6. Maç Biletleri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabahtan beri internetten almaya çalışıyorum Üzgünüz! Seçtiğiniz fiyat kategorisinde yanyana istediğiniz sayıda koltuk bulunmamaktadır. diye bir şey çıkıyor.
Az önce şams eseri çağrı merkezi ile konuştum biletlerin intertnet dahil bittiğimi söyledi birazdan tükendi ibaresini koyacaklarmış.
Bana 1 bilet lazım :((
 
sıradayken telefondan internete girerek aldım... bana 3 kişi kalmıstı kı bilet bitti.. bitmeseydı forumdakı arkadaslar ıcın alacaktım...
 
Üzgünüz! Seçtiğiniz fiyat kategorisinde yanyana istediğiniz sayıda koltuk bulunmamaktadır.
Yav biletix koltuk isteyen kim sen ver bileti ben merdivenlerde beklerim :D
 
Üzgünüz! Seçtiğiniz fiyat kategorisinde yanyana istediğiniz sayıda koltuk bulunmamaktadır.

daha yeni kalktım ben ama. Yapılır mı bu bana
 
Ben kredi kartımla forumdakilere veririm diye almıştım biletlerimi, görevimi tamamladım :) Başka bilet geçerse elime ben de irtibata geçmeye çalışırım alamayanlarla
 
Ben bir önceki maç kuzenlerim için sanal kart ile almıştım bileti. Biletleri gişeden almaya gittiğimde aldığınız kredi kartını görebilimiyim dedi. Ulan adı üstünde sanal kart nasıl gösterim sana. En son kart numarasını söyleyin bari dedi. Allahtan alışverişten sonra sanal kartı iptal etmemiştim. Çünkü normalde alışveriş sonrası sanal kartı iptal eder lazım olunca yenisini açardım. Telefon açtım iki saat nişanlıma dedim internete gir de şu numarayı söyle diye.

O yüzden sorun yaşamamak için sanal kartla alanlar da kart numarasını götürsünler yanlarında.
 
Tekrar yazayım da elinde fazla bileti olan varsa 2 adet bilete talibim. Umarım biletlerin tümü Galatasaray sevgisi,Fenerbahçe nefretinden daha fazla olan kişilere gider.
 
Dostum halledemezsin patlıcak o biletler.Eğer başıma böyle bir olay gelmeseydi söylemezdim.Hemen babanı ara hangi şehirdeyse ordaki biletixten alsın biletleri sana hemen kargoyla yollasın biletleri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst