Kaç para ulan bi Aaron Harrison
Turgay Zeytingöz yerine de; bir Murat Özyer, Can Topsakal, Ömer Yalçınkaya hamlesi gelirse hiç şaşırmam.
Yani biraz Özyere koltuk bulmaya çalışmışlar gibi görünüyor bakış açılarının anlaşılması açısından iyi olmuş. Turgay zeytingöz kısmı önemli diğerleri hikayeÖzyer denen vasıfsız haini göreve getirenlerin basketbola bakış açıları az çok bellidir zaten. Utanmaz yalancılar! Hiç yüzleri de kızarmıyor.
Hadi bakalım...Basketbolda Kerem Tunçeri ve Turgay Zeytingöz işbaşı yaptılar.
Yakında resmen duyurulacaklar.
2 yerli, 6 yabancı oyuncu transferi yapılacak, şuan oyuncularla görüşülüyor.
En kısa sürede imzaların atılacağını inanıyorum.
Ayrıca, kombine ve forma ürün vs için çalışma yapılmalı.
Via Eyüp Yıldız
Sadık ve Okben ile görüşülüyormuş hadi hayırlısı
Kendi bilginiz mi, twitterde göremedim de
Bu arada Motum un +1 opsiyonu nasıl uzadı neden uzatıldı bilen yazsın lütfen.
Yapmayın gözünüzü seveyim. Ege geçen sene gayet iyi top oynadı. 15-20 dakika alınacak oyuncuyu rahatlıkla yedekleyebilir. Bırakın beğenmediğiniz her ismi ''evlat'' kontejanından kontrat yapıldı durumunu
Göksenin için de yıllardır yazıyorum. Eğer sınırlarını doğru belirlerseniz gayet faydalı bir oyun oynuyor. Ekrem hoca bunu başarmıştı. İnşallah bu sezonda görev adamı olarak rolüne devam eder. Birebir hücum eden ikili oyun oynamaya çalışan bir profil izlemeyiz.
Eyüp Bey youtube de canlı yayında söyledi hatta 1 oyuncu daha varmış isim vermedi toplam 3 yerliymiş görüşülenKendi bilginiz mi, twitterde göremedim de