2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Burak Eşlik hakkında bilgisi olan var mı..Geçtiğimiz sezonu NCAA’de oynamış..Eurohoops haberine göre imza aşamasına gelmişiz..

Eurohoopsta oyun kurucu olarak yazmışlar ama 12 dakikalık bir videosunu izledim kısa forvet gibi geldi bana :) taş çatlasa 2 numara olur ama daha çok 3 numara pozisyonu bence.

Yine izlediğim bir kaç videoda ortalama üstü bir dış şutu olduğu görülüyor, zaman zaman içeri penetre ediyor, ball handlingi fena değil ribaunt sonrası topla beraber hızlı hücuma çıkıyor. Savunmada zaafiyeti var gibi ince bir oyuncu, sizelı rakiplere karşı zorlanabilir.

Ama dediğim gibi eurohoops oyun kurucu yazmış :) o yüzden tam emin değilim YouTube ın yalancısıyım...

Aslında NBA'den sekecek ve Eurocup'da fark yaratacak bir sürü uzun var.En son New York Knicks , Marshall Plumlee'yi serbest bıraktı.Burada çok fark yaratır.

Ama oyun kurucu konusunda müthiş bir kıtlık var.Brian Roberts ve belki Briante Weber dışında sekecek oyun kurucu göremiyorum.Isaiah Canaan,Norris Cole,Greivis Vazques,Trey Burke gibi isimler hayatta Avrupa'ya gelmezler.Avrupa'da vasat oyun kurucular bile kapışıldığı için elimizde fazla seçenek yok.Alex Renfroe'dan daha iyisini istiyorsak Eylül'e kadar beklememiz gerekecek.

Oyun kurucu piyasası bu kadar darken eden hiç adımız Rochistie ile anılmıyor, anlamadım. Eurocup için oldukça yeterli bir adam. Yine uzun için Parakhouski de düşünülenilir. Bu ikili 2 sene önce Novgorod'da oldukça uyumluydu.

Abdel nader kontrat aldı mı nba de sanki öyle bir şey duymuştum.Hopson ile imza atılmamasının sebebi ne acaba 10 gündür anlaşıldı deniyor ses yok.Ayrıca Justin carterın attığı tweet inşallah bir sinyal degildir 350 k ya geliyorsa gelsin daha fazlasını vermemeniz gerektigini düşünüyorum

Hopson'ın kadrosunda bulunduğu TBT takımı Kentucky Kings'in kadrosu bayağı ilginçmiş: A.j. Slaughter, Erving Walker, Jeremy Evans, Tyrone Brazelton, Osiris Eldridge, Eric Buckner. Bu takım dışında bir çok iyi oyuncu var scoutlar takip ediyordur diye düşünüyorum.

Cameron Clark, Gaziantep'e gitmiş deniyor. Eğer gitmişse kaçan balık büyük olur. İşimize yarayacak bir 3-4 numara oyuncusuydu.

PG - Mehmet
Hardy - Goksenin
SF - Preldzic
PF - Hendrix - Ege
Center - Yerli Center

Hala cok eksigimiz var. Boatright, Hopson, Minnerath'i bitirebilsek keske.

Vasilje Micic (Kevin Pangos) - Ryan Boatright - Can Korkmaz
Brandon Paul - Göksenin Köksal
Coty Clarke - Okben Ulubay (Emir Preldzic, Muhammed Baygül)
Austin Daye (Jonathan Holmes) - Orhan Hacıyeva
Patric Young - Alex Kirk (Furkan Aldemir) - Ege Arar

Micic - Zalgiris
Boatright - Beşiktaş
Paul - Spurs
Clarke - Avtador
Patric Young - Milano
Alex Kirk - Tenerife

............. - Galatasaray.

Arkadaşlar selamlar.. Bende kendimce bir transfer listesi yapmıştım bu yıl ama hepsi bir takımla anlaştı. Aklıma alabileceğimiz 4 ve 5 numara gelmemeye başladı. Amerika kıtasını takip edebildiğim söylenemez. Hala boşta olan ve alabileceğimizi düşündüğünüz 4-5 numaraları yazarsanız sevenirim. Tatildeyim ve bu gece söylediğiniz oyunculara bakmak istiyorum . Saygılar.