2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Dee Bost benim aklımda kaldığı kadarıyla; kısa boylu, seri hareketli, skorer bi guarddı ama istatistiklerine baktım düşük skorları var. Hatta öne çıkan bir özelliğini de göremedim istatistiklerde. Trabzon’da izlediğim kadarıyla fena değildi. Hatta ordan takım arkadaşı Dwight isimli birini de almıştım sanırım Erman Kunter zamanında. Sanırım istatistikte hata var.

Dee Bost benim aklımda kaldığı kadarıyla; kısa boylu, seri hareketli, skorer bi guarddı ama istatistiklerine baktım düşük skorları var. Hatta öne çıkan bir özelliğini de göremedim istatistiklerde. Trabzon’da izlediğim kadarıyla fena değildi. Hatta ordan takım arkadaşı Dwight isimli birini de almıştım sanırım Erman Kunter zamanında. Sanırım istatistikte hata var.

Dwight Hardy. Trabzon sonrası çok üzerine koydu bence Bost. EL seviyesinde iş çıkartır bence.

bunu 10-15 yıl önce söylesem ıslak meşe odunuyla dayak yerdim ama 3 lük atmayan/denemeyen pivotlar artık günümüz oyun yapılarına pek uymuyor :) cl istatistiklerine baktım hiç denemememiş bile. tabi bundan daha illet edicisi dış şutu olmayan kısalar :) o konuya hiç girmeyeceğim. Allah düşmanımım başına vermesin.

Çok uzun bir aradan sonra skorer guard yerine daha hazırlayıcı bir oyuncuya yönelmişiz. Ekrem Memnun takımına uygun olarak daha stabil ve muhafazakar bir oyun anlayışına sahip olacağız gibi görünüyor. Ama tavanı belirleyen her şeye rağmen 4 numara transferleri olacak. İnşallah orayı geçen sezonki hataları yapmadan geçebiliriz.

bunu 10-15 yıl önce söylesem ıslak meşe odunuyla dayak yerdim ama 3 lük atmayan/denemeyen pivotlar artık günümüz oyun yapılarına pek uymuyor :) cl istatistiklerine baktım hiç denemememiş bile. tabi bundan daha illet edicisi dış şutu olmayan kısalar :) o konuya hiç girmeyeceğim. Allah düşmanımım başına vermesin.

Perimetre gerisinden denemiyor ama faül yüzdesine bakarsak orta mesafesi var o da olumlu bence en olumlusu oyun zekası yüksek bir oyuncu gibi duruyor

Eurocup'ta şampiyonluk sevinci yaşayarak Euroleague biletini cebine koyan Monaco'da geçtiğimiz sezon 22 maçta görev yapan Bost, bu karşılaşmalarda 28.5 dakika süre ortalamasıyla sahada kalırken maç başına 13.8 sayı - 4.5 asist - 2.8 ribaund istatistiklerini yakaladı. Fransa Ligi'nde de bu sezon maç başına 11.3 sayı - 4.1 asist ve 2.2 ribaund ortalamalarını yakaladı.

Trimble da gelebilir deniyor da Bost zaten pozisyonuna göre vasat, vasat altı üç sayı atıcısı, Trimble denilen oyuncu da kağıt üzerinde öyle gibi Yerli rotasyonunda en iyi üç sayı atıcısı Göksenin. Savunmalar gömüldüğünde nasıl çözüm üretilecek

Dee Bost oyun zekası yüksek, savunmada kara delik olmayan delici bir oyuncu. Ligimizdeki dönemine kendini geliştirmiş görünüyor hayırlı olsun. Aaron Harrison olur mu ki sıradaki hedef 🤔

Melo trimble ;Pierre Jackson,Jhon Robersondan farki yok under size Pg sanki daha size'lı Pg almak lazim yine undersize 'li takim olucaz gibi 🤔🤔🤔

Bence Aaron yerine savunması bir tık daha iyi olan ribauntlarda da etkili bir isim lazım. Anderson tarzında.

Dee Bost bu sene Eurocup şampiyonu oldu.

İyi bir takımın guardını aldık. Çok iyi transfer. Ayrıca savunmada delinmeyen guard görmeyeli çok olmuştu. Oyunun iki tarafında da efektif biri

Edit: Yanlış alıntı. Eli yüzü düzgün transfer yapınca kaldıramadı bünye:)