2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

PG: Transfer- Renfroe- Mehmet
SG: Hardy- Göksenin
SF: Hopson- Emir- Tolga
PF: Summers- Hendrix- Ege
C: Transfer- Semih

Sanırım kadromuz bu şekilde olacak..1 ve 5 numaralara alacağımız adamlar sezonu belirler..Sezona da 7 yabancı ile başlamamız lazım..Renfroe ve Hardy yetersiz kalır kısalarda..Şu kadroda pek tutmayacak oyuncu yok gibi ama dediğim gibi 1 ve 5 transferleri çok önemli olacak..

Son düzenleme:
PG: Transfer- Renfroe- Mehmet
SG: Hardy- Göksenin
SF: Hopson- Emir- Tolga
PF: Summers- Hendrix- Ege
C: Transfer- Semih

Sanırım kadromuz bu şekilde olacak..1 ve 5 numaralara alacağımız adamlar sezonu belirler..Sezona da 7 yabancı ile başlamamız..Renfroe ve Hardy yetersiz kalır kısalarda..Şu kadroda pek tutmayacak oyuncu yok gibi ama dediğim gibi 1 ve 5 transferleri çok önemli olacak sezon adına..

Yine gereksiz şişiklik olmasın artık,11 oyuncu yeterlidir oturmuş roller lazım artık Yabancı 5+Semihle bitebilir diye düşünüyorum

Summers kötü bir oyuncu değil elbette ama bizim için kötü bir transfer olur. Bize 4 numarada savunmacı birisi gerekiyordu. Summers iyi skorer ama savunması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Geçen sezon gibi 90 sayı atıp 100 sayı yediren bir kadroya doğru ilerliyoruz bakalım son hamleler savunmacı olmazsa.

Summers kötü oyuncu değil zaten de riskli isim çapraz bağ sakatlığı geçirmişti diye hatırlıyorum 2 yıl önce .Ben şuan kurulan kadroya şükürediyorum o ayrı Gelabale falan bekliyordum çünkü ama beni sinir eden şey günü kurtarmaya çalışılıyor hala bu liseli tayfa .

Tolga Geçim+ Semih şu bütçeyle daha pivot ve oyun kurucu transferleri bitmemişken Emir'in kontratından çıkmadan çok zor bir ihtimal değil mi?

Summers'ın niye beğenmeyenler var, anlamıyorum?Yıllardır forumda istenen atletik 4 numara işte...NBA ve EL deneyimi var. Ligde kendini göstermiş bir oyuncu. Geçen sene forumda istenen, sezon içinde keşke biz alsaydık denilen Earl Clark'tan ligde daha fazla katkı vermiş. Şahsen Erceg, Daye gibi forvetlerdense böyle oyuncuları tercih ederim. Geçen sene reboundlarda nasıl yenik düştüğümüz malum. Ranfoe de tamamsa geriye kaldı bir çember savunucusu almak...

Son düzenleme:
D.Hardy ve S.Hopson bence düşünülenin aksine iyi savunmacılar, hatta Dejaun Summers'ın da öyle olduğunu düşünüyorum AMA savunma yapmayı istemeleri gerekiyor. Bu motivasyonu verebilirsek savunma yönünden bir defo çıkacağını zannetmiyorum...

2 uzun daha alınacakmış muhtemelen birisi yerli olacak, Semih ERDEN olur umarım..

Summers'a ben de çok burun kıvırmam. Yaklaşık 7 ribaund ortalaması yapmış geçen sezon. İzlediğim kadarıyla da atletik savunması fena olmayan biriydi. Yayın gerisinden de ısındığında peş peşe sokan skorer yönlü de biri.
Renfroe ile aklımda kalan da iyi bir savunmacı olduğu ve atlet bir oyuncu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi