Arda Öztürk

Re: Arda Ozturk..

Ardacım senin gibi bir Galatasaraylı dostum olduğu için şanslıyım... forumlarda yazmak pek adetim olmasa da burayı sevmem de senin sayendedir, o yüzden ayrıca teşekkürler...

Güzel günlerde daha nice sevinçlerini paylaşmak dileğiyle,

Çok teşekkürler herkese tekrardan..

2. Takımım Bornova oldu diyenler için biraz bilgi vermek istiyorum.

Mavi Beyaz renklerle 1998'den beri parkedeler..

Belediye'de 2 yıldır takıma sahip çıkmaya başlamış az da olsa destek veriyorlar.Böye takımlar için arkada bir destek olduğunu bilmek kulüp içinde pozitif bir olay.

Bu sene takım 2.ligde mücadele ediyor.Futboldaki gibi lig modeli.Süper lig,1.lig,2.lig olarak gidiyor olay.

Biz bu sene 2.lig a grubunda mücadele vereceğiz.Araştırdığım kadarıyla diğer guruplara göre çekişme daha fazla takım arasında yaşanacak.

Lig 26 aralıkta başlıyor.Biz ilk maçımızı Balıkesirle kendi sahamızda oynuyoruz.
Guruptaki rakipler
İzmir RSK
Karşıyaka
Balıkesir
Bursa Osmangazi
İstanbul Bağcılar
Kütahya
Çanakkale

Bu ekipleri geçip play-off oynamak için uğraşcaz umarım güzel şeyler olacak.

Bornova çok güzel bi yer. Eğer evimde yani Manisa'da olsaydım sık sık yanına gelirdim mutlaka. Otobüsle 45 dakika bile sürmüyor çok yakın ama ben de Eskişehir'deyim. Umarım yarıyıl tatilinde görüşme imkanı buluruz ve gelir takımının bi destekçisi olarak tribünde yerimi alırım. Yolun açık olsun Arda abi, başarılar diliyorum...

13001102.jpg

Başlıyoruz..

Bornova 64-Rsk 35

Arda Abinin takımı 2 maçta 2 galibiyet alarak emin adımlarla ilerliyor.

20471225868874190745719.jpg

İşte o takım

ve takım kadrosu

-Serkan Demircan
-Ece Çakıroğlu
-Mehmet Arık
-Özcan Aydemir
-Osman Şen
-Ümit Koca
-Can Tenekeci
-Serkan Aydoğan
-Rıfat Demir
-İlhan Metin
-Burhan Elli

Sıradaki maç;

09 Ocak 2010
Bornova-Kütahya
Saat:12:00

Böyle güzel haberler almak gerçekten mutlu ediyor. Gurur duyuyoruz Arda aynen devam...

Gazanfer merak etme sen :)
Bu ligde yeni tanıştığım bir olay daha var.2 haftadır grubun iddaalı takımları, iddaasız ve güçsüz takımları tam saha yaparak bıktırıyor ve sporun tadını kaçırıyorlar.Bir anlamda böyle bir anlayış güderek kendilerini tatmin ediyorlar.
Biz 2 puanı garantilediğimiz anda zaten oyunu bırakıp oynatamadığımız oyuncuları alıp 2 takım oyuncularınında bu işten zevk almasını sağlıyoruz.
Bizde onlar gibi yapsak ilk hafta 30 ikinci hafta da 50 fark atabilirdik.

Ama dediğim gibi insanlarla bakış açılarımız farklı oluyor biraz..

Önder abi senden böyle şeyler duymak beni çok mutlu etti çok teşekkürler.

Erdal bizi takip ettiğin ve destek verdiğin için sanada çok teşekkürler.