2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yahu ben farklı bir şey mi yazdım diye bir daha okudum. Hayır gayette net yazmışım. İkisi de çöp haber diye. Siz nasıl buna inandığımı çıkarttınız onu anlamadım ama :)

Kaçırdığımız yerlilere bakınca 2 milyon dolar haberi çöp olmayabilir şeklinde ifade edersek mesele çözülür mü :)

Kadro bittiğinde konuşmak daha doğru olur derim. Alacağımız yabancı oyuncular onların kalibreleri belirler. O zaman daha doğru yaklaşım yapabiliriz.
Misal Furkan 2.5 oyuncu maaş bütçesi diye yazdı (ki benim için ikisinden de daha önde söylemi). Doğruysa bütçe 3m diyebiliriz.

Dediğim gibi yönetim bunu açıklamadıkça bu tarz bilinmezlerle çok uğraşırız. Genel kurulda en azından netliğe kavuşur diye umuyorum.

Kartal Özmızrak'ı Bahçeşehir Koleji'ne kaptırmak üstüne Can Korkmaz'ı ve Berkan Durmaz'ı Karşıyaka'ya kaptırmak sonra da Bahçeşehir'in artığı Rıdvan Öncel'i transfer etmek. fazlasıyla trajik. Galatasaray Başkanı ve yöneticisinin takımı bu kadar küçük tutma hakkı yok. Gerekirse cebinden parayı koyacak ve takımı tepeye oynatmak için gereken transferleri yapacak. Bu kadar basit. Madem bu 2 Milyon Dolar bütçeyle yola çıkacaktık Eşref Hamamcıoğlu başkan olsa da olurdu. Hatta Mustafa Cengiz bile devam edebilirdi.

Ligde geçen sene ki kadar kötü olacağını sanmıyorum play off yaparız her türlü avrupa ne yaparız emin değilim o grubu birinci bitirip ceyrek final de yapabiliriz sonuncu da olabiliriz hiç belli olmaz o durum görünen o yönde

🗣 @keremovet : Galatasaray Basketbol şubesinin altyapı koordinatörlüğüne Murat Özyer getirildi.

🔗 @SportsDigitale / Youtube https://t.co/Vw41d0jH3N

Altyapi diye bisi kalmamistin boşa masrafa gerek yok. Bu zati muhterem iyi oyuculari takimdan yollar nerede Basketbol topunu bomba sanan adam var takima dahil eder.

Hedef el diyip Obradovic'i getirip 10 gün için de Punter, kurucs, avramovic, leday bağladı Partizan. Seçim kazanıp sosyal medyayı manipüle etmek için değil de icraat içinden vaat verince böyle oluyor tabi.
Olay budur. Hedef el dediğin anda birkaç sene sonra el’e gidecek olsan bile o andan itibaren onun için çalışırsın ona yönelik adımlar atarsın.

adam üç seneliğine seçilmiş neredeyse bu üç seneyi 2 milyon dolarlık takımlarla geçelim. Salon 10 seneye biter vs diyen taraftarlar var. Siz böyle oldukça hiçbir Galatasaray yönetimi taş taş üstüne koymaz.

inşaat konusuna gelince ülke inşaat ülkesi oldu zaten o konuda iyiyiz. Niyetin varsa paran varsa iki sezon sonra kendi salonunda oynarsın.

Başkanın kim olduğunun önemi yok kulüplere resmen atanmamis kayyum durumu var her gelen borç anlaşması şu yatırımı bu yatırımı yapacağım diye geliyor yapabilen var mı eskiyi devam ettiren fb var basketbol acısından bakarsak

Olay budur. Hedef el dediğin anda birkaç sene sonra el’e gidecek olsan bile o andan itibaren onun için çalışırsın ona yönelik adımlar atarsın.

adam üç seneliğine seçilmiş neredeyse bu üç seneyi 2 milyon dolarlık takımlarla geçelim. Salon 10 seneye biter vs diyen taraftarlar var. Siz böyle oldukça hiçbir Galatasaray yönetimi taş taş üstüne koymaz.

inşaat konusuna gelince ülke inşaat ülkesi oldu zaten o konuda iyiyiz. Niyetin varsa paran varsa iki sezon sonra kendi salonunda oynarsın.

Tabi ki bu demek değil ki bütçe bi anda buralara çıksın ama en azından diğer yönetimlerden farkı gösteren bi şeyler yapılsın. Geçen sene bile kadro yaparken bu kadar sıkıntı çekilmedi.

Sporsonsuz senenin bütçesi ile sponsorlu senenin bütçesi nasıl aynı olabiliyor. Oytun Özyer cebinden kaynak mı sağladı acaba.Hadi artık tam 3 milyon doları da geçtim bütçenin 2 milyon dolarla 2,5-3 milyon dolar arası olması arasında ciddi fark var.Şu yerli rotasyonu varken takımın umut vermesi için yabancı kısaların 400-500 bin bandından oyuncular olması lazım 200-250 bin bandındam olunca biri transferi tutacak diğeri tutmayacak en iyi olasılık son sıradan play off için savaşan kötü olasılık da düşmemeye oynayan takım olacağız . Hadi futbolda çok büyük paralar dönüyor iyi niyetliler ama süreci yönetmekte zorlanıyorlar diyen İnsan Euroleauge A lisans için şu kadar kişilik salon lazım vs gibi cümleler kurduktan sonra MCnin sponsorsuz sezonu ile aynı bütçeyi vermeye ar eder ne yapar eder kaynak yoksa ekstradan 1 milyon dolar kaynak bulur.