Giden gitmiş kalan kalmış artık. Ortada kimsenin istemediği 2-3 yerli, alternatifli 100'lerce yabancı var. Kadroyu bugün kurmuşsun ya da Ağustos başında çok da farketmez, en azından bizim ülkedeki bütün önemli parçaları sağa sola dağıtmışsın zaten.
Komedi Hazirliklar tamam geliyoruz ucuyoruz kaciyoruz diyen Baskan adayi idi ,bizde buyüzden destekledik.27 temmuz 2021den sonra olacak transferler sportif aş toplantısında bütçe belli olacak sonra transferler yapılmaya başlayacak muhtemelen ağustosun ilk haftası gibi olur
Basketbol ile sportif aş toplantısının ilgisi nedir ki?27 temmuz 2021den sonra olacak transferler sportif aş toplantısında bütçe belli olacak sonra transferler yapılmaya başlayacak muhtemelen ağustosun ilk haftası gibi olur
Basketbolun sportif aş'ye bağlı olduğu bilgisi nereden? basketbol derneğe bağlı diye hatırlıyorum.Basketbol şu an sportif a.ş'ye bağlı olduğu için bütçenin netleşmesi için Sportif A.Ş'den çıkacak karar beklenir muhtemelen ama araya 1-2 transfer sıkışabilir.
Basketbolun sportif aş'ye bağlı olduğu bilgisi nereden? basketbol derneğe bağlı diye hatırlıyorum.
Benim bildiğim futbol sportif AŞ’ye amatör branşlar derneğe bağlı. Sportif AŞ toplantısı ile basketbolun direkt bir ilgisi olamaması lazım. Hep bir bahaneler artık bir zahmet icraat yapmaları lazımSportif A.Ş'ye bağlı diye biliyorum ben yanlış olabilir ama Futbol direkt olarak Futbol A.Ş'ye bağlı, diğer branşlar Sportif A.Ş. olması lazım.
Valla şok oldum kahvaltı yaparken. Hemen gidip istatistiklerine bakayım. Tanıyan, bilen varsa lütfen bizi de aydınlatsın.