BBL 3. Hafta | Anadolu Efes 73 - 83 Galatasaray Medical Park

İyi gidiyoruz ama bizdeki gordon biraz katkısız gibi. maçtan önce yazdım efesin konsantre sorunu olabilir diye şu ana kadar da öyle inşallah kazanırız.

Gordonun yerine acaba arrayo olursanasıl olurduki.
 
Ergin Hoca müthiş fırça attı Göksenin'e...
Bence de haklı bir fırçaydı. Farmar'ı boş bıraktı. Farmar da kaçırmadı üçlüğü...
 
Macvan'ın üçlüğünde şanslıydık ama adamın eline değen altın olacak,çok net.Son 2 dakika savunmada baya düştük.Son topu atıp çift haneyle gireriz umarım.
 
Bu efesi yeneceğiz ama ribaundlarda top sanki isteyerek öyle yerlere düşüyorki hep efeslilerin önünde . Hawwkinste bugün kötü.

Gordon konusunda tereddütüm var skorer anlamda defans anlamında pas verme anlamında zayıf hemde çok zayıf geldi.
 
İçeriye rahatlıkla 15'le girebilirdik,Efes ribaundların geç de olsa ekmeğini yedi son bölümde.Göksenin'in sondaki heyecanı pahalıya patladı.Bu tarz maçlarda psikolojik anlamda baya fark ediyor o basketler.Diğer taraftan 2. çeyrekte hücum baya statikleşti,Hawkins'le Vujacic'i karşı karşıya görünce gayri ihtiyari gülüyorsun ama kimse hareket etmezse oradan bile ekmek çıkmaz.
Hiç yoktan iyidir diyelim,tampon farkı koruyarak gideriz umarım.
 
İstatistiklere baktığımız zaman bizde Hawkinsin 10 sayısı Macvanın 9 sayısı var. Efeste Semih 10 sayı ve iyi savunulmasına rağmen Farmar 11 sayı atmış.
 
başladığımız ilk 5 gayet mantıklıydı oldukça etkili oldu. ben gordonu açıkcası beğendim. domercant 3 lüğü gönderdi ama daha hazır değil, oda normal zaten.
riboundlarda eksiğiz. ndong hucumda bir kaç şut kaçırdı normal ama defansif yöndende şuan için pek başarılı değil. machvan , savonovic e karşı ağır bastı ilk yarıda.
biraz ribound alsak, maç 15 lerde olabilirdi.
erken yorum yapmak istemiyorum. o yüzden maç sonucunu görmek gerekiyor. Ama ilk yarı itibariyle bu takım kesinlikle şampiyonlukta efes ve fb nin gerisinde değil ve gördük ki efes inde üstünde bir takım ama bunlar daha erken yorumlar olacaktır. ikinci yarıyıda bir görelim.
 

Üst