Burak Bey geçen sene Ozan Bulkaz Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz deyip gruptan çıkamadı. http://www.basketball.com.tr/ozan-bulkaz-sampiyonlar-ligini-kazanmak-istiyoruz/ Aldığı oyunculardan kabul ikisi elit seviyeye geldi ama transfer sayısı ortada ve bir çoğu da zaten parladıktan sonra geldi. 2. lig için başarılı bir antrenör olabilir ama bizim seviyede bir takımla adı anılmamalı keza Erman Kunter için de öyle olması gerekirdi ama malum kulüpte işler garip yürüyor.
Tamam da Umut bey, bu bir spor başarılı olmakta var, başarısızlık ta..Zaten geçen sezon kötü bir sezon geçirdiğini belirttim ama bu yaptıklarını değiştirmez..Ben Ozan Bulkaz süper hoca vs falan da demiyorum sadece bu bütçelerde zamanında çok iyi işler yaptı Türk antrenörlere göre..Evet güzel demişsiniz kulüpte işler garip yürüyor diye Bu kulübün gidip büyük bir hoca getirme ihtimali yoktu bunu herkes biliyordu zaten o yüzden forumun bir çoğu Filipovski gelsin dedi..Benim görüşüm eğer Türk bir antrenör gelecekse Erman hoca yerine daha genç ve azimli birinin gelmesiydi..Bu isim Ozan Bulkaz olabilirdi..