Lazio olabilir.
Şaka bir yana bol şanslar...
Hadi kolay gelsin AbimKaan Can Garip' Alıntı:Ya Burak, yeter vurma artık öldüm. Senin diline düşmek mi bir daha, Allah korusun
Sütümü içeyim, inceden yatayım. yarın zinde olmam lazım
Laziolar mevcuttur. Atkının kralını vericem hepinize, koleksiyonumu açtıracaksınız bana. çok motive ettiniz beni
Yılmaz,boş ver Lazio'yu sende Livorno isteYılmaz Yıldırım' Alıntı:Lazio olabilir.
Yılmaz,boş ver Lazio'yu sende Livorno iste [/quote:3a9lznux]Volkan Kızıltaş' Alıntı:[quote="Yılmaz Yıldırım":3a9lznux]Lazio olabilir.
Dökül Volkan, dökül...Volkan Kızıltaş' Alıntı:Bende mi saldırsam bugün Onur Abi?
Dökül Volkan, dökül...Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":2lvym571]Bende mi saldırsam bugün Onur Abi?
aşkmı aşk diye bişey yok ya ne aşkı şimdiki aşklar aşk=yalannnnnnnnnKerem Porazan' Alıntı:Aşk..
Çiçek isimleri ile başlayıp, hayvan isimleri ile biten sürectir..
Bence bu konu iyi olmuş Tugay Abi .Herkes içini döküyor .Tam Kahvehane gibi .Tugay Aktepe' Alıntı:Kaan'a bu konu delikanlı adamı bozar diyen olmadı mı yahu ?
3 senedir bozuğum kardeş... duyar gibi oldum. :roll:
Bence bu konu iyi olmuş Tugay Abi .Herkes içini döküyor .Tam Kahvehane gibi .[/quote:3ardj9m6]Mehmet Yıldırım' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3ardj9m6]Kaan'a bu konu delikanlı adamı bozar diyen olmadı mı yahu ?
3 senedir bozuğum kardeş... duyar gibi oldum. :roll:
Biz döküldük Abla Sıra sende hahaNilay Kızılok' Alıntı:Dökülün dökülün bakalım.