BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

Benim anlamadığım şu : Bogdan, Hickman, Goudelock, Bjelica bireysel oyunlarıyla var olmuş oyuncular değil mi ? Bu 4 ünün olduğu takımın nasıl başarılı olmasını bekliyorsunuz ? 4 ü birden bi maçta 20 sayı atcak hali yok heralde. Fener at gözlüklerini çıkarmamış halâ. Ne bir pivot ne bir guardları var. 1 guard 1 pivot transferiyle bile parçalarız feneri.

Mesela Bogdan bizde iş yapardı, şutör eksikliğimiz var. Ama onlarda şu yazdığım 4 lüden EN AZ 2 sinin performansı yarı yarıya düşüşe uğrayacak.

Kadroları kıyaslamak için biraz daha beklemek lazım bence.Takımlar daha transferlerini tamamlamadı ve biz daha açmadık bile sezonu.

Bogdan için fiyat oldukça uygunmuş,buyout çok diye düşünmüştüm ama FbÜlker sanırım Bogdan Nba'ye giderse çıkış ücreti alacakmış 3. ve 4.sezon için.

Bogdanın piyasasından dolayı bize gelebileceğini çok hayıflanmadım ama Andrew Goudelock isterdim ben.Domercanttan alınamayan katkıyı çok rahat verirdi.

Draper-Planinic-Doğuş

Cedi-Birkan

Perperoglou-Okben

Saric-Bjelica-Deniz

Krstic-Lasme-Emircan

Uzun rostasyonu iyi de,kısa rotasyonunda ne yapmaya çalıştığını anlamak güç Efes'in,artık 8 yabancı mı yaparlar,Planinic'i yollamayı başarabilirler mi bilmiyorum fakat çok net bir skorer oyuncuya ihtiyaçları var 2 numarada,Langford'ı kaçırdılar,öyle bir oyuncu da kalmadı piyasada pek.

Üçlük atamayan takım yapmışlar.

Fener de tam tersine deli gibi üçlük atar.

Birbirine çok ters iki takım oluştu. Bakalım biz nasıl olacagiz.

...

Matt Janning signed with Anadolu Efes

thumb.php

By Nikos Varlas/ varlas@eurohoops.net

Matt Janning ended the season in Siena and he will return next season in Euroleague as a member of Anadolu Efes. A proven scorer and a consistent outside threat, Janning will have the chance to be a part of a very ambitious project under coach Dusan Ivkovic.

Janning started last season at Cibona, but left due to the financial woes of the team, in order to rejoin Siena, which ironically ended the season by being declared bankrupted. Τhis time he will be in a totally different and stable environment and will have the chance to be focused totally on basketball.

O uzun transferlerinden sonra kısalara ne desem ki..

Efesin güzel hamleler yapması beni mutlu ediyor açıkcası onları hep bu kalitede görmek istiyorum . Tbl bu sene çok güzel geçecek diye umut ediyorum :)

Matt Janning iyi bir sutordur, Efes'in ihtiyacı olan bir adam ama ancak 8. yabancı olabilecek biri. Efes'e lider lazımdi. Belki alırlar gerçi ama şimdiden 7 yabancilari oldu. Combo da alirlarsa 8 olur. Yalniz Efes'in kadrosu sandığımız kadar pahalı değil. Krstic hariç normalde bizim alamayacağımız adam yok.

Matt Janning iyi bir sutordur, Efes'in ihtiyacı olan bir adam ama ancak 8. yabancı olabilecek biri. Efes'e lider lazımdi. Belki alırlar gerçi ama şimdiden 7 yabancilari oldu. Combo da alirlarsa 8 olur. Yalniz Efes'in kadrosu sandığımız kadar pahalı değil. Krstic hariç normalde bizim alamayacağımız adam yok.

Draper-Planinic-Janning-Perperoglou-Saric-Bjelica-Lasme-Krstic ile 8 oldu,Planinic kalacakmış.

Draper mi Darden mi? :)

Planinic de kalıyorsa Efes çok sistem takımı oluyor. Sistem islerse çok iyi olabilirler ama çarklar dönmezse çarkları döndürecek adam yok.