl gelişim liginde tutar. yarı-garanti kontratla da olsa kalacağını düşünüyorum 1 yıl daha.
Howard-Sant Ross, Darüşşafaka ile görüşüyormuş. Forum olarak kendi takımımız hariç bütün takımların ihtiyaçlarını karşılıyoruz sanırım.
Şuanda göksenin ege emir hardy ve hendrix var kadromuzda bu oyuncuların maaşını bilenler yazabilir mi ? Ona göre kalan bütçeye göre oluşturalım kadroları
Stefan Jovic'i kotu kacirdik, Mehmet, Hardy, Hopson, Minnerath'i cok iyi idare ederdi. Mehmet ile yanyana oynardi elimizi rahatlatirdi.
Guduric fb ile anlasti ve emin olun fb bu sene rezilleri oynayacak. Guduric mi yoksa Hendrix mi derseniz transfer ve isim olarak Hendrix derim. Gudurici biz alsak memnun olmazdım. Semih ile anlasilmali acilen. Hopson mukemmel bir transfer olur.
Guduric fb ile anlasti ve emin olun fb bu sene rezilleri oynayacak. Guduric mi yoksa Hendrix mi derseniz transfer ve isim olarak Hendrix derim. Gudurici biz alsak memnun olmazdım. Semih ile anlasilmali acilen. Hopson mukemmel bir transfer olur.