Berkan da Karşıyaka'ya gitti.
Umuyorum ki Sadık Kabaca'nın bonservisle transfer edilmesi hususunda Turgay Zeytingöz-Ati Koç yakınlığı yoktur. Malum Sadık'a ödenecek bonservisin bir kısmı Ati Koç'a gidecek.
Turgay Zeytingöz'ü çok tanımamakla beraber uzun yıllar Banvit'te çalıştığından yola çıkarak Ati Koç'la samimi olmaları muhtemel yorumunu yapıyorum. Bunun dışında bir bilgim yok.
Daha boştaki Burakcan ile henüz anlaşmayıp Sadık'a bonservis vermek akıl işi değil.
5 yıllık sözleşme yapılmayacağına göre şu durumda bonservis ödemek için doğru zaman değil. 2-3 yıl sonra pişip sözleşmesi bittiğinde soluğu büyüklerde alır. Bu yoklukta bonservis ödeyip adam yetiştirmiş oluruz efese fenerbahceye. 1,5 m TL den aşağıya bırakmazlar Sadık 'ı.En azından yabancıların hoca üzerinden yürüyor olması güzel. Bu arada makul bir bonservisle Sadık ile uzun vadeli sözleşme imzalarım. Gayet potansiyelli bir çocuk izlediğim kadarıyla. ama 2 senesi var pişmesi içn
Bu arada direkt konuyla ilgili değil ama yeri gelmişken yazmak istiyorum ben de, mevcut kısa vadeli borçlar nedeniyle kasa kolaylığı olmazsa olmaz durumda ancak uzun vadede kasa kolaylığı biraz da kolaycılığa kaçmak oluyor. Bu sayede kısa vadede nakit akışını bulan geçmiş yönetimler harcanmaması gereken paraları da harcayıp borç yükünü de gereksiz arttırdılar. Kısacası mevcut durumda belki yapılmak zorunda bu iş ama geçmiş dönemde yapanlara da bu paraları hibe etmişlercesine saygı gösterilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Hele dövizle yapan varsa bu işi tefeciden farkı da yoktur.Bu arada merakımdan soruyorum. Burak Elmas ve yönetimi 40 milyon dolarlık kasa kolaylığı sağlayacaktı bunun parası hazırdı. Bunu sağlamışlar mı bilgisi olan var mı?
Sağda solda GSYİAD'dan 2 iş adamı kasa kolaylığı sağlayacakmış gibi şeyler okudum. Bu kulübü sorunsuz yönetmek istiyorlarsa belli ölçüde paraları olması gerekiyor. Kasa kolaylığı maalesef ki bu ülkenin gerçeği. Diğer türlü el şeyiyle gerdeğe girmek gibi olur. O da bir olur iki olur.
Sadık'ın Burakcan'dan daha pahalı olacağını öngörmek için ordinaryüs olmaya gerek yok. Aralarında 10 yaş var, Sadık çok daha potansiyelli, gelişime açık ve satıp para da kazanabileceğimiz bir oyuncu.Twitter'da Sadık'ın Burakcan'dan daha pahalıya mal olacağını yazılmış. Hakkaten diyecek bir şey bulamıyorum
Sadık'ın Burakcan'dan daha pahalı olacağını öngörmek için ordinaryüs olmaya gerek yok. Aralarında 10 yaş var, Sadık çok daha potansiyelli, gelişime açık ve satıp para da kazanabileceğimiz bir oyuncu.
Butce yoksa Rıdvan Okben Mert Celep 3 oyuncu alsak yeter.
Ben beğeniyordum ücretine göre iyi oyuncu atlet eli düzgün temastan fazla kaçmaz ribaund becerisi iyi bir uzundu.Mert Celep de Petkim'e gitmiş sanırım, çok istediğim biri değildi ama 4 numaraya da yerli opsiyon kalmıyor artık.
Ben beğeniyordum ücretine göre iyi oyuncu atlet eli düzgün temastan fazla kaçmaz ribaund becerisi iyi bir uzundu.
Fazla romantik bir post olmuş. Bu şartlarda bu ligde hiçbir takım 2 milyon dolarla şampiyon olamaz.Arkadaşlar yanlış bir algı var erkenden transferleri yapmak kaliteli isimleri almak başarı getirmez öyle olsa idi 2007 2018 arası efes her sene finalde idi ligde euroligde de final fourda idi bütçe hiçbirşey değil emin olun o seneler ergin hocamin da gelmesine rağmen en çok yapabildekleri top 16 euroligde ligde de 1 şampiyonluk herşey hoca oyuncu uyumunda bitiyor en kötü yerlileri bunu nerden buldunuz dediginiz yabancıları getirin o uyum varsa 2 milyonluk bütçe ile final oynatır size hatta şampiyonluk getirir obranin son senesi mesela o uyum kayboldu baktı ki uyumu toparlamam zor dedi bıraktı
Kör olur badem gözlü olur Şutör 4 değil, şutör olup temastan kaçan 4 yerine ribaund alan boyalı alan etkinliği yüksek ceza şutu atabilen 4 u tercih ederim.Diğerleri tamam da eli pek düzgün sayılmaz sanki bence 4 numara için