BBL 3. Hafta | Anadolu Efes 73 - 83 Galatasaray Medical Park

yerli oyuncularımızın vereceği katkı bence maçtaki kaderimizi belli edecek
ender-engin-cenk ve furkan dörtlüsü ne kadar verimli olursa işimiz kolay olur
 
Yazılanları baştan sona okudum. Mahmuti'nin Ergin Ataman'a her zaman yenildiğini söyleyen mi dersiniz, Gordon'un dış şutu olmadığı için Ndong''un bloklarından korkacağı ve oynayamayacağını yazan mı dersin, daha oynadığı maçlarda en ufak bir katkısını görmediğimiz Jamont Gordon'un Farmar'ı kilitleyeceğini yazanlar mı... Bir sürü zırva... Yahu o değilde ben size şunu soracam : Biz Galatasaray basketbol taraftarları olarak ne zamandan beri bu kadar zavallı olmaya başladık?!!

Aslında bu bahsettiğin şeylerin neredeyse tamamını tek bir kişi yazdı hocam :).
Forumun neşe kaynağı :).
 
Maça az bir süre kaldı. Taraftarımız da yavaş yavaş salona girmeye başlamıştır. İnşallah taraftarımız gereken ilgiyi gösterir. Takipteyiz.
 
Bu akşam efesi yenebilirmiyiz bilemiyorum ama şu gerçek çok formda bir efese karşı oynayacağız açıkçası tek güvendiğim olay efesin bu maça konsantre olamamasıdır.

Ama bu sene hem bayanda hem erkeklerde sakatlıklardan yana çok şanssızız. Bizdeki sakatlık hangi takımda varki.

Hawkinsin formuda önemli takıma güveniyormuyum fazlası ile sonuçta playoflara kalırsak bu efesle oynayacağız belkide. Ha şimdi ha sonra.
 
Girişlerde sorun olup olmadığını bilmiyorum ama tamponun köşeye kadar kaymasından yola çıkarak Efes yönetimi nispeten insan olmuş diyorum.Maç önü sessiz geçilse de tribünün görüntüsü çok güzel.Bayram yorgunluğunu aşamayınca belki de sezonun en güzel deplasmanını pas geçtim,maç sonu pişman olacağım aşikar.
Efes yine yapay taraftar grubu işine girmiş,acıyor insan bu beyhude çabalara.
 

Üst