Buraya yazdıktan sonra bize Darden'ı yazarım diye düşünmekten buraya Darden yazmışım
Kesinleşen transferlerle birlikte güncel kadroları takip edebileceğimiz bir site var mı acaba ? Gelenler, gidenler vs. ?
Telekom'un Josh Carter transferi çok ilginç,bize gelse burun kıvırmayacağım bir oyuncu.Euroleague'de kontrat bulmalıydı.
Matt Janning iyi şutör.Savunması sıkıntılı tabii ama ben kötü transfer olduğunu düşünmüyorum Efes adına.Tabii Langford'u alsalardı kendileri açısından daha iyiydi.Draper yerine daha dominant kısa alsalardı Janning'den daha iyi katkı alırlardı.
Bu arada Udrih'in Memphis ile yeniden anlaşmasının ardından Calathes'in Avrupa'ya dönmesine kesin gözüyle bakılıyor ve gideceği üç adres konuşuluyor:FbÜlker,Panathinaikos,CSKA Moskoca.CSKA,De Colo sonrası tercih etmeme durumu yükek,geriye iki takım kalıyor.Calathes yaptığı açıklama da paranın önemli kriter olacağını bahsetmiş.Ana faktör "para" olacaksa karşı tarafın imza attırma olasılığı yüksek.Aman Allah korusun diyorum sadece.Calathes Avrupada çok fark yaratır.
Çok teşekkür ederim
Bu arada Efes'in transferlerinin anlam kazanması için bence Calathes transferi onlar için ideal.
Yeter ki Ülker"e gitmesin..
F8'i kaçırdılar mı ? Rezil olarak elendiler.Yahu adamlar geçen yıl oyun kurucusuz oynadı tek maçla f8i kaçırdılar Melihle Bo ile oyun kuruyorlardı. Şimdi bu kısa rotasyonuyla avrupada 3 5 takımda olan rotasyona kavuştular kandırmayalım birbirimizi.
Yahu adamlar geçen yıl oyun kurucusuz oynadı tek maçla f8i kaçırdılar Melihle Bo ile oyun kuruyorlardı. Şimdi bu kısa rotasyonuyla avrupada 3 5 takımda olan rotasyona kavuştular kandırmayalım birbirimizi.
Yahu adamlar geçen yıl oyun kurucusuz oynadı tek maçla f8i kaçırdılar Melihle Bo ile oyun kuruyorlardı. Şimdi bu kısa rotasyonuyla avrupada 3 5 takımda olan rotasyona kavuştular kandırmayalım birbirimizi.