2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Emir'in sözleşmesini tam olarak bilen var mı ilk sene 300bin euro alan oyuncu ikinci senesinde iki katını alır mı? Fenerbahçe den aldığı fesih bedeli ile ilk senesinde düşük ücret almasının mantıksal bir bağı olmamalı. Bizim teklifimiz bu şekilde olmalı Emir'in fesih bedelini aldığı sezon sonuna kadar ki ücreti düşük gösterip toplam kontrat bedeline bu yedirmek şeklinde.

EL sezonunda bütçeye daha az yük oluştursun gerisi Allah kerim demiştir.Yıllık 500'ü 300+700 böldük demek ki,Sizin Renfroe hakkındaki düşünceleriniz nedir ? Bir de adı geçen &alınan diğer oyuncular Hardy,Bo,Hendrix

Avrupadaki üst düzey oyuncuların Nba ve Çin tarafından kapışılması sonucu burada arta kalan orta segmentteki oyuncuları ne yazık ki yıldız niteliğinde izleyeceğiz normalde burun kıvıracağımız isimler şuan Avrupada değerli bir konuma geldi.
Özellikle Nba Avrupayı paf takımı gibi kullanmaya devam ederse Avrupa basketbolu ciddi bir itibar kaybedecek çok ciddi önlemler alınmalı.

Emir'in sözleşmesini tam olarak bilen var mı ilk sene 300bin euro alan oyuncu ikinci senesinde iki katını alır mı? Fenerbahçe den aldığı fesih bedeli ile ilk senesinde düşük ücret almasının mantıksal bir bağı olmamalı. Bizim teklifimiz bu şekilde olmalı Emir'in fesih bedelini aldığı sezon sonuna kadar ki ücreti düşük gösterip toplam kontrat bedeline yedirmek şeklinde.

2 ihtimal var abi. Birisi Bi bölümünü ilk sene için Fenerbahçe'nin karşılaması. İkincisi de kontratın büyük kısmını 2.yıla yıkma. 2 yıllık kontratlarda genelde böyle yapıyoruz. Mesela Micov 640 + 850 falan almıştı

Aynı şeyi yazacaktım Ataman tartışması çıkar diye yazmadım kısa vadede tercih böyle olmuş sanırım. Alex Renfroe 'yi çok beğenmiyorum oyundan kopabiliyor vs. ama hardy gibi combo özelliği zayıf skorer sg ve oyun zekası yuksek Micov schibb sonrası farklı özelikteki Hopson tercih edildiyse 2 combo guard alınabilir biri Bo mu olsun Alex mi Bo'nun son durumunu takip edemedim ve elimizde mehmet yağmur da varsa çok yönlü olan Alex'i tercih ederim. Alex'in yanına biri daha alınmalı bence topu yönlendirebilecek ve tabi bariz zayıf bi noktası olmayan biri. Düşüşteki isimli oyuncular yerine antep gibi yükselişteki düşük profilli oyuncular da tercih edebiliriz. Semih transferi önce netleşirse daha rahat planlama yapma durumu olur. Beşiktaş 'a kaptırmayız inşallah

Minnerath Avator'daki 4 numara mı ? O ise kontratını karşılayabilir miyiz piyasası nerelerde bilmiyorum ama daha üst perdeden takımlarla adı geçiyordu

Erman Kunter yaz liginde ama oyuncu getirmiyor eleştirisi yapanlar yaz ligini izliyor mu acaba? Aynı maçları izlediysek ben epeyce uyuklamışım herhalde çünkü özellikle de pek oyun kurucu namına oyuncu görmedim.

Mekel, Mike Green, DJ Cooper gibi oyunculara çok ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Asist yapayım derken sahada kendileri dışındaki dört oyuncudan en az ikisini maçtan soğutuyorlar. Ayrıca DeAndre Kane de iyi oyuncu değil bence. Hatta daha ileri gideyim bir ara sürekli yazılan DJ Kennedy de kötü oyuncuydu. Jamar Smith mi gelir Rochestie mi gelir biri gelsin artık da diğer pozisyonlara geçelim. Guard olarak şu gelsin diyebileceğim fazla oyuncu yok ama kıta içi-dışında çok iyi forvet ve uzunlar var, bakmayı bilene.

Erman Kunter yaz liginde ama oyuncu getirmiyor eleştirisi yapanlar yaz ligini izliyor mu acaba? Aynı maçları izlediysek ben epeyce uyuklamışım herhalde çünkü özellikle de pek oyun kurucu namına oyuncu görmedim.

Mekel, Mike Green, DJ Cooper gibi oyunculara çok ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Asist yapayım derken sahada kendileri dışındaki dört oyuncudan en az ikisini maçtan soğutuyorlar. Ayrıca DeAndre Kane de iyi oyuncu değil bence. Hatta daha ileri gideyim bir ara sürekli yazılan DJ Kennedy de kötü oyuncuydu. Jamar Smith mi gelir Rochestie mi gelir biri gelsin artık da diğer pozisyonlara geçelim. Guard olarak şu gelsin diyebileceğim fazla oyuncu yok ama kıta içi-dışında çok iyi forvet ve uzunlar var, bakmayı bilene.

Yaz ligini izliyoruz ki Nba sayfasına yorum yazıyoruz.Amerika'daki arkadaşlarımız facebook tan yazmıyor yani,bilginiz olsun. Hali hazırda hem Nba tv den hemde internet üzerindeki linklerden izleyebiliyorsunuz,Şu an benim yaptığım gibi Golden State-LA Clippers maçını izleyebilirsiniz. Mesela Banvit buradan buldu oyun kurucusunu.

Öncelikle ben Yaz Ligi'nden oyuncu getirmiyor diye sert eleştiri getirmedim. Sadece bunun dillendirildiğini ve bazı kesimler tarafınca Erman Kunter'in genç yetenekler bulacağına dair olan görüşlerin, çürüdüğü ifade ettim. Ayrıca gençleşeceğiz diyen Can Topsakal ve bu yüzden Erman Kunter'i getirdiğini söyleyen yine Can Topsakal. Adı geçen oyuncular bu tipte mi, hayır. Ve yine Yaz Ligi'nden niye oyun kurucu getirmiyor da demedim. DJ Kennedy aslında iyi oyuncu olabilirdi fakat kendisi kötü karakter. Çin'de asistan coach'a küfür edip yüzüne tükürmüşlüğü var. Yine pek bir gayesi yok geleceğine dair de.

Yaz ligini izliyoruz ki Nba sayfasına yorum yazıyoruz.Amerika'daki arkadaşlarımız facebook tan yazmıyor yani,bilginiz olsun. Hali hazırda hem Nba tv den hemde internet üzerindeki linklerden izleyebiliyorsunuz,Şu an benim yaptığım gibi Golden State-LA Clippers maçını izleyebilirsiniz. Mesela Banvit buradan buldu oyun kurucusunu.

Bilgilendirme için teşekkür ederim, ben de bazı maçları izlediğimi yazmıştım zaten. Atlanta Chikago, GSW Cleveland ve Suns Grizzlies maçlarını izledim. Bunlarla aynı anda oynanan bazı maçlara da göz attım ve alınmaya değecek bir pg göremedim. Odum u bulmak için burayı izlemeye gerek olduğunu sanmam, zaten Almanya da oynuyordu. Almanya da küme düşmemeye oynayan takımdan adam alsak burada asılır kesilir zaten.

Öncelikle ben Yaz Ligi'nden oyuncu getirmiyor diye sert eleştiri getirmedim. Sadece bunun dillendirildiğini ve bazı kesimler tarafınca Erman Kunter'in genç yetenekler bulacağına dair olan görüşlerin, çürüdüğü ifade ettim. Ayrıca gençleşeceğiz diyen Can Topsakal ve bu yüzden Erman Kunter'i getirdiğini söyleyen yine Can Topsakal. Adı geçen oyuncular bu tipte mi, hayır. Ve yine Yaz Ligi'nden niye oyun kurucu getirmiyor da demedim.

Oyun kurucu alınmadan Hardy nin gelişi de söylenenlerin aksi yönde oldu ama henüz yaz ligi bitmiş değil. NBDL e özellikle geçtiğimiz sezon özelinde pek hakim olmadığımdan bir şey diyemiyorum ama bir veya iki genç oyuncu bir yerlerden getirilir diye düşünüyorum.

Fiyat pazarlığından ziyade, koçun olumsuz yaklaşımı dolayısıyla reddedildi Jamar Smith. Tam ne kadar istedi bilmiyorum ama Malaga'dan 350k veya 400k alıyor, buy-out'u 25k.

Tüm olan bitenin direk şahidi değilseniz rivayet zaman kipi kullanmak daha uygun değil mi ?..... yüzünden rededildi demek için bilgiyi aracısız edinmek gerekmiyor mu ? Dilbilgisi titizliği yüzünden yazmadım.Reddedildi yerine rededilmiş yazınca cümlenin ve tüm bildirimin ruhu değişiyor.Ayrıca ne kadar istediğini bilmediğimize göre hoca da bildiğine göre, fiyat pazarlığına girmek için dahi yüksekdir belki kimbilir.Açık kaynakların yazdığına göre oyuncunun Malagadan ayrılması ile ilgili süreç zaten zam talep etmesi ile başlamış hani EL takımı ödeme dengesi sağlam Malaga'dan zam talep ettiğine göre en az 500 istemiş olsa bizde 600'den aşşağı zor oynar pazarlığı da saha yukardan açardı.Bizim bütçe o parayı ancak 1 bilemedin 2 oyuncuya verebilir belki hoca o bütçeyi pg için kullanmak istemişte olabilir.Bence gayet de mantıklı ve olası ama tabi ben hikaye kipi ile yazamadığım için benim gönderge zayıf kalıyor.Bu arada yine açık kaynaklarda yazılanlara göre oyuncunun şu an buy-outu yok sanıyorum.Zam talep ettiği dönemde disiplin kuralarına uymadığı için (gerekçesi ile) Malaga fesh etmiş sözleşmeyi.Ben yine asıl nedenin maliyet olduğunu düşünyorum ama hoca illa birseyden emin olmadı ise düzenli ödeme yapılan bir ortamda kontrattındaki rakamdan fazlasını isteyen bir oyuncunun bizdeki olası ödeme prpbleminde vereceği muhtemelen tepkilerden de emin olamamış olabilir.

i

Erman Kunter'i rahat bırakın :) Nasıl şampiyon oluruz onun çalışmalarını yapıyor şu an... Can Topsakal,Dursun himayesinde bir yerlerde oyuncu arıyordur eminim..

Yaz Ligi piyasası çok dar özellikle EC şampiyonluğu hedefliyorsak PG seçimini gelişim liginden yapmak pek doğru bir tercih değil mental olarak epey mesafe kat etmeleri gerekiyor. Birazcık sıyrılan kısalar NBA'den kontrat alıyor zaten

Tüm olan bitenin direk şahidi değilseniz rivayet zaman kipi kullanmak daha uygun değil mi ?..... yüzünden rededildi demek için bilgiyi aracısız edinmek gerekmiyor mu ? Dilbilgisi titizliği yüzünden yazmadım.Reddedildi yerine rededilmiş yazınca cümlenin ve tüm bildirimin ruhu değişiyor.Ayrıca ne kadar istediğini bilmediğimize göre hoca da bildiğine göre, fiyat pazarlığına girmek için dahi yüksekdir belki kimbilir.Açık kaynakların yazdığına göre oyuncunun Malagadan ayrılması ile ilgili süreç zaten zam talep etmesi ile başlamış hani EL takımı ödeme dengesi sağlam Malaga'dan zam talep ettiğine göre en az 500 istemiş olsa bizde 600'den aşşağı zor oynar pazarlığı da saha yukardan açardı.Bizim bütçe o parayı ancak 1 bilemedin 2 oyuncuya verebilir belki hoca o bütçeyi pg için kullanmak istemişte olabilir.Bence gayet de mantıklı ve olası ama tabi ben hikaye kipi ile yazamadığım için benim gönderge zayıf kalıyor.Bu arada yine açık kaynaklarda yazılanlara göre oyuncunun şu an buy-outu yok sanıyorum.Zam talep ettiği dönemde disiplin kuralarına uymadığı için (gerekçesi ile) Malaga fesh etmiş sözleşmeyi.Ben yine asıl nedenin maliyet olduğunu düşünyorum ama hoca illa birseyden emin olmadı ise düzenli ödeme yapılan bir ortamda kontrattındaki rakamdan fazlasını isteyen bir oyuncunun bizdeki olası ödeme prpbleminde vereceği muhtemelen tepkilerden de emin olamamış olabilir.

i

Evet haklısınız, direkt birebir Kunter ile görüşmediğime göre "reddedilmiş" yazmam daha doğru olurdu. Aldığımız bilgide hata olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Maaliyet konusunu bilmiyorum ama böyle bir fırsat varken 500k dolayları da olsa bitirilmeliydi diye düşünüyorum. Yani atıyorum 550'ye bitecekse de, dengelemek adına 3 numaraya daha uygun maliyetli biri getirilebilir bana göre, ya da 3. yabancı uzun uygun seçilebilir.