Doğru ben yanlış yere bakmışım.Bost bu sene Eurocup şampiyonu oldu.
İyi bir takımın guardını aldık. Çok iyi transfer. Ayrıca savunmada delinmeyen guard görmeyeli çok olmuştu. Oyunun iki tarafında da efektif biri
Doğru ben yanlış yere bakmışım.Bost bu sene Eurocup şampiyonu oldu.
İyi bir takımın guardını aldık. Çok iyi transfer. Ayrıca savunmada delinmeyen guard görmeyeli çok olmuştu. Oyunun iki tarafında da efektif biri
Melo trimble ;Pierre Jackson,Jhon Robersondan farki yok under size Pg sanki daha size'lı Pg almak lazim yine undersize 'li takim olucaz gibi
Trimble da gelebilir deniyor da Bost zaten pozisyonuna göre vasat, vasat altı üç sayı atıcısı, Trimble denilen oyuncu da kağıt üzerinde öyle gibi Yerli rotasyonunda en iyi üç sayı atıcısı Göksenin. Savunmalar gömüldüğünde nasıl çözüm üretilecek
Bu haberler bütçenin 2.5 değil de 4.5 5 milyon dolar olduğunu doğruluyor anladığım kadarıyla yerli konusunda yönetimi eleştirdik ama şu an yerli olarak avrupa ortalamasına yakın yerli oyuncu var mı ki varsa olanlarda efes de yerlileri idare edecek şekil de kullanmamız doğru oldu gailba birşekilde ligde idare edilir diye düşünüyorum
Fakir James Anderson'u diyelim Hocam.Bence Aaron yerine savunması bir tık daha iyi olan ribauntlarda da etkili bir isim lazım. Anderson tarzında.
Bu haberler bütçenin 2.5 değil de 4.5 5 milyon dolar olduğunu doğruluyor anladığım kadarıyla yerli konusunda yönetimi eleştirdik ama şu an yerli olarak avrupa ortalamasına yakın yerli oyuncu var mı ki varsa olanlarda efes de yerlileri idare edecek şekil de kullanmamız doğru oldu gailba birşekilde ligde idare edilir diye düşünüyorum
1.91 mi göstermiyor ozaman kabulumMelo için 191 diyor google 1 numara için Avrupa standardında uzun bile sayılır 2 numara için de idare eder size olarak
Dee Bost'un eskiden şut sorunu vardı, Trabzondayken, Khimki'deyken sıkıntı yaşıyordu şutunda. Ama sonradan geliştirmiş sanırım. Geçen sene de Monaco istatistikleri gayet iyi. Savunması da ortalamanın üstünde, o konuda sıkıntı yaşamayız sanırım. Ama tabi Pierre'in hücum gücünü de beklemeyelim Dee Bost'tan.
Kravish'i ve Trimble'ı tanımıyorum ama anlatılanlara bakacak olursak, Kravish'in savunması beklediğimiz gibi değil. Motumla ikisi kara delik gibi kalırlar sanırım o yüzden Motum'un yollanması lazım. Onun yerine atlet savunmacı ve ribaundcu bir 4,5 numara iyi olabilir.
Trimble da combo guard gibi anladığım kadarıyla, ortalamaları iyi. İspanya'da oynamış. Bence skorer guard için savunma çok önemli değil. O yüzden bu pozisyondan savunmayı feragat edebiliriz, çünkü Dee Bost iyi savunmacı bir guard. Ama skorer guardımızın çok etkili bir skorer olması lazım mesela geçen seneki Macon bu sene bu takımda iş yapabilirdi Dee Bostla. Adam bizden sonra AEK oradan Panathinaikosa gitti. Ama bence bu pozisyonda Blackmon da gayet tatminkar olabilirdi. Trimble sanırım iyi bir skorer. O da olabilir. Harrison konuşuluyor. Oly 'de pek iyi bir sezon geçirmedi ama bizde iş yapabilir. Ama 3 numara da iki yönlü oynayabilen bir oyuncu almak lazım. Yani oyuncuları dengelemek gerekiyor bence. Pivotu, atlet ve savunmacı bir 4.5 numarayla, Skorer guardı da , oyunun iki tarafını da oynayabilen bir 3 numarayla doldurmak gerekir diye düşünüyorum.
Macon AEK'teki performansından sonra Panathinaikos'ta da etkili olursa buralarda çok ahlar vahlar ederiz. İyi kullanılabilseydi çok iş yapabilecek bir oyuncuydu ama o kaos ortamında Avrupa'da ilk defa oynayan bir oyuncu olarak kalmak istememesini anlayabiliyorum. Keşke kalsaydı, bu sene belki Ekrem Memnun onu kullanabileceği bir formül yaratabilirdi.
Benim dikkatimi çeken Minsk'te Kravish diye bir uzun var, Oktay Hoca'nın sevebileceği hem beyaz hem atlet. Belki seneye düşünülebilir ama bu sezon için daha önce buralarda oynamış bir ABD'li-Alex Stepheson gibi- alınsa iyi olur diye düşünüyorum. Shevon Thompson, Jack Cooley gibi oyuncular da olabilir.