Beşiktaş'ın Samet Geyik ile anlaştığı haberleri var, birde Sertaç Şanlı var. Üstüne birde Semih'i alacaklarını düşünmüyorum. Anadolu Efes teklif yapmazsa Semih bize gelecektir.
Beşiktaş'ın Samet Geyik ile anlaştığı haberleri var, birde Sertaç Şanlı var. Üstüne birde Semih'i alacaklarını düşünmüyorum. Anadolu Efes teklif yapmazsa Semih bize gelecektir.
tibor pleiss hala imzalamadı bildiğim kadarıyla belki zorlanabilir.Geçen yılın bizim takımda tek çıkış yapabilen oyuncusuydu.
Adı CSKA ile anılan bir oyuncuyu bu bütçeyle almamız mümkün değil açıkçası. Almamız için küçücük bir ihtimal bile varsa zorlamalıyız kesinlikle.
Kısa havuzunda da sanırım Draper ve Granger hala boşta. İstediklerine çıkamayız muhtemelen ama takımların kadroları yavaş yavaş şekillendi. Beaubois, Kane , Van Rossom, Markel Brown, Rochestie, Kalnietis bildiğim kadarıyla hala boşta. Kane olabilse keşke
Ayrıca uzun olarak hala boştaysa Julian Wright bize uyabilir undersize baya ama piyasada kalanlar ümit vermiyor.
Kadro planlamasında herkes Eurocup' a göre konuşuyor ama BSL takımlarının transferlerine bakınca onlara göre bile epey zayıp kaldı kadromuz.Hoş bu kadro Eurocup' ta kafaya oynayacak diye düşünülüyor. Hedefi olmayan bir kadro olacağı apaçık ortada.Bari BSL playoff larını hedefleseler vizyonlu şubemiz.
Geçen seneki Banvit kadrosundan sadece Vidmar ve Kulig kaldı diğer oyuncular profil olarak daha düşük, Efes de geçen seneki kadrosunun tamamını kaybetti nerdeyse, Fenerbahçe'nin en kilit oyuncuları gitti. Neye göre nasıl zayıf kaldık tam olarak ki bana göre Hardy-Hopson ikilisi Schilb-Micov ikilisi kadar verimli olur. Fitipaldo-Russ Smith'den daha kötülerini bulma şansımız yok bence. O yüzden zayıf kaldığımızı söylemek bence haksız bir yorum abi.
Fenerbahçe ve Efes' le kıyaslamıyorum ki.İki takımın kadrosu yine iyi bence. Diğer BSL takımlarının yaptıkları transferler ortada.Hardy-Hopson iyi transferler ancak takımın en kilit noktaları olan guard ve pivot pozisyonları için her geçen gün seçenekler azalıyor.Umarım ben yanılırım zayıflık konusunda.