BBL'de Transfer Hareketleri ve Sezon Hazırlıkları

Valla ben Calathes'ten korkuyorum. FIBA onun cezası ile ilgili karar verecekti, Pana ve Fener onu bekliyor bence. Inşallah alamazlar. Freeland de o kadar abartılacak bir isim değil bence.

Kaç yabancı olacak bunlarda yahu?

Hickman, Goudelock, Bogdan, Bjelica, Zoric, Vidmar.

İki yabancı transferi daha nasıl yapacaklarki, Bojan da resmi olarak ayrılmadı sanırım. İlginç.

Efes,Planinic'i yollamaya çalışıyormuş,o gidince Micic'i alacaklar deniyor.

FbÜlker'de Vidmar gitti galiba.Gitmese bile 8.yabancı olarak tutarlar maksimum,lig için lisans çıkartmazlar.

1-2 mesaj atan üyeler neden şikecilerden bahseder anlamıyorum. O kadar parayla her sene çuvallıyorlar. Bir zahmet iyi bir kadro kursunlar salaklar. Her sene parayı çöpe atıyorlar.

FB Ülker'in son dört sezonda harcadığı para rahat 100 milyon euroyu geçmiştir. Buna rağmen yereldeki federasyon destekli kupaları hariç Avrupa'da bir bok yapamıyorlar. Onların harcadığı paraya Barca'yla Real F4 gediklisi oldu, yarısına Olympiakos'la Maccabi kupa kazandı.

Yönetim Ergin hocanın asgari şartlarını sağlasın, bu sene yine top 8'i zorlayacağız hatta yine top 8 yapacağız inanıyorum ki.

1.5 milyon buy-out belirlemiş Kuban. O fiyat biraz daha aşağı iner.Ülker isterse Derrick Brown'ı alır ama önceliği Vesely ve Freeland'a vermiş gibiler. Bojan'ın gittiğini düşünürsek 1-2-3 numaralarda 3 yabancıları var.Şimdi pek kısa alacak gibi durmuyorlar ama her türlü 8yabancıyı bulurlar sene içerisinde belki daha fazla.

FB Ülker bu sezon da top 16'dan öteye geçemezse Ülker yatırımı azaltır, Obra denen provokatör de ceketini alır gider herhalde.

Hickman-Goudelock-Bogdan-Bjelica-Zoric-Vidmar

Bu rotasyonun üstüne iki yabancı daha istiyolar he :) Muhtemel 8 yabancılı kadroya ideal bi PG koyamamaları da ayrıca ironik tabi.

Yapmayın o kadar değil . Kadronun üzerine Vesely + 3 numara takviyesi yapacaklar daha. Geçen seneye göre net kuvvetli olacaklar bana kalırsa.

Bogdanovic maçı alıp sürklase adam değil,hickman saf 1 numara değil,goudelock hakkında bilgim yok,zoric-vidmar zaten leş oyuncu,bir bjelica vafr onuda mundar etti kuduruk koç.Gecen seneye göre tek artıları goudelock gibi duruyor.Bo-Klieza gibi kağıt üstünde ve önceki sezonlarda yıldız oyuncuları çöp ettiler.