BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

Abi ben Planinic'i baya tutuyorum ya. Geçen sezon kötüydü ama iyi giden hiç bir şey yoktu Efes'te. Ivkovic düzenini oturtabilirse Planinic'in de farkı ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Khimki performansında oynasa bile yeterli olur, tabi takımda kalırsa.

Hatta geçen sezon bize de gelmesini çok istemiştim Planinic'in :)

Planinic'i severim ve beğenirim ama bir kısa+ uzun alınacak dolayısııyla o isim Planinic olursa skor anlamında büyük sıkıntı yaşarlar ve istikrarlı bir şutorleri de olmamış olur, ondan diyorum Draper ile beraber tutmazlar.

Geçtiğimiz sezonu Partizan'da geçiren ve NBA draftında Phoenix Suns tarafından seçilen Bogdanovic, Fenerbahçe Ülker ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Medyaspor

Bireysel olarak dusunursek iyi transfer ama takim kimyasi icin cok yanlis. 1ve5 numaralari yok bi kere. Bogdan bizde cok iyi is yapardi ama

Bireysel olarak dusunursek iyi transfer ama takim kimyasi icin cok yanlis. 1ve5 numaralari yok bi kere. Bogdan bizde cok iyi is yapardi ama

dostum şöyle söylenti ortaya çıkıyor.

olası Bojan ın Nba e gitmesi durumunda Bogdan ı alıp 3 numaraya koyup Bojan dan bosalan yabancı acıgınıda saf 1 numara ile kapatmak istiyorlarmıs

diğer olası Obra nın Bogdan dan yeni Diamantidis yaratması olması

Aldıkları 3 oyuncuda mac kazandırabılır özellikle Bogdan transferini çok beğendim.Senelik 850.000 €' oynıycakmıs neden dusunulmedı anlamıyorum bize.

Hickman-Kenan-Berk

Bogdan-Goudelock-Melih-Ömer

Bojan-Emir-Serhat

Bjelica-İzzet

Zoric-Oğuz-Semih

Çok geniş bir kadro kuruyorlar,en büyük eksiklikleri,gerçek bir yabancı oyun kurucuları olmaması ve pota altı atletizmi gibi duruyor.Bu 2'sinden birini 7. yabancıyı kullanarak halledecekler muhtemelen,ben atletik bir uzun alacaklarını düşünüyorum.Çünkü Obradovic,geçen sezon çok denediği ve başarısız olduğu 1e1 üzerine kurulan hücum sistemini,bu sene 1e1'i daha iyi olan oyuncularla yeniden kullanmaya çalışacak gibi duruyor,bu yüzden gerçek bir oyun kurucuya ihtiyaç duymadan devam edecekler,topu Kenan-Emir ve Hickman'a getirtecekler fakat sistemin geneli 1e1 üstüne kurulmuş olacak ve pick&roll uzmanı birisini kadroya katmadan sezonu bitirmeye çalışacaklar,umarım geçen sezon olduğu gibi bu sene de bu sistem işlemez,fakat bu sisteme uyacak oyunculara bu sefer sahipler.

Hickman-Kenan-Berk

Bojan-Emir-Serhat

Bjelica-İzzet

Zoric-Oğuz-Semih

Çok geniş bir kadro kuruyorlar,en büyük eksiklikleri,gerçek bir yabancı oyun kurucuları olmaması ve pota altı atletizmi gibi duruyor.Bu 2'sinden birini 7. yabancıyı kullanarak halledecekler muhtemelen,ben atletik bir uzun alacaklarını düşünüyorum.Çünkü Obradovic,geçen sezon çok denediği ve başarısız olduğu 1e1 üzerine kurulan hücum sistemini,bu sene 1e1'i daha iyi olan oyuncularla yeniden kullanmaya çalışacak gibi duruyor,bu yüzden gerçek bir oyun kurucuya ihtiyaç duymadan devam edecekler,topu Kenan-Emir ve Hickman'a getirtecekler fakat sistemin geneli 1e1 üstüne kurulmuş olacak ve pick&roll uzmanı birisini kadroya katmadan sezonu bitirmeye çalışacaklar,umarım geçen sezon olduğu gibi bu sene de bu sistem işlemez,fakat bu sisteme uyacak oyunculara bu sefer sahipler.

Allah korusun Freeland falan diyorlar bazi yerlerde. Insallah alamazlar. Ben onu biliyorum avrupada fark yaratir

Hickman-Kenan-Berk

Bojan-Emir-Serhat

Bjelica-İzzet

Zoric-Oğuz-Semih

Yalnız kardeşim Bojan konusunu Sportando ile konustugumda onlar bana aynen Bojan ın Nets e gideceğini söylediler.

Eğer Bojan giderse Calathes i alabilirler.

Efes yaptigi transferlerle citayi baya yükseltti.Bence onlar için o sene bu sene.Bu arada Ünal aysal ve yönetimi tarihin en kaypak yönetimi olabilir

Draper dışında Efes çok doğru hamleler yaptı. Krstic, Lasme ve Perperoglou Euroleague'de şampiyon olmak isteyen bir takıma uygun seviyede oyuncular. Özellikle Perperoglou aldığı ücrete göre çok çok özel ve üst düzey bir oyuncu. Çok isterdim sarı-kırmızı formayı giymesini. Saric'te yüksek potansiyelli bir yetenek. Ivkovic'in elinde üst düzey bir yıldız olabilir. Draper'dan sonra Jamon Lucas'ı kadroda tutarlarsa çok mantıklı bir hamle olmaz. Efes'e şuan oyun sıkıştığında takımı rahatlatacak, şutu güvenilir bir skorer lazım. Aslında bu oyuncu tam olarak Langford'du. Alsalardı final-four'un güçlü adaylarından biri olarak görürdüm.