2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Göksenin için bir şey demem ama Ege Arar piyasada ki oyunculara bakınca ilk 3 tercihe girer. Ben size sorayım piyasa gezen isimlerin hangisi Ege'den önde?

Egemen Güven, Muhsin Yaşar, Oğuz Savaş bizim alabileceğimiz ve Ege'nin üzerinde olan oyuncular. Bana göre Mahir de Ege'nin üstünde ama buna karşı çıkana bir şey demem. Samet Geyik de pivot olarak kullanabilecek bir oyuncu ki Ege'ye tercih ederim. Alamayacağımız oyuncuları da saymıyorum.

Ege bundan iyi diyebileceğim adamları da zaten almayız herhalde.

Egemen Güven, Muhsin Yaşar, Oğuz Savaş bizim alabileceğimiz ve Ege'nin üzerinde olan oyuncular. Bana göre Mahir de Ege'nin üstünde ama buna karşı çıkana bir şey demem. Samet Geyik de pivot olarak kullanabilecek bir oyuncu ki Ege'ye tercih ederim. Alamayacağımız oyuncuları da saymıyorum.

Muhsin'in +1 yılı var sanırım Tofaş'la

Muhsin'in +1 yılı var sanırım Tofaş'la

Doğrudur, bilmiyorum. Ben demedim zaten evlat falan diye de görünce söylemek istedim. Piyasada daha iyi oyuncular oluyor ama biz onlara hiç gitmiyoruz. Tamam, bana göre de faydalı oyuncular ama daha iyi oyuncular da takıma katılabilir. Eğer katılmıyorsa altında bir şey ararım. Zaten özellikle amatör branşlarda rahatsız edici şeyler oluyor sürekli. Çünkü burada taraftarın çok bir etkisi olmuyor yönetimler üzerinde. İstedikleri gibi at koşturabiliyorlar. O yönetim, bu yönetim değil hepsi yapıyor bunu.

Muhsin Yavaş 'ı çok beğenmiyorum Ege yerine uygun ücrete Egemen Güven'le anlaşılabilirdi. Ege ye de şükür diyorum. Yerli pg pozisyonunu boş geçmemizi kabul edemiyorum. Kenan Sipahi 1m tl civarına düşer mi bilmem fazlasına da değmez bence.

Kontratları bilmeden yorum yapmak zor, kim gecen sezon kaç alıyordu bu sene kaça anlaştı bütün oyuncuların sözleşmelerini bilsek, karşılaştırma yapma şansı ancak o zaman olurdu.

Muhsin'in sözleşmesi var. Alabileceğin 3 adamdan birisi Ege. artık 35 yaşına gelmiş Oğuz'dansa her türlü kendisini tercih ederim. Egemen ile arasında da ahım şahım bir fark yok. Sözleşmesi bitmiş oyunculardan alabilecek iyi tercihlerden bir tanesi.

Zaten ben sözleşmesi bitmiş oyunculardan bahsediyorum. Gidip Alperen, Sertaç filan demiyorum.

Muhsin'in sözleşmesi var. Alabileceğin 3 adamdan birisi Ege. artık 35 yaşına gelmiş Oğuz'dansa her türlü kendisini tercih ederim. Egemen ile arasında da ahım şahım bir fark yok. Sözleşmesi bitmiş oyunculardan alabilecek iyi tercihlerden bir tanesi.

Zaten ben sözleşmesi bitmiş oyunculardan bahsediyorum. Gidip Alperen, Sertaç filan demiyorum.

Ben de onlardan bahsetmiyorum zaten. Ege'den daha kötüsünün gelme ihtimali yok zaten demek istediğim bu. Katkı yapmaz, çöp gibi şeyler söylemiyorum oyuncu hakkında ama rakiplere bakınca bizden daha iyi yerli pivotları olduğu ortada. Peki bu oyuncular arasında ciddi bir maaş farkı var mı? Göksenin için de aynı şeyi söylüyorum. Biz diğer oyunculara değil direk Ege'ye yöneliyoruz. Yine Göksenin ile sözleşmeyi erkenden yeniliyoruz. Bu bizim tercihimiz yani. E tercihlerimiz genelde bu yönde oluyorsa altında bir şey ararım.

Mesela bu transferleri Cengiz yönetimi yaptı. Yani Burak Elmas yönetimine bir şey demiyorum. Bizde bu branşlarda ahbap çavuş ilişkisi var. Kim gelirse gelsin bu böyle devam edecek. Biz sadece seyredebiliyoruz. Ege böyle geldi demiyorum, geçen sene iyi bir performans verdi farkındayım, katkı verecektir mutlaka, nasıl alındı demiyorum. Her şeye tamamım zaten. Sadece bizde bu tarz işler oluyor ve bunun da olma ihtimali yok değil.

İyi ki Ege Arar'ı almışız. Bana sorarsan takımdaki en kaliteli yerli Ege Arar an itibarıyla. Onu da önceden almasak muhtemelen bu belirsizlik ortamında başka takıma kaptırırdık

Benim anlamadığım bursasporun bütçesi bizden daha mi fazla ki bu transferleri yaptılar ya da diğer playoff zorlayan takımlar sonuçta transfer işi bütçenize göre menajerler teklif getiriyorlar ona göre teklifte bulunuyorsunuz bence biz hiç teklifte bulunmadık bu daha vahim bir durum diyelim ki bütçe 2 veya 2.5 milyon dolar öyle ise ortalama yerli isimler alınabilirdi bence yabancı için beklenilmesine birşey diyemem ha isimleri begenmeyebiliriz ama biz hiç teklifte bulunmadık bu bir sorun diye düşünüyorum

Ksk, Telekom, Tofaş falan geçtim Antep bile cayır cayır takviye yapıyor bizde yaprak kımıldamıyor. Yerliyi geçtim zaten de düzgün yabancı almaktan başka çare kalmadı. Bu gidişat gidişat değil ya sonumuz hayrolur inşallah.

Mert Akay'ın son durumuyla ilgili bir bilgi var mı? Galiba drafta girecekti bu sene ama seçilmesi pek mümkün gözükmüyor. Ocak'ta sakatlanmıştı, sezon başı sahalara döner herhalde.

Aralık ayında sahalara dönecekmiş. Keşke alabilsek, gerçekten gelecek vaat eden ve milli takımı dahi yıllarca taşıyabilecek bir oyuncu.

Benim anlamadığım bursasporun bütçesi bizden daha mi fazla ki bu transferleri yaptılar ya da diğer playoff zorlayan takımlar sonuçta transfer işi bütçenize göre menajerler teklif getiriyorlar ona göre teklifte bulunuyorsunuz bence biz hiç teklifte bulunmadık bu daha vahim bir durum diyelim ki bütçe 2 veya 2.5 milyon dolar öyle ise ortalama yerli isimler alınabilirdi bence yabancı için beklenilmesine birşey diyemem ha isimleri begenmeyebiliriz ama biz hiç teklifte bulunmadık bu bir sorun diye düşünüyorum
Bursa’da yaşıyorum ve Bursaspor’da geçen sezon ve bu sezon yöneticilik yapan akrabalarım var.Geçen gün onlara bu soruyu sordum.Futbolda 2 senedir tahtanız kapalıyken basketboldaki bu durumun sebebi nedir diye sordum.Onlar da bana Bursaspor’da basketbol şubesinin ayrı bir şirket olduğunu ve tamamen futboldan bagimsiz yöneticiler tarafindan yönetildiğini söylediler.Başkanları bile ayrı iki branşın.Basketbolda da Bursa’nin 3-5 büyük zengininden olan Levent Kızıl tarafından finanse ediliyor.Sponsor olan Uludağ içeceklerinin sahibi zaten kendisi.Bu yüzden şaşırmıyorum bu yatırıma

Nusret Yıldırımı Petkim almış eski altyapı oyuncumuz malum sonu belli olmayan Emir macerası yerine tercih edilse maç başına 10 dakika savunma ve mücadele katkısı verirdi kaldı ki Donat soyadlı pivotumuz TT İLE anlaşmış Emir gelse bile bir uzun daha lazım Mert Celebi kaçırmasak

27 temmuz 2021den sonra olacak transferler sportif aş toplantısında bütçe belli olacak sonra transferler yapılmaya başlayacak muhtemelen ağustosun ilk haftası gibi olur