6. Maç Biletleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah rızası için fiyatı neyse veriricez lütfen 2 bileti falan fazladan olan mesaj atsin suan okuldayim ama aksam size kesin donerim
 
Arkadaşlar, tekrar hatırlatalım karaborsa yapmaya kalkanın burada yeri olamaz. Özel mesajla karaborsa bilet satmaya kalkanları lütfen bildirin.

Not: İnternet işlem ücretini almanız gayet doğal tabii ki.
 
ya zaten kendi adıma konuşayım,
bu dünyada belkide karaborsadan ve karaborsacıdan en nefret eden adam bendirim. sırf bu yüzden tribünü bırakma noktasına geldim, hatta şöyle diyeyim 2001 yılından beri içinde bulunduğum tribünde ki uA oluşumundan ve, ayrıca sanal alemde ki ultrAslan.org zamanından başlayıp uA.com sürecine kadar yaklaşık 7-8 yıllık üyeliklerime bile son verdirdim kendi istediğim ile geçen seneki fenerbahçe maçındaki karaborsa olayları yüzünden... Belki basketbol anlamında çok aktif birisi olmadığım için çok fazla kişi beni burada tanımayabilir, ama tanıyanların bu karaborsa denen şerefsizliğe karşı ne şekilde dik durduğumu çok iyi bildiklerini sanıyorum :)

O yüzden benim içim rahat.. Belki burada söylenmez ama geçen maçta 9 bileti kendi kartımla aldım biz içeri sadece 4 kişi girdik, diğer 5 biletin 4 sini tanıdğım sevdiğim dost dediğim adamlardan bileti olmayanlarla paylaştım tribünden... diğer 1 tanesini maç günü sırada bekleyen adamlara al kardeş bedava bilet gir diye verdim...

Arkadaş fazla biletin var mı? Varsa talibim...
 
Deli olam ya bilet bitti diyorlar sonra yeniden çıkıyor. Bu nedir ya kaldık işte biletsiz.
 
Bİleti fazla olan varsa talibim. İşlm bedeli bilet fiyatı filan neyse tabiki öderim hiç problem değil.
 
Valla Tugay sen ve Muhammet için almaya çalışıyorum ama alınmıyor. 1 bileti bile denedim yanyana yeterli bilet yok diyo... Yada benim üyeliğimin limiti dolmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst