Bank Asya 1. Futbol Ligi

Re: T.F.F.1.ligi

Bülent Aydın' Alıntı:
Burak Çalık'ı Erzincaspor'da beri takip ediyorum.Bazen acayip goller kaçırıyor ama çok iyi bir golcü geliyor diyebilirim
Şimdi buraya bunu yazacaktım.Çok iyi oyuncu gerçekten takip edilmesinde fayda var.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Akşam Buca ile dönüm maçına çıkacağız.Alacağımız galibiyet bizi lige döndürür aksi sonuçlarda bu lig zor biter bizim için hayırlısı
 
Re: T.F.F.1.ligi

Karşıyaka'nın kazanmasına sevindim fakat bir şekilde sonuç olarak birinci lig'e bir izmir takımı çıkamıyor play off'larda eleniyorlar yada play off'lara kalamıyorlar bir yıl'da çok sağlam bir şekilde direk 1.olarak süper lig'e çıkabilecek bir kadro kuramıyor izmir takımları birleşme desen zor birşey sanırım nerden baksan kördüğüm.Göztepe'de şuan pek iyi değil heralde, oysa bu takımların çok ciddi taraftar potansiyel'i var fakat yönetimlerde sorun olduğunu düşünüyorum buda bu klüplerin büyük borcu varsa yönetimlerde işin içine girmek istemiyordur heralde.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Altay, ilk yarısını 3-1 geride kapadığı maçı, 4-3 kazanmayı bildi. Son iki senede play off'a kalmasına rağmen, Süper Lig'e çıkamıyorlar. Bu sene bu şanssızlığı kıracaklarını düşünüyorum. Bu sezon deplasmanda çok başarılar. Bunu sürdürmeleri halinde ilk ikiye girip, Süper Lig' e yükseleceklerini düşünüyorum. Ayrıca temenni de ediyorum.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Biz de seyircisiz oynanan maçta Erciyes ile 1-1 berabere kaldık.. Kazansaydık çok iyi olurdu ama sağlık olsun.. Ayrıca Altay'lı Burak Çalık'ı bıraya yazmam bayağı uğurlu geldi kendisine.. :) Gollerine aynen devam ediyor.. Bir de sakatlanan Serdar Aziz'in yerine ümit milli takıma çağrılmış..
 
Re: T.F.F.1.ligi

Maç pazartesi,stad Atatürk ve 4 maçlık kazanamama serisine rağmek 12000 civarı taraftar maça geldi ve çok önemli bir galibiyet aldık.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Bugün kendi evimizde seyircisiz oynadığımız maçta Konya ile 0-0 berabere kaldık.. Sanırım üst üste 4. beraberleik oldu..
Bu arada maçta son dakikalarda Poljak'ın kullandığı penaltı vuruşunu Adanaspor kalecisi Zülküf Özer kurtarmayı başardı ve önemli bir puan oldu Adanaspor için, zirveden kopmadılar en azından..
 
Re: T.F.F.1.ligi

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Ş.Saadet Ünal":3ri11kz2]Bugün kendi evimizde seyircisiz oynadığımız maçta Konya ile 0-0 berabere kaldık.. Sanırım üst üste 4. beraberleik oldu..
Bu arada maçta son dakikalarda Poljak'ın kullandığı penaltı vuruşunu Adanaspor kalecisi Zülküf Özer kurtarmayı başardı ve önemli bir puan oldu Adanaspor için, zirveden kopmadılar en azından..[/quote:3ri11kz2]


Bu Zülküf'ü 1 kere canlı izlemiştim Mardinspor-Malatyaspor maçında.Tek başına puan kazandırmıştı Mardin'e ki o Mardin küme düşmüştü sene sonu,çokta genç olmalı.



Bizde Rize'yi deplasmanda mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardık.İşin güzel tarafı gol yemiyoruz 3 maçtır.Haftaya Kocaeli geliyor İzmir2e ardında Hacettepe deplasmanı,nispeten kolay 2 maç utandırma Kaf Kaf.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Bugün deplasmanda Kartalspor'u 4-2 yendik.. Genç yeteneğimiz Emre Aktaş 2 gol atmış.. :) 4 hafta aradan sonra hem de lig sıralamasında iyi bir yerde olan Kartal'ı yenmemiz çok iyi oldu.. Haftaya eski Teknik Direktör'ümüz Ekrem Al'ın takımı Orduspor'u konuk edeceğiz..
 
Re: T.F.F.1.ligi

Ş.Saadet Ünal' Alıntı:
Bugün deplasmanda Kartalspor'u 4-2 yendik.. Genç yeteneğimiz Emre Aktaş 2 gol atmış.. :) 4 hafta aradan sonra hem de lig sıralamasında iyi bir yerde olan Kartal'ı yenmemiz çok iyi oldu.. Haftaya eski Teknik Direktör'ümüz Ekrem Al'ın takımı Orduspor'u konuk edeceğiz..

kartalda maddi sorunlar ve oyuncuları isteyen klüpler genearttı. belediye başkanı takımla ilgisiz dahada inecek bu gidişle. sahasında tüm maçları kazanan takım eriyor.
 
Re: T.F.F.1.ligi

kocaelimin kurtuluşu yakın
Devre arasında lisans paraları bi şekilde ödenecek ve agbetu,adem çalık,ufuk çam,murat hacıoğlu,semavi özgür geri dönecek. Eğer olabilirse taner gülleri de geri dönecek
Devreye kadar en fazla duşme hattının 8 puan altında kalırız. Lisanslar çıkınca da bu sene 1.ligde kalır seneye de gerçek ligimize çıkarız yeter ki lale dikmek hariç dunya umrunda olmayan Karaosmanoğlu ve belediyesi biraz destek olsun takıma.
Bu arada Karşıyaka artık süper lige çıksın da bitsin şu eziyet taraftarları için.
 
Re: T.F.F.1.ligi

Ben Emre Aktaş 2 gol atmış yazmıştım ama 1 gol atmış :) Yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum hepinizden.. Vallahi beni de İddaa yanılttı.. :) Bu arada evet Kartal zor durumda olabilir ama bu bizim galibiyetimizi gölgeleyemez.. Biz çok iyi bir takımız ve Süper lig için önemli adaylardan biriyiz..
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Karşıyaka yine kazandı,tebrikler karşıyaka inşallah süperlig'de görürüz önümüzdeki yıl onları.
Son olarak; Allah korusun..
 
Re: T.F.F.1.ligi

Karşıyaka'nın çıkmasını istemem
Taraftarı Olan bir klüp
Taraftarı olan klüpler süper lig'e her zaman değer katar
Mazisi güçlü olan bir klüp
izmir'den hiç takım yok
ama şöyle bir sıralama yapacak olursam göztepe çıksın isterdim o olmazsa karşıyaka oda olmazsa altay ..
 
Re: T.F.F.1.ligi

Bayram yanlış yazdın herhalde. : ) Bir önceki mesajında istemişsin Karşıyaka'nın çıkmasını.

Bir İzmir takımı olmalı bu Süper Lig'de. Önceliği Altay'a veririm.
 

Üst