2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Murat Özyer hamlesi umarım sallama haberdir. Altyapıya ne katacak? Kaç kere görev aldı bizde, bu süre zarfında kaç altyapı oyuncusunda dokunuşu var? Bu adam neden inatla bu kulübe getirilmeye çalışılıyor? Yani duyduğumuz bir duyum ile sinirlenmeyelim diyoruz da sinirlenmemek de elde değil.

Voleybolda Güneyligil, basketbolda sürekli saçma sapan isimler... Yani şu kulüp takım kadrosu ne olursa olsun çoğu branşta kafaya oynamayı başarıyor. Yönetimlerden artık tek beklentim maaşların ödenmesi ve doğru isimleri yönetici ya da antrenör olarak getirmesi ama onu bile beceren bir yönetim gelmedi. Bu kadar olmaz arkadaş. Resmen aklımızla alay etmektir bu. Son yıllarda aldıkları bu tür kararlarda taraftarın genelinin düşüncelerinin tersi uygulanıyor. Bu kadar yok sayılan bir taraftar olamaz. Şu ahbap çavuş ilişkileri bitmediği müddetçe bir arpa boyu yol alamayız. Yazık.

Yerli oyuncu treni büyük ölçüde kaçmışken, yabancı oyuncu konusunda hata yapma lüksümüz kalmadı. Özellikle Motum da kalmışken 1 numaradan 5 numaraya kadar transfer edilecek her oyuncudan ribaund ve savunma katkısı almamız gerekiyor. İşimiz zor, yolumuz uzun ama umudumuzu da alamazlar. Hayırlısı bakalım...

Basketbolda Kerem Tunçeri ve Turgay Zeytingöz işbaşı yaptılar.
Yakında resmen duyurulacaklar.
2 yerli, 6 yabancı oyuncu transferi yapılacak, şuan oyuncularla görüşülüyor.
En kısa sürede imzaların atılacağını inanıyorum.
Ayrıca, kombine ve forma ürün vs için çalışma yapılmalı.

Via Eyüp Yıldız

Bütçe 2 milyon dolar olacaksa Zeytingöz varken Tunçeri ile de anlaşmak bonservisle oyuncu almak kadar lüks .Tofaşa Tolga Öngören KSK’ya Selim Çınar yetiyor mesela.İlk yeni yabancı ile işin rengi daha da belli olur hiç iyimser değilim ama çıkmadık candan da unut kesilmiyor

Sona kalanlar önümüzdeki hafta bir yerlerle anlaşırlar.Kadro planlaması olsa ona göre anlaşırsın teklif yaptığımız hiçbir oyuncuyu alamadık nerdeyse.

Göksenin gibi Ege de biraz evlat kontenjanından ve düşük maliyetinden tercih edilmiştir. Rıdvan tercih değil yine bütçe kaynaklı bir transfer. Ikisi de kötü transferler değiller hatta mantıklı kaynağı başka oyuncuya aktarırsın. Okbenin de piyasası düştü ama menajeri ve sözde kulübü sıkıntılı. Buna rağmen Rıdvan gibi uygun maliyetle gelebilir. 3 fiziğinde olsa da aslında sg dribling ve atletizmi zayıf.

Plan yoksa yada olsa da uygulayamadiysan ki öyle görünüyor, Sadık ısrarı niye uygun maliyetle gelsin isterim ama geleceğe yatırım 1 oyuncu ile olmaz. Ki o da ham ve ona göre takım mı yaptın hayır. Inşallah abuk sabuk bir maliyetle mecburen gelmek zorunda kalmaz. Yerli pg alınmayacak herhalde.

Bu arada Motum un +1 opsiyonu nasıl uzadı neden uzatıldı bilen yazsın lütfen.

Bu arada Motum un +1 opsiyonu nasıl uzadı neden uzatıldı bilen yazsın lütfen.

Uzatılmadı. Motum başka takıma gitmek isterse belli bir para getirmek zorunda. Biz de aynı şekilde göndermek istersek belli bir para ödemek zorundayız. 100 bin dolar civarı. Yani pazarlıkla aşağı çekilebilir ama ilk fikir Motum'un kalması. İndirim istenmiş cevap bekleniyor

Yapmayın gözünüzü seveyim. Ege geçen sene gayet iyi top oynadı. 15-20 dakika alınacak oyuncuyu rahatlıkla yedekleyebilir. Bırakın beğenmediğiniz her ismi ''evlat'' kontejanından kontrat yapıldı durumunu :)
Göksenin için de yıllardır yazıyorum. Eğer sınırlarını doğru belirlerseniz gayet faydalı bir oyun oynuyor. Ekrem hoca bunu başarmıştı. İnşallah bu sezonda görev adamı olarak rolüne devam eder. Birebir hücum eden ikili oyun oynamaya çalışan bir profil izlemeyiz.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Ege geçen sene gayet iyi top oynadı. 15-20 dakika alınacak oyuncuyu rahatlıkla yedekleyebilir. Bırakın beğenmediğiniz her ismi ''evlat'' kontejanından kontrat yapıldı durumunu :)
Göksenin için de yıllardır yazıyorum. Eğer sınırlarını doğru belirlerseniz gayet faydalı bir oyun oynuyor. Ekrem hoca bunu başarmıştı. İnşallah bu sezonda görev adamı olarak rolüne devam eder. Birebir hücum eden ikili oyun oynamaya çalışan bir profil izlemeyiz.

Piyasada olan oyunculara bakınca bu iki oyuncu kaçıncı tercih olur? Bir de Göksenin de muhtemelen az bir maaş almıyor. Faydalı faydalı diyoruz da daha faydalısı orada ama almıyoruz. Galatasaray'da artık adını ne koyarsınız bilmem ama bu var. Bir tek futbolda, basketbolda değil mesela voleybolda da var. Hep eski oyuncular alınıyor mesela. Piyasada aynı paralara daha iyi oynayacak oyuncular bulunuyorken almıyorsa kulüp altında bir şey aramak gerekiyor açıkçası.

Basketbol aş gelince basketbolcularla ilgili maaş açıklaması gelecek mi sonuçta borsa da bir şirket karı ve zararı açıklamak zorundalar açıklasalar iyi olur diye düşünüyorum